Sandaloz Sakızı ve Elma Sirkesi ile Zayıflama Deneyimlerimiz

ben de dün akşam başladım bu sabah 2.kez içtim ...ama ağzımda çiğneyip arkasından sirkeli su içtim ama ağzımda dağılınca acayip tiksindim sandolozdan cam kırıkları gibi dağıldı her bir gediğe ( önceki sayfada bir ark.yğurda karıştırıp yemekten bahsetmiş benim için süper olur ama burada önceki sayfalarda da süt içmeyin sandolozla kilo alırsınız yazmş birisi...açıkçası karar veremedim..

tatlım o konuda hepimizin kafası karışık sanırım. ben süt içmemek gerektiğini bu forumda okumuştum, sonrakilere de ne olur ne olmaz diye tavsiye etmedim içmeyi. ama sen bilirsin...

tatlım o konuda hepimizin kafası karışık sanırım. ben süt içmemek gerektiğini bu forumda okumuştum, sonrakilere de ne olur ne olmaz diye tavsiye etmedim içmeyi. ama sen bilirsin...

ya ben sütçüyüm ve iki gündrü feci süt içiyorum .sempatiksalakcinni.acil bırakmam lazım...çünkü sandalozla süt içilmeyeceğini unuttum..

Pelincan hanım cidden bu yazdıklarınız doğrumu ona göre alıcam benimde 10 kilom varda

ve nasıl yapıyorsunuz anlatırmısınız

tşk ederim cnm ..tatlı sandolozun etkisini bozuyor denmiş ben de bir tatlıcı olarak nasıl dayanırım diye düşünürken aklıma geçen gün bir ark.denediği bir şey geldi...nescafeden vazgeçemediği için alternatif düşünüp kakao içmeye başlamış..nescafe gibi kaynar suya 1 tatlı kaşığı kakao ve üstüne de biraz yağsız süt..isteyen tatlandıcı atabilir ama şeker yok...hem tatlı ihtiyacını bastırıyor,hem nescafe gibi uyarıcı değil, beni hep uykusuz bırakır nescafe çünkü..gece rahat uyuyorr ve sabah daha zinde kalkıyorum dedi ark ..ben de sandoloz kullanırken tatlı cnm istediğinde kakao içmeye başladım bugün böyle giderse tatlı aramam..ilgilenenlere...

çok sağol canım ben de deneyim.

bayanlar hepsini okumaya zamanım olmadı acaba bu sandaloz sakızını sadece sabahlarımı yoksa sabah-akşammı yutmamız gerekiyor?

arkadaşlar ben tatlıya bayılıyorum dün keşfettiğim bir tarifi sizlerle paylaşmak istiyorum muhakkak deneyin canınız tatlı bir şey istediğinde küçük bir kapta 1 tatlı kaşığı balı 1 çay kaşığı taarçınla karıştırın elmayı dilimleyin ekmak gibi üzerine tarçınlı macundan az az sürüp yiyin inanaın enfes bir tadı var isteyen muzda kullana bilir.üstelik bal ve tarçın çok faydalıymış

alıntıdırrrr

Bal ve Tarçın karışımının birçok hastalıklara iyi geldiği saptanmıştır.
Eski Yunan tıbbında olduğu kadar Ayurvedik tıpta da Bal asırlarca hayati ilaç olarak kullanılmıştır.
Bugünün bilim adamları birçok hastalıkların tedavisinde Balı çok etkili bir ilaç olarak kabul etmişlerdir. Bal her türlü hastalıkta herhangi bir yan etkiye sebep olmaksızın kullanılabilmektedir.
Bugünün tıp ilmi balın tatlı olmasına karşın doğru dozlarda alındığında şeker hastaları için tehlikeli olmadığını kabul etmektedir.
Kanada da yayımlanan ünlü Weekly World News dergisinin 17 OCAK 1995 tarihli sayısında batılı araştırmacılar tarafından bal ve tarçınla tedavi edilen hastalıkların listesini yayınlamıştır

BAĞIŞIKLIK SİSTEMİ
Her gün kullanılan Bal ve Tarçın bağışıklık sistemini kuvvetlendirir ve vücudu bakteri ve virüs saldırılarına karşı korur.
Araştırmacılara göre Balbirçok Vitamin ve büyük miktarda demir içermektedir.
Balın düzenli kullanılması Akyuvarlar içerisindeki bakteriler ve virüslerle savaşan korpuskülleri de kuvvetlendirir.

ZAYIFLAMA
Bir bardak su içerisine eşit miktarda Bal ve Tarçın konup kaynatılır.Her gün kahvaltıdan yarım saat önce aç karnına ve yatmadan önce içilir. Düzenli uygulanırsa kilo verilir. Ayrıca bu karışım düzenli olarak içildiğinde yüksek kalorili diyet alınsa bile vücutta yağın birikmesine engel oluyor

nildaa kullanıcısından alıntı
ben 13 şubatta ( cumartesi ) tartıldığımda tam 84 kiloydum pazartesi günü 1 bardak sıcak suya 2 yemek kaşığı elma sirkesi 1 tatlı kaşığı bal karışımını içmeye başladım ( sabahları açkarnına) ve öğleden sonrada 2 yemek kaşığı elma sirkesi 1 tatlı kaşığı sandoloz içiyorum bazende öğlen değilde akşam içiyorum ve 1 hafta sonunda 80 kiloyum hala kendim bile inanamıyorum yediklerime gelince maalesef dikkat edemiyorum ama ekmeğ iaz yemeye çalışıyorum bakalım ileride nolucak anlatırım sizlere burdan mutlu kalın

500 gr daha gitti zemuszemus biarkadaşımız balolmasa olmazmı demiş olur olur ben ilk hafta balla içtim şimdi bal kullanmıyorum sandolozu havanda dövdüm un gibioldu 1 çay kaşığı koyuyorum sıcak suya 2 yemekkaşığı sirke de ekliyorum ve ya birgün önceden bekletiyorum sonra kaynar su ekleyip içiyorum yada 1-2 saat önce hazırlayıp sıcak sıcak içiyorum bazende yarımlimon lu sıcak su içiyorum sırf elma bazen mide ağrıta biliyor bide tiksiniyosun o yüzden değişik değişik içiyorum

tatlım maşallah.tebrik ederim...darısı başımıza.

ben tatlı yemeden duramıyorumm yaaa, özellikle diyete başlayınca gözüm hep tatlılardaa oluyoo..

puffffmafoldumben

ay ben yine birşey soracağım bir bardak suya 2 yemek kaşığı mı koyacağız fazla olmaz mı?

selam hanımlar bu sandoloz iğrenç bişi tad olarak. Sandoloz elma sirkeli hap kullanan var mı

ay ben yine birşey soracağım bir bardak suya 2 yemek kaşığı mı koyacağız fazla olmaz mı?

yok tatlım. bir yemek kaşığı, sıcağa yakın suya koyarsan yakmıyor tadı..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…