• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sanırım boşanacağız

Gerçekten anlamadım ne diye boşandığınızı. Bence sevmiyordunuz adam ve ailesi size batmış.
O çocuk sadece sizin çocuğunuz mu? Babası tırnağını kanattı diye ververeye veriyorsunuz.
Ve adamların torunu ya. Sizin çocuğunuz olduğu kadar onların da torunu.
Ben de hamileyim. Bebekler doğacak diye kayınpederim ve kayınvalidem heyecanla bekliyor.
Dedesi yıkamak isterse torununu veririm yıkasın. Ne var bunda. Kıllı kolu ağzına gelmiş gelsin 😆😆
Ölmez ya. Kaza dediğin herkesin başına gelebilir. Beni de küçükken annem düşürmüş. Babam terketmeli miydi 🥺
Bu kadar abartıdan sonra kocanızın size verdiği tepkinin aynısını verirdim.
Bi de noluyorsa bu çocuğu olanlara ya bi havalar. Bi veliaht yetiştiriyorum tripleri. Herkes çocuğunu korur da bu ne.
Bi gelin var burda da iki de bir çocuğu için kayınvalidesini azarlıyor. Hiç çekilmezsiniz.
İyide sizin durumuzla konu sahibinin durumu çok başka. Eşi sürekli sen aileme düşmansın diye psikolojik şiddet uyguluyor. Eğer ailem ön planda olmazsa bu evlilik yürümez sen aileme tek laf edemezsin diyor. Eşini saymıyor. Adam hala anne babasıyla aile haliyle konu sahibide üzülüyor. Eğer eşi kapıyı kapatırız bizim için biz önemliyiz onlarda babaanne dede görürler severler o kadar dese konu sahibi bu duruma gelmezdi diye düşünüyorum sizin eşiniz öyle yapıyor ki siz bu duruma gelmiyorsunuz

Ben de çok sorun yaşıyorum benim eşimde o şekilde .bazı problemleri aştık ama arada hala çok şiddetli tartışırız boşanmamışım çare olarak düşün.çünkü boşanmak çok kolay. Ara vermek daha mantıklı belki eşiniz de farkına varır birseylerin
İnşallah

İyide sizin durumuzla konu sahibinin durumu çok başka. Eşi sürekli sen aileme düşmansın diye psikolojik şiddet uyguluyor. Eğer ailem ön planda olmazsa bu evlilik yürümez sen aileme tek laf edemezsin diyor. Eşini saymıyor. Adam hala anne babasıyla aile haliyle konu sahibide üzülüyor. Eğer eşi kapıyı kapatırız bizim için biz önemliyiz onlarda babaanne dede görürler severler o kadar dese konu sahibi bu duruma gelmezdi diye düşünüyorum sizin eşiniz öyle yapıyor ki siz bu duruma gelmiyorsunuz

Yok bea size saygı duyuyorum ama bence olay şu olmuş. Empati kurun adamın yerindesiniz. Kadın diyor ki baban oğlumu neden yıkıyor? Kıllı kolu ağzına girdi? Eltim bebeği düşürdü. Ailene müdahale et. Çocuk yetiştirirken benden uzak dursunlar. Tırnağını kanattın !! Yaygara yaygara. Adam patlamış. Siz olsanız patlamaz mısınız? Valla ben aileme laf gelse eşimden ortalığı dağıtırım.

evlilik çocuk oyuncağı değildir. karşılıklı sevgi saygı anlayış olmadan olmaz zaten... ben konunuzda boşanmaya değecek bir sebep göremedim.. Siz halen loğusalık dönemindesiniz eşinizde muhtemelen iş stresi sizin ailesi hakkında yakınmalarınız ve şuan dünyada korona belası var herkesin sinirleri hat safhada oda bunalmıştır.. birde kendi aranızda konuşulacak bir problem neden sizin ailenizin evinde konuşuluyor , buda eşinizi çıldırtmış.. eşiniz sizin yaptığınız gibi yapmış olsaydı kendi ailesi ile birlikte senden boşanmayı istediğini söyleseydi tepkiniz ne olurdu?? biraz empati..

bende dedemle aynı yatakta yatardım çok severdim onu rahmetli oldu şimdide kızım dedesiyle yatıyor bunda ne var anlamadım doğrusu... herkes sapık değildir....
boşandığınızı düşünelim ne kadar aileniz arkanızda olursa olsun tek başına bir çocuk büyütmek çok zor.. çok büyük sorumluluk bunun üstesinden gelebilecekmisiniz??? ileride kendi kurallarınızı çocuğunuza kabul ettirmeye çalışacaksınız, aileniz bunları görmezden gelecek ve siz o zaman ailenize bile tahammül edemeyeceksiniz... keşke herşey boşanmayla bitse... eşinizi karşınıza alın güzelce konusun sadece ikiniz eksinizi artınızı ne isteyip istemediginizi dile getirin...
umarım herşey düzelir...

