• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sandaloz Sakızı ve Elma Sirkesi ile Zayıflama Deneyimlerimiz

bende sevgililer gününe çıtır olmak isterdim ama öle sağlıklı olmaz yaza inşallaaah :9: benimde kimse inanmazdı gören şaşırıyor şimdi irademe :19::1::1::1::1::1::1::1::1:

neysem ben çıkıyım artık gidem 15 dk spor yapem:15::15::15:
yarın görüşürüzzzz iyi geceler:54:

ayyyyyyyyyyyyyy hoşgeldiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiinnnnn:32::32::32::32:

hoşbuldummmm :):):):) ya sen bana activia tavsiye ettin ya benim gıda mühendisi bir arkadaşım var ona sordum dediki fazla yememeye çalış onlar alışkanlık yapıyor yemediğinde daha kötü olursun falan dedi. sen devamlı mı yiyorsun yoksa ara verdiğin oldumu

hoşbuldummmm :):):):) ya sen bana activia tavsiye ettin ya benim gıda mühendisi bir arkadaşım var ona sordum dediki fazla yememeye çalış onlar alışkanlık yapıyor yemediğinde daha kötü olursun falan dedi. sen devamlı mı yiyorsun yoksa ara verdiğin oldumu
2 hafta kullanıp bırakıyorum canım devamlı değil :44:

biz ölellim ozamaaan:43:

yok canım ölecek birşey yok ben daha kiloydum diyet yaptım öyle verdim şimdi diyet yapmıyorum sadece yediklerime dikkat ediyorum. daha fazla hareket etmeye çalışıyorum. kendimi kısıtlayınca canım daha çok yemek istiyor o yüzen böyle bir yöntem izliyorum sen kaç kilosun kaça inmek istiyorsun?

yok canım ölecek birşey yok ben daha kiloydum diyet yaptım öyle verdim şimdi diyet yapmıyorum sadece yediklerime dikkat ediyorum. daha fazla hareket etmeye çalışıyorum. kendimi kısıtlayınca canım daha çok yemek istiyor o yüzen böyle bir yöntem izliyorum sen kaç kilosun kaça inmek istiyorsun?
79 65 :14::14::14:

şimdi kesin yoksundur sen:1: topikteyim 15 dk sonra cvp yazarım şekerim . sonra nerdesinizzz diye isyanlara başlama:1:

Back
X