Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yok tatlım. bir yemek kaşığı, sıcağa yakın suya koyarsan yakmıyor tadı..
selam hanımlar bu sandoloz iğrenç bişi tad olarak. Sandoloz elma sirkeli hap kullanan var mı/QUOTE]
tadı bana kötü gelmedi çünkü tadı yok zaten...kum gibi çiğniyorsun ağzında.ama kişiye göre değişir tabii
bu arada bir aylık gidecek şekilde sandaloz+elma sirkesi ortalama 7 lira,, hapı 50 küsür lira..ve içerik, etki aynı. artı biri doğal diğeri kimyasal. karar senin tatlım
İŞTE TAM DA O KUM GİBİ OLAN TAD BENİ PERİŞAN EDEN. DİREKT ÇIKARTMA HİSSİ VERİYOR. DENEYEN VARSA ŞU HAPI BI EL ATSA BANA :)
bende de aynı his olmştu cam kırıkları gibi dağılmııştı ağzımda birisi dövüp de yoğurtla karıştırdığını yazmış ve ben de denedim hiç anlamadan yedim minik bir kase yoğurda kat yeyok tatlım. bir yemek kaşığı, sıcağa yakın suya koyarsan yakmıyor tadı..
İŞTE TAM DA O KUM GİBİ OLAN TAD BENİ PERİŞAN EDEN. DİREKT ÇIKARTMA HİSSİ VERİYOR. DENEYEN VARSA ŞU HAPI BI EL ATSA BANA :)
Merhaba kızlar
size sorum olucaktı
üniversiteye başlarken 57 kiloydum, şimd ise 72 :sinifsinif:
ve artık mezun oluyorum, haziran sonuna kadar acil kilo vermem şart benim,
bu sandaloz sakızını okudum ammaaaaaaaaaaa, karar veremiyorum sandalozlu haplardan mı kullansam yoksa aktardan mı alsam
bu haplardan kullanan varsa beni bilgilendirebilir mi işe yarayıp yaramadığı konusunda, yoksa git aktardan al mı dersiniz?
bende de aynı his olmştu cam kırıkları gibi dağılmııştı ağzımda birisi dövüp de yoğurtla karıştırdığını yazmış ve ben de denedim hiç anlamadan yedim minik bir kase yoğurda kat ye
Canımmmmm
Çook teşekkürler yoğurt HARİKA oldu hiç tad yok light çilekli yoğurda kattım yedim. Süpersin!!!! Peki sende işe yaradı mı bu sandoloz?
merhaba kızlar...ben emziren bir anne olarak çok tereddüt ettim sandalozu sormak için gittiğimde emzirenlerde kullunabilir dedi aktar.ama az iç dedi yani sadece sabah...sizden ricam aktarınıza sorarmısınız lütfen emzirenler kullanırmı diye sonuçta sandaloz almaya gitçeksiniz ya aktara:))) şimdiden teşekkür ederim...
kızlar bisey sorcam bnm aldığım aktrcı ezmemi söyledi bnde ezdmszce bi cay ksığı kullansam olrmu
ben yeni başladım cnm zaen bu arada da hep unutuyorum yani sürekli içemedim şimdi karar verdim bu gece içip devam da edeyim...düzenli olarak yaniCanımmmmm
Çook teşekkürler yoğurt HARİKA oldu hiç tad yok light çilekli yoğurda kattım yedim. Süpersin!!!! Peki sende işe yaradı mı bu sandoloz?