burdayııııııııımben geliyorumda yoksun ki:26:

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
burdayııııııııımben geliyorumda yoksun ki:26:
ne durumdasın şekerim...şükürler olsun![]()
ne durumdasın şekerim...![]()
iyiyim canım sen nasılsın :)) konumuzun temeli sandalozz amaa kilo verme durumun naslnasılsınnn :)
hangi açıdan anlamadım kii
bide şey dicem bari topik açalım kendimize burayı baya bi saptırdık
iyiyim canım sen nasılsın :)) konumuzun temeli sandalozz amaa kilo verme durumun nasl![]()
üzülme moralini bozma sakıııın burayada bak ama ben her gün giriyorum yalnızım hepgruplardan birine katıldım. cumadan cumaya tarılıyoruz. o yüzden hiç tartılmadım ama bu cuma günü 2. günümdü kilo verememişim ama üzülmedim
neleri reddediyorum bir bilsen![]()
üzülme moralini bozma sakıııın burayada bak ama ben her gün giriyorum yalnızım heppek girmiyorsunuz
dün harikaydı amaa
![]()
oww bu çok kötü olduuuvardiyalı çalışıyorum ki ben. bu hafta sabahçıyım saat 4 te işten çıkıyorum eve gelmem 6 anca girebiliyorum. akşamcı olduğumdada 14:15 te çıkıyorum evden gece 12:30 da evde oluyorum![]()
oww bu çok kötü olduuu![]()
tamamm ozaman adıda her şey var olsuun :)işte kendimize ait topik olsa. online olamazsak bile girdiğimizde yazardıkk![]()
tamamm ozaman adıda her şey var olsuun :)
oda olur canıımo ne ayol tv proğramı gibiolmadı kk nın sesi nasıı:82:
oda olur canıım![]()
79 canımciddi mi
diğer kızlarda gelsinde hallederiz. tabi gelirlerse.
senin kilo ne durumda? kaç kilosun kaça düşceksinn hiççç bilmiyorum![]()
79 canım65 hedefim 60 hayalim
![]()
sabah 1 dilim kepek ekmeği okdr bile değil belki labne ve haşlanmş yumurta saat 4 gibi sarma yedim 4 5 tane saat 9 gibi activia yoğurdumu yedim okadarrneler yapıyosun pekiii. bugün ne yedin meselaa??
sabah 1 dilim kepek ekmeği okdr bile değil belki labne ve haşlanmş yumurta saat 4 gibi sarma yedim 4 5 tane saat 9 gibi activia yoğurdumu yedim okadarrsu içiyorum sürekli
senin kilon ne kadar ne kadar olmak istyorsun ben anlamıyorm cetvelden
![]()
daha fazla yiyemiyorum ki şişiyorum hemen midem genişlemesin diye bırakıyorum hemenenemm ölcen mi sen o nee
şuan ki kilom 71 50 kilo hedefim bunun içinde 21 kilo vermem lazım![]()
daha fazla yiyemiyorum ki şişiyorum hemen midem genişlemesin diye bırakıyorum hemeninşallah ulaşırsın diledğin kiloya hep beraber yakalım yağları
![]()