Elma sirkesinin içine illede bal koymak gerekiyormu bal katmadan içsek aynı etkiyi göstermez mi
ya kızlar bu sandoloz sakızını faydasını gören varmı zamanım yok okuyamadım daha önce yazılanları bana yardımcı olursanız sevinirim nasıl kullanılıyo bilmiyorum
Ben geçen yıl sadece sirkeli su içmiştim yaklaşık 2 hafta. Bende çok fazla mide ağrısı yaptı ve zayıflayacağıma iyice şiştim :gitme: Meğer sirke midemdeki sorunu tetiklemiş ve gaz yapmış. O da ağrı ve sonuç şiştim kaldım... Yine aynı şey olmaması için ben ballı içiyorum. Eğer mide problemin varsa sen de ballı iç derim ben...
yoğurt da katıp yiyorum ben ve iyi gidiyor pazartesi tartım bakalım ne olcak..
selam bayanlar.ben dün katıldım aranıza dün gece yazmıştım ama sitede kimsecikler yoktu yalnız kaldım.benimde srnum kilolarım ve bu kilolar yüzünden sevgilimle aramız çok kötü.ona göre asla çekici oalamaz kilolu bir kadın ve iticiyim onun için.boyum 1.50 ve 49 kiloyum ama basen ve göbek bölgesinde bir türülü erimeyen yağlrım var napcam şaşırdım.öyle çok yiyen biride değilim aa vereyrm.sporda yapmıyorum nolur bana bir akıl verin bişeyler önerin.41 kiloya inmem lazım.çok mutsuzum çokkk[/QU
senin için çok üzüldüm ama malesef bende arkadaşa katılıyorm. seni itici bulduğunu belli eden bir erkekle olmak çok üzücü bence. sürekli stres yaşıycaksın zayıflasan bile. kilo vermek istiyorsan ver ama önce kendi sağlığın için.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?