Sandaloz Sakızı ve Elma Sirkesi ile Zayıflama Deneyimlerimiz

merhaba kızlar bende zayıflamak istiyorum sandoloz sakızı ile yardımlarınızı bekliyorum

merhaba kızlar bende zayıflamak istiyorum sandoloz sakızı ile yardımlarınızı bekliyorum

sandoloz sakızıyla eziyet edip zayıflayacağına, gruplardan birine katıl hem kilo verirsin hemde eğlenceli konuşmalar yaparsın. şahhsi fikrim bu :2ek inandırıcı gelmiyo bu yöntem ama diyetisyene gideyim sorucam. haftaya salı gidiyorum yaşasınnnn

sandoloz sakızıyla eziyet edip zayıflayacağına, gruplardan birine katıl hem kilo verirsin hemde eğlenceli konuşmalar yaparsın. şahhsi fikrim bu :2ek inandırıcı gelmiyo bu yöntem ama diyetisyene gideyim sorucam. haftaya salı gidiyorum yaşasınnnn

sandalozu eziyet mi görüyorsun aşkolsuun

neden eziyet olsun ki sandoloz sakızı ??? :95: isteyen kullanır isteyen gruplara katılır konuşmalar yapar sen kullandınmı bunu peki faydasını görmediğin içinmi söylüyorsun böyle

anladım canım takılıyorum ben

:) ee nasıl gidiyor bakalım. ya ben bugün bir tavuk haşlama yedim yanında salata ve yoğurt. bir midem şişti bir sancı oldu anlatamam. evde de yiyorum tavuk böyle olmuyor ama ne zaman okulun yemekhanesinde tavuk yesem aynısı oluyor. ekstra yağ da katmıyorlar bildiğim kadarıyla. acaba neden böyle oluyordur? delircem ya. sabah karnım azcık vardı. ama yemekten sonra resmen 3-4 aylık gebeler gibi şiştim

nasl gitsin ben takıldım kaldım. aynısı bazen banada oluyor. tavukta değilde herhangi bir yemekte

sandalozu eziyet mi görüyorsun aşkolsuun

neden eziyet olsun ki sandoloz sakızı ??? :95: isteyen kullanır isteyen gruplara katılır konuşmalar yapar sen kullandınmı bunu peki faydasını görmediğin içinmi söylüyorsun böyle
evet denedim ama bi süre sonra insana ögghhh geliyo. ilk kullandığım zamanlarda o sirkenin tadı boğazlarımı yakıyodu. ve ben çay bardağını bitirmek için. nefesimi tutup öle içiyodum . içtikten sonrada sakız çiğniyodum tadın gitmesi için:111:

valla.maliyeti azaltmak için adı sanı duyulmamış bi marka kullanıyolarsa olabilir :26:

uyku moduna girdiniz sanırsam . kimseden ses çıkmadığına göre neysem ben bi yürüyüp geliyim. en fazla 20 dk sürer. normalde yürüdükten sonra cıbıdıcıbıdı yapmayı planlıyodum ama siz varsınız kii

ayy ayy saçma saçma dertler ediniyorum kendime geldiğimde dertleşiriz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…