merhaba kızlar bende zayıflamak istiyorum sandoloz sakızı ile yardımlarınızı bekliyorum
merhaba kızlar bende zayıflamak istiyorum sandoloz sakızı ile yardımlarınızı bekliyorum
sandalozu eziyet mi görüyorsun aşkolsuunsandoloz sakızıyla eziyet edip zayıflayacağına, gruplardan birine katıl hem kilo verirsin hemde eğlenceli konuşmalar yaparsın. şahhsi fikrim bu :2ek inandırıcı gelmiyo bu yöntem ama diyetisyene gideyim sorucam. haftaya salı gidiyorum yaşasınnnn
sandoloz sakızıyla eziyet edip zayıflayacağına, gruplardan birine katıl hem kilo verirsin hemde eğlenceli konuşmalar yaparsın. şahhsi fikrim bu :2ek inandırıcı gelmiyo bu yöntem ama diyetisyene gideyim sorucam. haftaya salı gidiyorum yaşasınnnn
sandalozu eziyet mi görüyorsun aşkolsuun
hoşgeldiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin. dün hepiniz ektiniz benii..ben geldimmmmmmm
canım pazartesi seminerim var ona hazırlanıyorum ya unuttum afedersinhoşgeldiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin. dün hepiniz ektiniz benii..
anladım canım takılıyorum bencanım pazartesi seminerim var ona hazırlanıyorum ya unuttum afedersin
anladım canım takılıyorum ben
nasl gitsin ben takıldım kaldım. aynısı bazen banada oluyor. tavukta değilde herhangi bir yemekte:) ee nasıl gidiyor bakalım. ya ben bugün bir tavuk haşlama yedim yanında salata ve yoğurt. bir midem şişti bir sancı oldu anlatamam. evde de yiyorum tavuk böyle olmuyor ama ne zaman okulun yemekhanesinde tavuk yesem aynısı oluyor. ekstra yağ da katmıyorlar bildiğim kadarıyla. acaba neden böyle oluyordur? delircem ya. sabah karnım azcık vardı. ama yemekten sonra resmen 3-4 aylık gebeler gibi şiştim
sandalozu eziyet mi görüyorsun aşkolsuun
evet denedim ama bi süre sonra insana ögghhh geliyo. ilk kullandığım zamanlarda o sirkenin tadı boğazlarımı yakıyodu. ve ben çay bardağını bitirmek için. nefesimi tutup öle içiyodum . içtikten sonrada sakız çiğniyodum tadın gitmesi için:111:neden eziyet olsun ki sandoloz sakızı ??? :95: isteyen kullanır isteyen gruplara katılır konuşmalar yapar sen kullandınmı bunu peki faydasını görmediğin içinmi söylüyorsun böyle
:) ee nasıl gidiyor bakalım. ya ben bugün bir tavuk haşlama yedim yanında salata ve yoğurt. bir midem şişti bir sancı oldu anlatamam. evde de yiyorum tavuk böyle olmuyor ama ne zaman okulun yemekhanesinde tavuk yesem aynısı oluyor. ekstra yağ da katmıyorlar bildiğim kadarıyla. acaba neden böyle oluyordur? delircem ya. sabah karnım azcık vardı. ama yemekten sonra resmen 3-4 aylık gebeler gibi şiştim
beni ilgilendiren bişey yazmadğn için yazmadımayy ayy saçma saçma dertler ediniyorum kendime geldiğimde dertleşiriz
eevet canm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?