Şimdi sessiz kalin.Sakin dava açmayın artik msjlasip dert,laf anlatmaya çalışmayın.Cocukla ilgli bile olsa iletişiminiz olmasin.Sizin ve çocuğunuzun yokluğuyla yüzleşsin bakalim.Eger olur ki bir ortak yol bulmaya gelirse ılımlı olun yuvanizi dağıtmayın bebeginiz cok küçük ve evliliğiniz yeni,esiniz henüz babalik ne bilmiyor zaman gerek size ve biraz düşünme sakınlık.Bende geçtim bu yollardan biraz sabir...
Aynen sizin gibi düşünüyor um. Beklemek sonra belki ben iletişime geçerim ama sadece oğlum için

Adam s.....r git demiş küfür etmiş milletin yorumlara bak aynen aynen dimi çok normal ah ah az olmus allahtan kadının annesine babasına sövmemiş

Olay şu hayata bakış çok farklı ha bunu çocuk olmadan önce göremediniz mi bilemem ama çocuktan sonra iyice derinleşmiş
Çünkü siz oğlunuza karşı daha korumacısınız
Bu ayrılıklar çocuk buyuyunce daha çok ortaya çıkar ergenlık donemi özellikle....

Çocuk anne babanındır en iyi onlar düşünür
Ortada aman aman hiç sorun olmasa bile bilmem git demesi aşırı buyuk sorun

Çirkin ağzı bozuk bir adam çocugunu korumayı bilmeyen bir adam
Kartları almıs çocuk için harcamaya izin vermıyormu yaparken çok iyiydi dimi Zevkliydi ama sorumluluk cısss

Allah aşkına bu adamı nasıl göremediniz çocuk yapmadan önce?

Doğumdan sonra bebeğe alışma sürecinde bitçık yakım aekadaşım çok çok ciddi sorunlar yaşadılar. Babalar ilk başta bebeğin herşeyine müdahale ediyor ve sonrasında normalleşiyorlar. Boşanmak için pek sebep göremedim son ailenizin yanında yaptığı saygısızlık dışında. Bence bir süre hiç bir şeyi konuşmadan tartışmadan bekleyin. Biraz zaman verin birbirinize.

evlilik çocuk oyuncağı değildir. karşılıklı sevgi saygı anlayış olmadan olmaz zaten... ben konunuzda boşanmaya değecek bir sebep göremedim.. Siz halen loğusalık dönemindesiniz eşinizde muhtemelen iş stresi sizin ailesi hakkında yakınmalarınız ve şuan dünyada korona belası var herkesin sinirleri hat safhada oda bunalmıştır.. birde kendi aranızda konuşulacak bir problem neden sizin ailenizin evinde konuşuluyor , buda eşinizi çıldırtmış.. eşiniz sizin yaptığınız gibi yapmış olsaydı kendi ailesi ile birlikte senden boşanmayı istediğini söyleseydi tepkiniz ne olurdu?? biraz empati..

bende dedemle aynı yatakta yatardım çok severdim onu rahmetli oldu şimdide kızım dedesiyle yatıyor bunda ne var anlamadım doğrusu... herkes sapık değildir....
boşandığınızı düşünelim ne kadar aileniz arkanızda olursa olsun tek başına bir çocuk büyütmek çok zor.. çok büyük sorumluluk bunun üstesinden gelebilecekmisiniz??? ileride kendi kurallarınızı çocuğunuza kabul ettirmeye çalışacaksınız, aileniz bunları görmezden gelecek ve siz o zaman ailenize bile tahammül edemeyeceksiniz... keşke herşey boşanmayla bitse... eşinizi karşınıza alın güzelce konusun sadece ikiniz eksinizi artınızı ne isteyip istemediginizi dile getirin...
umarım herşey düzelir...
Ailem gercekren bana karşı çok saygılı çocuk konusidna.
Evet eşim o konuda bence de hakli ama babam kötü niyetle yapmadı ve eşim bunu talep etse saygı duyardı. Ben konuşmak isterdim özellikle de oğlum icinama o hazır değil

