hahah manyak :))ben şimdi kilo verdikçe boydan foto çekcem ne kadar zayıfladığımın farkına o şekilde varırım.albüm yapar sizinlede paylaşırım
ouyy hindi mi? dukan beni bozar. maaşımın hepsi dukana giderhani bi ara alın verin ekonomiye can verin reklamları varya. bu reklamdan sonra dukan diyeti piyasaya çıkmış olmasın tmm kabul kötü espiriydi
ben şimdi kilo verdikçe boydan foto çekcem ne kadar zayıfladığımın farkına o şekilde varırım.albüm yapar sizinlede paylaşırım
ouyy hindi mi? dukan beni bozar. maaşımın hepsi dukana giderhani bi ara alın verin ekonomiye can verin reklamları varya. bu reklamdan sonra dukan diyeti piyasaya çıkmış olmasın tmm kabul kötü espiriydi
valla kızlar ben o dönemde bol bol peynir yoğurt balık ve tavuk yedim :) sonra haşlama sebzeler katıldı sonra da en sevdiğim makarnaya kavuştum :):):):):):):):)
ben daralırım valla hep aynı hep aynıvalla kızlar ben o dönemde bol bol peynir yoğurt balık ve tavuk yedim :) sonra haşlama sebzeler katıldı sonra da en sevdiğim makarnaya kavuştum :):):):):):):):)
bende okulda aynı durumdayım bende işin kolayını buldum genelde etli bir yemek çıkıyor et çıkmazsa sebze çıkıyor mutlaka et yada sebze alıyorum yanına yoğurt ve salata valla babalar gibi de doyuyorum :):):):):):):)denemeye çalışırım sorun değilde:26: iş yerinde yemek var. onu reddedip evden getirsem millet güler bana. zaten dalga geçiyolar onu yeme bunu yeme diyee
kızlar 1 öğünü atlayınca mide küçülüyormuşş :)bende okulda aynı durumdayım bende işin kolayını buldum genelde etli bir yemek çıkıyor et çıkmazsa sebze çıkıyor mutlaka et yada sebze alıyorum yanına yoğurt ve salata valla babalar gibi de doyuyorum :):):):):):):)
bende memnun oldum canımm tekrardan görüşmek üzere iyi yürümelerrkızlarr bn çıkıyım. çok pis gaza geldim gidemde 15 dk yürüyümtam olarak tanışmasakta memnun oldum her ne kadar konuyu saptırsakta umarım editörler kızmaz bize şimdiden iyi geceler görüşmek üzereeee
tamam canım yarın görüşürüz öptümkızlarrrr ben kaçtımmm malum yarın dershane var hepiciğinizi tek tek öptüm iyi geceler bu arada insan uykusunda kilo veriyormuş tabi geç saatte yemek yemediğinde :):):) yansın kara yağlarrrrrr
diyetisyenden randevu aldım 17 ocak için. Bakalım ne dicek:18: Umarım vücut analizide yapar
ay ben korktum şimdi 6 kilo su mu verdim ben şimdiaslında diyet yaparken vücut analizi çok önemli..önceki mesajımda daha önce sandaloz alıp düzenli kullanmadığımı yazmıştımya işte o zaman sandaloza başlıcam diye bir klinikte vücut analizi yaptırdım..amacım 1 ay sandalozu kullanıp tekrar vücut analizi yaptırıp işe yarayıp yaramadığını test etmek..bu 1 ayda sandalozu kullandım ama pek düzenli değil birde yediklerime hiiçç dikkat etmedim yinede 1 ay sonra tekrar analiz yaptırdığımda sonuç kötüydü..tartıda kilom düşmüş görünmesine rağmen vücudumda yağ oranım artmış kas ve su oranım baya düşmüştü..yani sandalozla beraber diyet yapmazsak,bol su içmezsek ve spor yapmazsak tek başına sandalozda bir işe yaramaz..ve benim dikkatimi çeken olay sandaloz kullanımı vucuttan su atılmasına sebep oluyor onun için suyada çok dikkat etmemiz lazım..
ay ben korktum şimdi 6 kilo su mu verdim ben şimdi
su içiyorum spor yok amaeger bol su içiyorsan ve spor yapıyorsan korkmana gerek yokki canım..dediğim gibi o zaman hiç bir şeye dikkat etmedim ben..şimdi düzenli kullanıp+yürüyüş+bolsu tekrar yaptıracam analiz ve eminim değerler çok iyi çıkacak
nerdesiniiiiiiiiiiizkızlarrrr ben kaçtımmm malum yarın dershane var hepiciğinizi tek tek öptüm iyi geceler bu arada insan uykusunda kilo veriyormuş tabi geç saatte yemek yemediğinde :):):) yansın kara yağlarrrrrr
ay yakalayamadııııııımgeldimmmm.......................
kızlarrrr ben kaçtımmm malum yarın dershane var hepiciğinizi tek tek öptüm iyi geceler bu arada insan uykusunda kilo veriyormuş tabi geç saatte yemek yemediğinde :):):) yansın kara yağlarrrrrr
kızlarr bn çıkıyım. çok pis gaza geldim gidemde 15 dk yürüyümtam olarak tanışmasakta memnun oldum her ne kadar konuyu saptırsakta umarım editörler kızmaz bize şimdiden iyi geceler görüşmek üzereeee
eger bol su içiyorsan ve spor yapıyorsan korkmana gerek yokki canım..dediğim gibi o zaman hiç bir şeye dikkat etmedim ben..şimdi düzenli kullanıp+yürüyüş+bolsu tekrar yaptıracam analiz ve eminim değerler çok iyi çıkacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?