burdayııııııııımben geliyorumda yoksun ki:26:
ne durumdasın şekerim...şükürler olsun
ne durumdasın şekerim...
iyiyim canım sen nasılsın :)) konumuzun temeli sandalozz amaa kilo verme durumun naslnasılsınnn :)
hangi açıdan anlamadım kii
bide şey dicem bari topik açalım kendimize burayı baya bi saptırdık
iyiyim canım sen nasılsın :)) konumuzun temeli sandalozz amaa kilo verme durumun nasl
üzülme moralini bozma sakıııın burayada bak ama ben her gün giriyorum yalnızım hepgruplardan birine katıldım. cumadan cumaya tarılıyoruz. o yüzden hiç tartılmadım ama bu cuma günü 2. günümdü kilo verememişim ama üzülmedim
neleri reddediyorum bir bilsen
üzülme moralini bozma sakıııın burayada bak ama ben her gün giriyorum yalnızım heppek girmiyorsunuz dün harikaydı amaa
oww bu çok kötü olduuuvardiyalı çalışıyorum ki ben. bu hafta sabahçıyım saat 4 te işten çıkıyorum eve gelmem 6 anca girebiliyorum. akşamcı olduğumdada 14:15 te çıkıyorum evden gece 12:30 da evde oluyorum
oww bu çok kötü olduuu
tamamm ozaman adıda her şey var olsuun :)işte kendimize ait topik olsa. online olamazsak bile girdiğimizde yazardıkk
tamamm ozaman adıda her şey var olsuun :)
oda olur canıımo ne ayol tv proğramı gibiolmadı kk nın sesi nasıı:82:
oda olur canıım
79 canımciddi mi
diğer kızlarda gelsinde hallederiz. tabi gelirlerse.
senin kilo ne durumda? kaç kilosun kaça düşceksinn hiççç bilmiyorum
79 canım65 hedefim 60 hayalim
sabah 1 dilim kepek ekmeği okdr bile değil belki labne ve haşlanmş yumurta saat 4 gibi sarma yedim 4 5 tane saat 9 gibi activia yoğurdumu yedim okadarrneler yapıyosun pekiii. bugün ne yedin meselaa??
sabah 1 dilim kepek ekmeği okdr bile değil belki labne ve haşlanmş yumurta saat 4 gibi sarma yedim 4 5 tane saat 9 gibi activia yoğurdumu yedim okadarrsu içiyorum sürekli senin kilon ne kadar ne kadar olmak istyorsun ben anlamıyorm cetvelden
daha fazla yiyemiyorum ki şişiyorum hemen midem genişlemesin diye bırakıyorum hemenenemm ölcen mi sen o nee
şuan ki kilom 71 50 kilo hedefim bunun içinde 21 kilo vermem lazım
daha fazla yiyemiyorum ki şişiyorum hemen midem genişlemesin diye bırakıyorum hemeninşallah ulaşırsın diledğin kiloya hep beraber yakalım yağları
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?