Sandaloz Sakızı ve Elma Sirkesi ile Zayıflama Deneyimlerimiz

iyiyim canım sen nasılsın :)) konumuzun temeli sandalozz amaa kilo verme durumun nasl

gruplardan birine katıldım. cumadan cumaya tarılıyoruz. o yüzden hiç tartılmadım ama bu cuma günü 2. günümdü kilo verememişim ama üzülmedim

neleri reddediyorum bir bilsen

gruplardan birine katıldım. cumadan cumaya tarılıyoruz. o yüzden hiç tartılmadım ama bu cuma günü 2. günümdü kilo verememişim ama üzülmedim

neleri reddediyorum bir bilsen
üzülme moralini bozma sakıııın burayada bak ama ben her gün giriyorum yalnızım hep pek girmiyorsunuz dün harikaydı amaa

üzülme moralini bozma sakıııın burayada bak ama ben her gün giriyorum yalnızım hep pek girmiyorsunuz dün harikaydı amaa

vardiyalı çalışıyorum ki ben. bu hafta sabahçıyım saat 4 te işten çıkıyorum eve gelmem 6 anca girebiliyorum. akşamcı olduğumdada 14:15 te çıkıyorum evden gece 12:30 da evde oluyorum

neler yapıyosun pekiii. bugün ne yedin meselaa??
sabah 1 dilim kepek ekmeği okdr bile değil belki labne ve haşlanmş yumurta saat 4 gibi sarma yedim 4 5 tane saat 9 gibi activia yoğurdumu yedim okadarr su içiyorum sürekli senin kilon ne kadar ne kadar olmak istyorsun ben anlamıyorm cetvelden

enemm ölcen mi sen o nee

şuan ki kilom 71 50 kilo hedefim bunun içinde 21 kilo vermem lazım

daha fazla yiyemiyorum ki şişiyorum hemen midem genişlemesin diye bırakıyorum hemen inşallah ulaşırsın diledğin kiloya hep beraber yakalım yağları

kimse inanmıyo zaten zayıflayacağıma. doğum günümde çıtır olmak istiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…