Sandaloz Sakızı ve Elma Sirkesi ile Zayıflama Deneyimlerimiz

ya arkadaşlar 2 haftadır kullanıyorum hemde günde 3 defa yemeklerden önce hiç kilo veremedim üstelik yememede dikkat ediyorum bendemi bir sorun var anlamadım gitti:(:(

ya ben 3 gündür sadece elma sirkesi içiyorum sabah akşam nasıl sizce bu tek başına yeterli olur mu. bu şekilde devam edeyim diyorum gelişmelerden haberdar ederim.kilom 56.6

yok tatlım. bir yemek kaşığı, sıcağa yakın suya koyarsan yakmıyor tadı..

selam hanımlar bu sandoloz iğrenç bişi tad olarak. Sandoloz elma sirkeli hap kullanan var mı/QUOTE]

tadı bana kötü gelmedi çünkü tadı yok zaten...kum gibi çiğniyorsun ağzında.ama kişiye göre değişir tabii

bu arada bir aylık gidecek şekilde sandaloz+elma sirkesi ortalama 7 lira,, hapı 50 küsür lira..ve içerik, etki aynı. artı biri doğal diğeri kimyasal. karar senin tatlım

İŞTE TAM DA O KUM GİBİ OLAN TAD BENİ PERİŞAN EDEN. DİREKT ÇIKARTMA HİSSİ VERİYOR. DENEYEN VARSA ŞU HAPI BI EL ATSA BANA :)

yok tatlım. bir yemek kaşığı, sıcağa yakın suya koyarsan yakmıyor tadı..

İŞTE TAM DA O KUM GİBİ OLAN TAD BENİ PERİŞAN EDEN. DİREKT ÇIKARTMA HİSSİ VERİYOR. DENEYEN VARSA ŞU HAPI BI EL ATSA BANA :)
bende de aynı his olmştu cam kırıkları gibi dağılmııştı ağzımda birisi dövüp de yoğurtla karıştırdığını yazmış ve ben de denedim hiç anlamadan yedim minik bir kase yoğurda kat ye

Selamlar hanımlar. Ben de yeniyim aranızda :)

Sandaloz sakızı ve sirke aldım, yarın başalayacağım inşaallah. Geçen sene elma sirkesini 2 hafta içtim, kilo vermek yerine şiştim kaldım :D Umarım bu kez öyle olmaz...

kızlar bende birbuçuk aydır kullanıyorum ikibuçuk aydırda diyet yapıyorum diyetle birlikte çok güzel verdiriyo ben toplamda 12 kilo verdim hergün yoğurdumuda sütümüde içtim hiç etkilemiyo yanlız tatlı yemiyorum

Selamlar bayanssulusmile
Bende dün sandaloz sakızı ile elma sirkesi aldım..
Bugün başladım uygulamaya sakızdan misket büyüklüğünde aldım başladım çiğnemeye ağzımda tuz gibi oldu çıtır çıtır çiğnedim yuttum..Tad yok bişe yok çok zorlanmadımm..
1 su bardağı ılık suyada 2 çorba kaşığı elma sirkesi ve 1 çorba kaşığı nar ekşisi koydum karıştırıp içtim...Iıığğğ yok böyle bi tad çok ekşi oldu boğazımı yaktı sanırım nar ekşisi ve 2 çorba kaşığı sirke çok ekşi yaptı bir dahakine 1 yemek kaşığı sirke koyucam :sinifsinif:

bakalım 1 haftada kaç kilo vericemm yorumlarımı hergün yazarımm bendee guclubacismile
Bu arada Boyum 1.60 kilom 59.5

Merhaba kızlar
size sorum olucaktı
üniversiteye başlarken 57 kiloydum, şimd ise 72 :sinifsinif:
ve artık mezun oluyorum, haziran sonuna kadar acil kilo vermem şart benim,
bu sandaloz sakızını okudum ammaaaaaaaaaaa, karar veremiyorum sandalozlu haplardan mı kullansam yoksa aktardan mı alsam
bu haplardan kullanan varsa beni bilgilendirebilir mi işe yarayıp yaramadığı konusunda, yoksa git aktardan al mı dersiniz?

