tatlım o konuda hepimizin kafası karışık sanırım. ben süt içmemek gerektiğini bu forumda okumuştum, sonrakilere de ne olur ne olmaz diye tavsiye etmedim içmeyi. ama sen bilirsin...
ben başlayalı bir hafta oldu 2 kilo verdim hemde yağlardan gitti çok mutluyum sizlerle paylaşmak istedim ve çokda araştırdım internetten bu formülükullanan çok kişi varmış.zaten elma sirkesinin faydaları saymakla bitmez kesinlikle 10 kilomu verene kadar devam ve ayrıca hiç açkalmadım heşeydende yedim tatlı hariç TATLI bozuyor bu formülün yapısını etkisini azaltıyormuş (dondurmada dahil)inşallah işinize yarar ben çok memnun kaldım komşudan ALLAH RAZI OLSUN ve birde beşi biyerde çayı kullanırsanız bununla beraber harika olurrr.zayıflayında duaedin bana
tatlım o konuda hepimizin kafası karışık sanırım. ben süt içmemek gerektiğini bu forumda okumuştum, sonrakilere de ne olur ne olmaz diye tavsiye etmedim içmeyi. ama sen bilirsin...
tşk ederim cnm ..tatlı sandolozun etkisini bozuyor denmiş ben de bir tatlıcı olarak nasıl dayanırım diye düşünürken aklıma geçen gün bir ark.denediği bir şey geldi...nescafeden vazgeçemediği için alternatif düşünüp kakao içmeye başlamış..nescafe gibi kaynar suya 1 tatlı kaşığı kakao ve üstüne de biraz yağsız süt..isteyen tatlandıcı atabilir ama şeker yok...hem tatlı ihtiyacını bastırıyor,hem nescafe gibi uyarıcı değil, beni hep uykusuz bırakır nescafe çünkü..gece rahat uyuyorr ve sabah daha zinde kalkıyorum dedi ark ..ben de sandoloz kullanırken tatlı cnm istediğinde kakao içmeye başladım bugün böyle giderse tatlı aramam..ilgilenenlere...
bayanlar hepsini okumaya zamanım olmadı acaba bu sandaloz sakızını sadece sabahlarımı yoksa sabah-akşammı yutmamız gerekiyor?
evet tatlım
demiştimdün tartıldım 79 kg zemuszemus bakalım nolcak ama dünden beri elma sirkesi içmiyorum 1 bardak sıcak suya yarım limon sıkıpiçiyorum artı maydonuz sapı kaynattım onu içiyorum. (bide dün pastaları börekleri götürdüm ohaoldumsmile ) bide spor yapa bilsem nolur acaba??? kilo verdikce yazıp çizerim şimdi yeşil çay içmeye kaçıyorum bye
nildaa kullanıcısından alıntı
ben 13 şubatta ( cumartesi ) tartıldığımda tam 84 kiloydum pazartesi günü 1 bardak sıcak suya 2 yemek kaşığı elma sirkesi 1 tatlı kaşığı bal karışımını içmeye başladım ( sabahları açkarnına) ve öğleden sonrada 2 yemek kaşığı elma sirkesi 1 tatlı kaşığı sandoloz içiyorum bazende öğlen değilde akşam içiyorum ve 1 hafta sonunda 80 kiloyum hala kendim bile inanamıyorum yediklerime gelince maalesef dikkat edemiyorum ama ekmeğ iaz yemeye çalışıyorum bakalım ileride nolucak anlatırım sizlere burdan mutlu kalın
500 gr daha gitti zemuszemus biarkadaşımız balolmasa olmazmı demiş olur olur ben ilk hafta balla içtim şimdi bal kullanmıyorumsandolozu havanda dövdüm un gibioldu 1 çay kaşığı koyuyorum sıcak suya 2 yemekkaşığı sirke de ekliyorum ve ya birgün önceden bekletiyorum sonra kaynar su ekleyip içiyorum yada 1-2 saat önce hazırlayıp sıcak sıcak içiyorum bazende yarımlimon lu sıcak su içiyorum sırf elma bazen mide ağrıta biliyor bide tiksiniyosun o yüzden değişik değişik içiyorum
ay ben yine birşey soracağım bir bardak suya 2 yemek kaşığı mı koyacağız fazla olmaz mı?
selam hanımlar bu sandoloz iğrenç bişi tad olarak. Sandoloz elma sirkeli hap kullanan var mı/QUOTE]
tadı bana kötü gelmedi çünkü tadı yok zaten...kum gibi çiğniyorsun ağzında.ama kişiye göre değişir tabii
bu arada bir aylık gidecek şekilde sandaloz+elma sirkesi ortalama 7 lira,, hapı 50 küsür lira..ve içerik, etki aynı. artı biri doğal diğeri kimyasal. karar senin tatlım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?