bende sevgililer gününe çıtır olmak isterdim ama öle sağlıklı olmaz yaza inşallaaahkimse inanmıyo zaten zayıflayacağıma. doğum günümde çıtır olmak istiyorum![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bende sevgililer gününe çıtır olmak isterdim ama öle sağlıklı olmaz yaza inşallaaahkimse inanmıyo zaten zayıflayacağıma. doğum günümde çıtır olmak istiyorum![]()
bende sevgililer gününe çıtır olmak isterdim ama öle sağlıklı olmaz yaza inşallaaahbenimde kimse inanmazdı gören şaşırıyor şimdi irademe
![]()
tmm tatlm kolay gelsn görüşürüüüüz ii geceleerneysem ben çıkıyım artık gidem 15 dk spor yapem
yarın görüşürüzzzz iyi geceler![]()
kızlaaaaaar yalnız bıraktınız beni bu akşaam![]()
ayyyyyyyyyyyyyy hoşgeldiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiinnnnnkızlarrrrr ben geldimmmmmmm :) tatlım gönüller bir yalnız değilsin![]()
ayyyyyyyyyyyyyy hoşgeldiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiinnnnn![]()
2 hafta kullanıp bırakıyorum canım devamlı değil :44:hoşbuldummmm :):):):) ya sen bana activia tavsiye ettin ya benim gıda mühendisi bir arkadaşım var ona sordum dediki fazla yememeye çalış onlar alışkanlık yapıyor yemediğinde daha kötü olursun falan dedi. sen devamlı mı yiyorsun yoksa ara verdiğin oldumu
2 hafta kullanıp bırakıyorum canım devamlı değil :44:
hiç hatırlatma canım durdu oynamıyorbende 2 gündür yiyorum canım tavsiyenle bakalım biraz rahatladım ama inşallah kötü olmam ee zayıflama durumları nasıl :) benden 1 kg gitti :):)
hiç hatırlatma canım durdu oynamıyoradına çok sevindimm tebrikleeer
![]()
evet canım aynen :):)): sen kaç kilosun ve nekdr olmak istiyorsun ? :)bence sen hiç üzülme çünkü vücut direnir bazen kilo vermeye direnci kırılınca da kolaylıkla verirsin. azcık sabır ve sebat :):):):):) moral bozmak yok yola devammm :):):):):):)
evet canım aynen :):)): sen kaç kilosun ve nekdr olmak istiyorsun ? :)
biz ölellim ozamaaanvalla tatlım 57 kiloyum 50 olmak istiyorum. bende bölgesel yağlanma var göbek var yani anlıycağın. sırf bunun için bunca çaba
biz ölellim ozamaaan![]()
79 65yok canım ölecek birşey yok ben daha kiloydum diyet yaptım öyle verdim şimdi diyet yapmıyorum sadece yediklerime dikkat ediyorum. daha fazla hareket etmeye çalışıyorum. kendimi kısıtlayınca canım daha çok yemek istiyor o yüzen böyle bir yöntem izliyorum sen kaç kilosun kaça inmek istiyorsun?
hahahah delii :) gün içinde özlüyorum sizi napabilriim ?şimdi kesin yoksundur sentopikteyim 15 dk sonra cvp yazarım şekerim . sonra nerdesinizzz diye isyanlara başlama
![]()
ayrıca 71 kiloydun kuzum sen ben o günleride göremedimtam sopalıksın hebnm katıldığım grupta 20 den fazla kilo verecekler var. senin 14 kilon fazla sadece
bak bnde 21 kilo vercem hiççç zırladığımı gördün mü?
ağaç olduumm :2:tam sopalıksın hebnm katıldığım grupta 20 den fazla kilo verecekler var. senin 14 kilon fazla sadece
bak bnde 21 kilo vercem hiççç zırladığımı gördün mü?