Lütfen başlığa uygu paylaşım yapalım, başlık ticari amaçlı kapsül,hap vs değil aktardan alıp doğal olarak kullanılan sandaloz sakızı ve elma sirkesi paylaşımıdır...a.s.
bugün aktara sandalozla ilgili nasıl kulanırsak etkili olur dedim..şöyle tarif etti şaşırdım paylaşmak istedim...günde 3 defa 1 kase yoğurt içine 1 tatlı kaşığı yemeklerden 20 dk önce yiyin dedi şaşkınım eeeee yan etkis varmı bunu dedim miğdenizde ve bağırsağınızda ülser yara yoksa sorun yok dedi...ama süt ürünleri etkisini azaltıyormuş dedim hatta yasakmış dedim yok öyle birşey dedi ..ne diyorsunuz şimdi...
canım yoğurt içine katma işi aklıma yatmadı. süt konusunda hakklıdır belki çünkü ben de buradan okumuştum yasak diye. ağzında çiğneyip üstüne elma sirkeli su içiyorsun. ibni sina şifalı bitkiler kitabında yazıyordu. çok eski kitap.
kızlar nerelerdesiniz? kimse zayıflamadı mı? bakın dikkat edin. ben son hafta yediklerime hiç dikkat etmedim, tatlılar pastalar geldi gitti, sonuçta 1 kilo almışım. dişimizi biraz sıkalım da verelim şu kiloları. tuzlu pastalar bir şey yapmıyor da, ben kremalı, şerbetli tatlılara yumulmuştum resmen. bir de geceeri kalkıp sürekli yemek yiyordum. bir kilo az bile almışım.
aldım kullandım burda yazanların hepsini yaptım egzersiz filan kesinliklee hiçbirr faydası yok çok adi bi ilaç ambalajı bile yok 1 kilo bile veremedim param boşa gitti .. çok şiddetli böbrek ağrıları çektim kullanırken ve karın ağrısı şişkinlik yaptı.. sağlık bakanlığı onaylı diilmiş farketmedim şikayet edicem kesinlikle kullanmayın ilerde çok ciddi sorunlarla karşılaşırsınız.. verdiğim para haram olsun umarım başkaları kandırılmaz..
evetttttttt arkadaşlar bu gün itabariyle 116.200 oldum yani 9 günde 1.800 gr yaşasınn ilk 5 6 gün yediklerimi önemsemedim profiterol ve biskuvi kaçamaklrım oldu 500 gr vermiştim
daha sonrasında tamamen sağlıklı besleniyorum akşamları yoğurda gevrek ve meyva karıştırıp yiyorum ana ve ara öğünlerimi atlatmıyorum ama spor yapamıyorum ama inanaın bence yağdan verdim bayağı daralıyorum
unutmadan durduğum yerde aklıma estikçe karın ve kalçamın kaslarını sıkıp bırakıyorum sıkıp bıraıyrum çok sarkıklardı toparlanıorlar
bu günde detox yapacam
güne sandaloz ve elma sirkesiyle başladım
08.30: nar suyu
10.00 : maden suyu
11.30:havuç suyu
13.00:sebze çorbası
14.30:daha karar veremedim
16.00:meyve salatası
18.00:sebze çorbası
2.5 lt su
şimdilik bu gün böyle yapmayı düşünüyorum
16
aldım kullandım burda yazanların hepsini yaptım egzersiz filan kesinliklee hiçbirr faydası yok çok adi bi ilaç ambalajı bile yok 1 kilo bile veremedim param boşa gitti .. çok şiddetli böbrek ağrıları çektim kullanırken ve karın ağrısı şişkinlik yaptı.. Sağlık bakanlığı onaylı diilmiş farketmedim şikayet edicem kesinlikle kullanmayın ilerde çok ciddi sorunlarla karşılaşırsınız.. Verdiğim para haram olsun umarım başkaları kandırılmaz..
ben 13 şubatta ( cumartesi ) tartıldığımda tam 84 akannehir kiloydum pazartesi günü 1 bardak sıcak suya 2 yemek kaşığı elma sirkesi 1 tatlı kaşığı bal karışımını içmeye başladım ( sabahları açkarnına) ve öğleden sonrada 2 yemek kaşığı elma sirkesi 1 tatlı kaşığı sandoloz içiyorum bazende öğlen değilde akşam içiyorum ve 1 hafta sonunda 80 kiloyum hala kendim bile inanamıyorum zemuszemus yediklerime gelince maalesef dikkat edemiyorum :kedi: ama ekmeğ iaz yemeye çalışıyorum bakalım ileride nolucak anlatırım sizlere burdan mutlu kalın yerimseniben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?