Merhaba kızlar
size sorum olucaktı
üniversiteye başlarken 57 kiloydum, şimd ise 72 :sinifsinif:
ve artık mezun oluyorum, haziran sonuna kadar acil kilo vermem şart benim,
bu sandaloz sakızını okudum ammaaaaaaaaaaa, karar veremiyorum sandalozlu haplardan mı kullansam yoksa aktardan mı alsam
bu haplardan kullanan varsa beni bilgilendirebilir mi işe yarayıp yaramadığı konusunda, yoksa git aktardan al mı dersiniz?

Her şeyin doğalı en güzel olanıdır. Hap da aynı etkiyi yapıyor, sandaloz sakızı da. Hap kullanma derim ben...

Ben de dün başladım. Bakalım ne gibi değişiklikler olacak vücudumda. Umarım hüsrana uğramam :)

bende de aynı his olmştu cam kırıkları gibi dağılmııştı ağzımda birisi dövüp de yoğurtla karıştırdığını yazmış ve ben de denedim hiç anlamadan yedim minik bir kase yoğurda kat ye

Canımmmmm
Çook teşekkürler yoğurt HARİKA oldu hiç tad yok light çilekli yoğurda kattım yedim. Süpersin!!!! Peki sende işe yaradı mı bu sandoloz?

merhaba kızlar...ben emziren bir anne olarak çok tereddüt ettim sandalozu sormak için gittiğimde emzirenlerde kullunabilir dedi aktar.ama az iç dedi yani sadece sabah...sizden ricam aktarınıza sorarmısınız lütfen emzirenler kullanırmı diye sonuçta sandaloz almaya gitçeksiniz ya aktara:))) şimdiden teşekkür ederim...

selam arkadaşlar bende dün başladım akşama kadar hiç bir kesinti yapmadanda yedim:kedi:ama sabah tartıldığımda inanamadım 1 kilogitmişş süperr valla

kızlaaaaaaar
bugün fosforlu hürmüzün dediğine uydum ve aktardan aldım sakızımı
ve birazdan bu yönteme başlicam
umarım söylenenler gibi sonuç verir
olumlu ya da olumsuz gelişmeleri size aktarırım
hepimize kilosuz günler yerimseniben

merhaba kızlar...ben emziren bir anne olarak çok tereddüt ettim sandalozu sormak için gittiğimde emzirenlerde kullunabilir dedi aktar.ama az iç dedi yani sadece sabah...sizden ricam aktarınıza sorarmısınız lütfen emzirenler kullanırmı diye sonuçta sandaloz almaya gitçeksiniz ya aktara:))) şimdiden teşekkür ederim...

Selam,
Bence kullanmayın. Bebek o. Islak mendil bile sürmeye kıyamadıklarımız bebekler. Kilo için ne onu riske etmeye ne de sütten kesmeye değer. Lütfen bekleyin. Az yiyin bol su için süt yapan tek şey su. Bence lütfen lütfen kullanmayın. Bizde bile sonra ne etki bırakacağı kesin olmayan birşey bu.

bu arada, sabah 1 tatlı kaşığı sandoloz, 1 bardak sirkeli ballı su ile başladım formule aç kilom 78 iken akşam 77,6 çıktım :)

kızlar bisey sorcam bnm aldığım aktrcı ezmemi söyledi bnde ezdm :D szce bi cay ksığı kullansam olrmu

tadı yok ama ben çiğneyemedim. Sen de ez 1 tatlı kaşığı sandolozu minik yoğurtların yarısına karıştır ye :) en iisi o burdan bir arkadaş söyledi bana da direkt duacıyım ona :):lepi:

Canımmmmm
Çook teşekkürler yoğurt HARİKA oldu hiç tad yok light çilekli yoğurda kattım yedim. Süpersin!!!! Peki sende işe yaradı mı bu sandoloz?
ben yeni başladım cnm zaen bu arada da hep unutuyorum yani sürekli içemedim şimdi karar verdim bu gece içip devam da edeyim...düzenli olarak yani

ya kızlar bu sandoloz sakızını faydasını gören varmı zamanım yok okuyamadım daha önce yazılanları bana yardımcı olursanız sevinirim nasıl kullanılıyo bilmiyorum

Back
X