Adam s.....r git demiş küfür etmiş milletin yorumlara bak aynen aynen dimi çok normal ah ah az olmus allahtan kadının annesine babasına sövmemiş

Olay şu hayata bakış çok farklı ha bunu çocuk olmadan önce göremediniz mi bilemem ama çocuktan sonra iyice derinleşmiş
Çünkü siz oğlunuza karşı daha korumacısınız
Bu ayrılıklar çocuk buyuyunce daha çok ortaya çıkar ergenlık donemi özellikle....

Çocuk anne babanındır en iyi onlar düşünür
Ortada aman aman hiç sorun olmasa bile bilmem git demesi aşırı buyuk sorun

Çirkin ağzı bozuk bir adam çocugunu korumayı bilmeyen bir adam
Kartları almıs çocuk için harcamaya izin vermıyormu yaparken çok iyiydi dimi Zevkliydi ama sorumluluk cısss

Allah aşkına bu adamı nasıl göremediniz çocuk yapmadan önce?
Vallahi evlenmeden önce hhic küfür etmemişt. Bu ikinci oldu. Çocuk için de sen araştırıyosun o yüzden sen ne dersen o olacak demişti. Tutmadı sözünü.

Yok bea size saygı duyuyorum ama bence olay şu olmuş. Empati kurun adamın yerindesiniz. Kadın diyor ki baban oğlumu neden yıkıyor? Kıllı kolu ağzına girdi? Eltim bebeği düşürdü. Ailene müdahale et. Çocuk yetiştirirken benden uzak dursunlar. Tırnağını kanattın !! Yaygara yaygara. Adam patlamış. Siz olsanız patlamaz mısınız? Valla ben aileme laf gelse eşimden ortalığı dağıtırım.
Meme ucuna kadar laf atabilen kayınpeder var ortada.. ben en çok ona takıldım asıl ayağa kaldırması gereken konu sahibi bence bilemiyorum

Merhaba arkadaşlar
Dün bir konu açmıştım eşimle ilgili. Eşimden boşanmak istediğimi ama içimin tam rahat etmediğini söylemiştim. Boşanma sebebi de çocuğum ve esimin ailesi ile ilgiliydi. Belki hatırlayanlar vardır.

Buün konuştuk eşimle , tüm gün mesajlastik.Ben kararımın kesin olduğunu söyledim. Cünkü onun değişmeyeceğini gördüm, konuşmaya çalıştım konuşamadım. Uzlaşamadım. Hatalarını kabul etmedi. Hala benim ailesine karşı bir düşmanlığım olduğunu düşünüyor ve bana bir küfür etti s...git dedi. Bunu affedemiyorum. Bu söylediği lafi unutamıyorum. Bugün de ailem onu eve çağırdı. Buraya geldi ve çok pişkin davrandı. Aileme saygısızca davrandı ve en son giderken de dünyada bir tek sizin kiziniz yok dedi. İster gelir ister gelmez şeklinde konuştu.
Bugüne kadar bana hep katlandığını, beni çektiğini söyledi.
Ben ise oğlum için en doğru olan neyse onu yapmak istediğimi söyledim. En başından beri böyleyim. Ama onun öyle bir kaygısı yok. Derdi sadece ailesi. Aesine karşı bir kinim olduğunu düşünüyor. Hatta hiçbir konuda ailesine uyaramayacağını, çocuğumuz için bile olsa, uyaramayacağını söylüyor.
Bana göre çocuk yetiştirme konusunda yanlış olan şeyler ona göre çok doğru.
Mesela babasının bebeğimi elimizden alıp yıkaması, elini oğlumun yüzüne sürmesi, kız torunu ile uyuması, meme ucuma kadar yorum yapması eşime göre cok doğru şeyler.
Eşim oğlum konusunda çok dikkatsiz. Orneğin d vitaminini vermek istemiyorum (sağlık ocağının verdiğini). Cunkü içerisinde zararlı bir madde var. Ben başka bir marka almak istedim . Bunu anlatana kadar bile çok dil döktüm. Ya da bir oyuncak alacağım zaman sorun oluyor. Mesela yapma dediğim halde tırnağını kesmeye kalktı parmağını hafif ucundan kesti oğlumun. Bunun gibi bir sürü sıkıntılar yaşadık.

