canım kontrol panelinden yapılıyor msjla alakası yok yazdığımı oku :))))))))
:)))))))) lunitacım sesin çıkmıyor ses verrtmm yaa aaaa yanlış biliyomuşum.
canım kontrol panelinden yapılıyor msjla alakası yok yazdığımı oku :))))))))
:)))))))) lunitacım sesin çıkmıyor ses verr
burdayım kızlar muhabbetleri okumak hoşuma gitti öyle okuyorum :):):):):) kızlar bu arada bu sandalozu kullanırken patates diyeti yapmayın sakın bence diyet yapacaksanız protein ağırlıklı bir diyet yapın derim ben geçen yıl dukan diyetiyle 7 kilo verdim ama bir 3 4 kilo daha versem tam süper olacak
canm dukan diyetini bana kısaca özetlermisin rica etsem ? araştırdım fakat çok uzundu okumaya üşendimburdayım kızlar muhabbetleri okumak hoşuma gitti öyle okuyorum :):):):):) kızlar bu arada bu sandalozu kullanırken patates diyeti yapmayın sakın bence diyet yapacaksanız protein ağırlıklı bir diyet yapın derim ben geçen yıl dukan diyetiyle 7 kilo verdim ama bir 3 4 kilo daha versem tam süper olacak
canm dukan diyetini bana kısaca özetlermisin rica etsem ? araştırdım fakat çok uzundu okumaya üşendim
ahahah aynenn olsun bilgi içinokumaya bile üşeniyosak biz hiç yapamayız
ahahah aynenn olsun bilgi için
sizin kilo çizelgeniz neden yoğğkk
evet inşallahh yaza yeni yeni kıyafetler alıcazz :) her gün konuşalım biz böyle gelişmeleride yazalım mutlakaa ..bencede kültür yapmış oluruz
canm dukan diyetini bana kısaca özetlermisin rica etsem ? araştırdım fakat çok uzundu okumaya üşendim
ekledim hepinizi kızlarrsiteyi biraz çözeyim hemen bir kilo çizelgesi yapıcam:))
oldukça karışık geldi bana zaten çoğunlukla tavuk balık yerim bentabiiki canım diyette 1 evre atak evresi. saf protein ile besleniyorsun. yumurta az yağlı peynir yoğurt et balık tavuk hindi .. ve porsiyon sınırı yok doyana kadar yiyorsun tabii protein yediğiniz için doyuyorsunuz ve çok acıkmıyorsunuz. ben bu evrede haşlama yedim fırında da yapabilirsiniz ekstra yağ katmak yok. bu evre 1-10 gün arası yapılıyor. kendinize göre tasarlayın. bu evrede yediğinizden aldığınız kalori miktarı proteini sindirmek için yaktığınızdan fazladır o yüzden doyana kadar yiyebilirsiniz.
2. evre de ise proteine sebze de ekliyorsunuz. mesela 1 gün saf protein 1 gün sebze+protein yada 3 gün saf protein 3 gün sebze+protein yiyorsunuz. istediğiniz kiloya inene kadar bu evreye devam ediyorsunuz. yağ yok.
3 evrede kiloyu sabitlemek korumak adına yapılıyor peki bu evre ne kadar sürecek? verilen her kilo için 10 gün. mesela 7 kilo verdim 70 gün koruma evresi yaptım. bu evrede protein sebze istediğiniz gün + 1 porsiyon meyve haftada 2 gün hamur işi serbest veeee haftada 2 öğün aynı gün olmamak şartıyla ödül yemeği. istediğinizi yiyebilirsiniz. bu evrede bittikten sonra normal hayata devam ediyoruz ancak haftada 1 gün atak dönemindeki gibi saf proteinle beslenmek şartıyla. tabii her evrede en az 2 lt su ve en az 30 dk yürüyüş şartıyla
evet inşallahh yaza yeni yeni kıyafetler alıcazz :) her gün konuşalım biz böyle gelişmeleride yazalım mutlakaa ..lunita sessiz kalma canım
ay çok mutluyum şuan bütün kızlar toplandıııkcanikomm burdayımmm size yazı yazdımmmmm e biraz uzadı :):):):):):):):):):)
oldukça karışık geldi bana zaten çoğunlukla tavuk balık yerim ben
ben şimdi kilo verdikçe boydan foto çekcem ne kadar zayıfladığımın farkına o şekilde varırım.albüm yapar sizinlede paylaşırımevet inşallahh yaza yeni yeni kıyafetler alıcazz :) her gün konuşalım biz böyle gelişmeleride yazalım mutlakaa ..lunita sessiz kalma canım
tabiiki canım diyette 1 evre atak evresi. saf protein ile besleniyorsun. yumurta az yağlı peynir yoğurt et balık tavuk hindi .. ve porsiyon sınırı yok doyana kadar yiyorsun tabii protein yediğiniz için doyuyorsunuz ve çok acıkmıyorsunuz. ben bu evrede haşlama yedim fırında da yapabilirsiniz ekstra yağ katmak yok. bu evre 1-10 gün arası yapılıyor. kendinize göre tasarlayın. bu evrede yediğinizden aldığınız kalori miktarı proteini sindirmek için yaktığınızdan fazladır o yüzden doyana kadar yiyebilirsiniz.
2. evre de ise proteine sebze de ekliyorsunuz. mesela 1 gün saf protein 1 gün sebze+protein yada 3 gün saf protein 3 gün sebze+protein yiyorsunuz. istediğiniz kiloya inene kadar bu evreye devam ediyorsunuz. yağ yok.
3 evrede kiloyu sabitlemek korumak adına yapılıyor peki bu evre ne kadar sürecek? verilen her kilo için 10 gün. mesela 7 kilo verdim 70 gün koruma evresi yaptım. bu evrede protein sebze istediğiniz gün + 1 porsiyon meyve haftada 2 gün hamur işi serbest veeee haftada 2 öğün aynı gün olmamak şartıyla ödül yemeği. istediğinizi yiyebilirsiniz. bu evrede bittikten sonra normal hayata devam ediyoruz ancak haftada 1 gün atak dönemindeki gibi saf proteinle beslenmek şartıyla. tabii her evrede en az 2 lt su ve en az 30 dk yürüyüş şartıyla
ben meyvesiz yapamammmmyok ya aslında karışık değil çok kolay kısaca ilk evrede meyve sebze tahıl yok sadece et tavuk balık yumurta peynir var 2. evreye sebze de katılıyor. 3 evrede haftada 2 gün ödül yemeği ve meyveler katılıyor bu kadar. :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?