• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sandaloz Sakızı ve Elma Sirkesi ile Zayıflama Deneyimlerimiz

iyiyim canım sen nasılsın :)) konumuzun temeli sandalozz amaa kilo verme durumun nasl :56:

gruplardan birine katıldım. cumadan cumaya tarılıyoruz. o yüzden hiç tartılmadım ama bu cuma günü 2. günümdü kilo verememişim ama üzülmedim

neleri reddediyorum bir bilsen:52::52::52::52:

gruplardan birine katıldım. cumadan cumaya tarılıyoruz. o yüzden hiç tartılmadım ama bu cuma günü 2. günümdü kilo verememişim ama üzülmedim

neleri reddediyorum bir bilsen:52::52::52::52:
üzülme moralini bozma sakıııın burayada bak ama ben her gün giriyorum yalnızım hep :43: pek girmiyorsunuz :50: dün harikaydı amaa :32:

üzülme moralini bozma sakıııın burayada bak ama ben her gün giriyorum yalnızım hep :43: pek girmiyorsunuz :50: dün harikaydı amaa :32:

vardiyalı çalışıyorum ki ben. bu hafta sabahçıyım saat 4 te işten çıkıyorum eve gelmem 6 anca girebiliyorum. akşamcı olduğumdada 14:15 te çıkıyorum evden gece 12:30 da evde oluyorum:5::5:

neler yapıyosun pekiii. bugün ne yedin meselaa??
sabah 1 dilim kepek ekmeği okdr bile değil belki labne ve haşlanmş yumurta saat 4 gibi sarma yedim 4 5 tane saat 9 gibi activia yoğurdumu yedim okadarr :9: su içiyorum sürekli :21: senin kilon ne kadar ne kadar olmak istyorsun ben anlamıyorm cetvelden :9:

sabah 1 dilim kepek ekmeği okdr bile değil belki labne ve haşlanmş yumurta saat 4 gibi sarma yedim 4 5 tane saat 9 gibi activia yoğurdumu yedim okadarr :9: su içiyorum sürekli :21: senin kilon ne kadar ne kadar olmak istyorsun ben anlamıyorm cetvelden :9:

enemm ölcen mi sen o nee :53:

şuan ki kilom 71 50 kilo hedefim bunun içinde 21 kilo vermem lazım:31:

daha fazla yiyemiyorum ki şişiyorum hemen midem genişlemesin diye bırakıyorum hemen :9: inşallah ulaşırsın diledğin kiloya hep beraber yakalım yağları :46:

kimse inanmıyo zaten zayıflayacağıma. doğum günümde çıtır olmak istiyorum:52:

Back
X