Ben artık tahammül edemiyorum. Sanırım boşanma olayımız ciddi.
Sizlere cok samimiyetle sadece tek bir şey söylemek istiyorum, boşanma konusunda beni tedirgin eden sadece oğlumun parçalanmış bir ailede büyüyecek olması. Bunun dışında eşimin gözümde hiçbir değeri artık yok.
Ailemin yanındayım. Boşanmak için ne yapmam lazım .
Bu arada kartlarını aldı. Oğlum için bile harcama yapmama müsade etmeyecek. Bu süreçte ailem arkamda. Durumumuz iyi ve tek torun olarak oğlumu çok seviyorlar. Ben de ilerde çalışırım diye düşünüyorum.
Öncelikle Allah yardımcınız olsun boşanmış be üç çocuklu bi anne olarak Size boşanın Demiycem çocuklar en fazla etkilenen taraf anne babanın yükünü kaldırmak onlara çok ağır geliyor ama şöyle bi durum var çocuğunuz istemediği Farklı bi karakter olarak Farklı huylarda yetişmektense belli zorlukları çekmesi annesinin desteğini her zaman hissetmesi en önemlisi.. boşanıp boşanmamak sizin kararınız ama kimse evladınızın geleceğinden daha değerli değil onun dünyaya gelmesini sağlayan babasından bile.. evet çok zorlanıyorlar eksiklik hissediyorlar hatta yetemeywbilşyorsunuz bazen ama emin olun insanlar asla değişmiyor kadın-erkek fark etmiyor.. kadınlar hep bi düzeltme kendinden evladından ayırdığı zamanı eşine verme çabasında.. sonuç yine aynı Ama evlat kolay yetişmiyor canınızdan parça onun iyiliği önceliğini siz daha iyi bilirsiniz Hakkınızda hayırlısı olsun inşAllah

İlişkinin güç.savaşı dönemindesiniz...Bunu aşarsanız evlilik 6-7 sene daha kesintisiz devam eder sonra baska bi challenge..ama aşamazsanız biter...güç savaşını nasıl atlatacağınıza bağlı

Meme ucuna kadar laf atabilen kayınpeder var ortada.. ben en çok ona takıldım asıl ayağa kaldırması gereken konu sahibi bence bilemiyorum
Meme dememiş ki. Dişi çıkarsa acıtır bu çocuk demiş. İyi niyetli demiş. Herkes pot kırar. O da kırmış.

Yalnız bu erkekleri hiç anlamıyorum. Neden ilka annem babam diyorlar da eşim çocuğum demiyorlar. O da senin ailen oluyor işte. Bir insan bir hata yapıyorsa biraz bedel de ödemeli. Lütfen barışacaksanz bile gerçekten bir süre hiç görüşmeyin. Evde tek başıba sizsizliği anlasın. Aklı başına gelir emin olun

Ailem gercekren bana karşı çok saygılı çocuk konusidna.
Evet eşim o konuda bence de hakli ama babam kötü niyetle yapmadı ve eşim bunu talep etse saygı duyardı. Ben konuşmak isterdim özellikle de oğlum icinama o hazır değil
biraz zamana bırakın ikinizde sakinleşin oğlunuz için yeniden oturup konuşun...

Konu sahibi dedenin kolundaki kıldan rahatsz olmuş.burda bazıları abartı görmüş ama cırona geçirmiş dede. Doğru hatrlıyrm değil mi??

Daha onceki konuna da yazmistim. Yine ayni dusunuyorum. 48 yasindayim. Bosanmis biri olarak soyluyorum ki su saydiginiz gerekceler bosanma nedeni degil. Siz anneligi fazla mi abarttiniz? Ben de oglumun tirnagini keserken fazla kestim. Bunun icin bosanilir mi? Kendi tirnagimi keserken de fazla kestim. Kendimden de bosanamam ya.
Tamam ailesi patavatsiz olabilir de siz de onun ailesini kabul edememissiniz gibi, o yuzden herseyleri batiyor size.
Bence bir uzmandan destek alin.

Back
X