Sandaloz Sakızı ve Elma Sirkesi ile Zayıflama Deneyimlerimiz

yaaa arkadaşlar sandoloz sakızı bendede var ama benimki toz halinde ne suya karışıyo nede eriyo bi acyip bi şey öyle tek yutuyum dedim boğazıma yapışıyo ondan sonrada midem bulanıyo istifar ediyorum napıcam bilmiyorum o taş şeklinde olanı hap gibi yutsak olurmu acaba

tatlım ağzıında çiğne tozu, ağzındayken elma sirkeli suyla yut. o zaman tadı da kalmıyor yapışmıyor da.a.s.

valla kızlar hayatım boyunca hep pazartesi diyte başlaım en fazla cumaya kadar dayandım hayatımda ilk defa elma sirkesi&sandaloz sakızı sayesinde 10 günümdeyim ve o kadar mutluyumki sanki diyette değil hep böyle besleniyormuş gibi hissediyorum kendimi ve acıkmıyorum bu arada ben sabah aç karnına bide yatarken kullanıyorum

tatlım doktora sor bence. sirkenin zararı olacağını sanmıyorum ama sandaloz olabilir. bilmiyorum yani.

merhaba arkadaşlar ben sitenize yeni üye oldum bu sandoloz sakızı ve elma sirkesi aklıma yattı ve bugün aktarlardan aldım yarında başlıycam yalnız bir sorum olacak sandoloz sakızının nekadarını ve nasıl yutucaz yani önce toz haline getirip bir tatlı kaşığımı yutulcak yoksa bir miktar koparılıp öylemi yutucaz buarada benim aldığımın görünüşü taşa benziyor yardımcı olursanız sevinirim

merhaba arkadaşlar ben sitenize yeni üye oldum bu sandoloz sakızı ve elma sirkesi aklıma yattı ve bugün aktarlardan aldım yarında başlıycam yalnız bir sorum olacak sandoloz sakızının nekadarını ve nasıl yutucaz yani önce toz haline getirip bir tatlı kaşığımı yutulcak yoksa bir miktar koparılıp öylemi yutucaz buarada benim aldığımın görünüşü taşa benziyor yardımcı olursanız sevinirim

ttalım, sandaloz sakızını bilye kadar ağzına alacaksın, büyük parçadan ısırabilirsin de o kadar, iyice çiğneyeceksin. kum gbi olacak ağzında. üzerine, bir su bardağı sıcağa yakın ılık suya kattığın bir yemek kaşığı elma sirkesini içeceksin.tatlı yasak kullandığın süre boyunca..

kolay gelsina.s.

Merhaba bende bu sabah başladım sandaloz sakızı ve elma sirkesi ne yanlız bişeye takıldım bal yoktu evde bende bal koymadan içtim İllede bal koynak lazım mı bir çorba kaşığı elma sirkesini bir bardak su ile karıştırıp sandaloz sakızını çigneyip yuttuktan sonra üstüne içtim.
AMA TÜM TARİFLERDE BAL YAZIYOR AKLIMA TAKILDI BAL OLMADAN İŞE YARAMIYORMU ONA GÖRE AKŞAM GİDERKEN BAL ALAYIM MARKETTEN

canım ballı sirkeler var onu kullan..

ben geçen pazartesi 1200 kalorilik diyete başladım..
sabah sandoloz ve sirkeli su ve diyet..
haftada 3 gün yürüyüş...
dün tartıldım 900 gram vermiş. :))))))))))))))))))))))))))))))
mutluluktan uçtum...
devam diyet , sandoloz, sirke ve spora....
1 haftada 900 garam süperrrrrrrrrrrrrrr

bravo kızlar, süpersiniz...

ben de boğazımı biraz tutup yürüyebilsem vermeye devam edeceğim ama..

arkadaşlar sandaloz&elma sirkesi ve diyetle 13 günde 2 kg verdim bilginize

oğlum geceleri hiç uyumuyor sabahlara kadar ayaktayım yorgunluk ve uykusuzluktanda bitmiş durumdayım onun için bu sabah canım hiç içmek istemedi içmedim..ve bol kalorili kahvaltı yaptım tek yapabildiğim greyfurt suyunu içmek oldu..geceleri uyuyup dinlenebilsem sporada başlayacağım ama şu anda bile elim kolum kalkmıyor...

ışten geç çıkıyorum, baharatçılar kapanmış oluyor eve giderken. Az önce eşimi aradım, dışarıdaymış. Hemen verdim siparişi :) ınşallah yarın sabah bende başlıyorum.

oğlum geceleri hiç uyumuyor sabahlara kadar ayaktayım yorgunluk ve uykusuzluktanda bitmiş durumdayım onun için bu sabah canım hiç içmek istemedi içmedim..ve bol kalorili kahvaltı yaptım tek yapabildiğim greyfurt suyunu içmek oldu..geceleri uyuyup dinlenebilsem sporada başlayacağım ama şu anda bile elim kolum kalkmıyor...

maşallah canım. ben ilaç kullandığım için greyfurt içemiyorum...çok severim aslında..onun yerine bol bol yeşil çay içiyorum. bu aralar dikkat etmedim..veremedim ama 4 kiloyu 20 günde sandalozla vermiştim.

maşallah canım. ben ilaç kullandığım için greyfurt içemiyorum...çok severim aslında..onun yerine bol bol yeşil çay içiyorum. bu aralar dikkat etmedim..veremedim ama 4 kiloyu 20 günde sandalozla vermiştim.

evet bende ilk 5-6 kiloyu 1.5 ayda sandalozla verdim..ama yanında baya baya diyet yaptım çok çabuk etki etti ama geçemn ay 20 gün ne diyet yapabildim nede sandaloz kullandım kilo almamıştım..şimdi 1 hafta oldu başlayalı 1 kilo gitti...olumunekankayizsmile

yaaa arkadaşlar sandoloz sakızı bendede var ama benimki toz halinde ne suya karışıyo nede eriyo bi acyip bi şey öyle tek yutuyum dedim boğazıma yapışıyo ondan sonrada midem bulanıyo istifar ediyorum napıcam bilmiyorum o taş şeklinde olanı hap gibi yutsak olurmu acaba

merhaba hemşerim :)
bende sandaloz sakızı kullanıyorum.3.5 hafta oldu ama 4 kilo verdim. kaydirigubbakcemile2sende eğer toz halinde yutamıyorsan yoğurtla karıştırıp yemeyi dene.bende taş şeklinde olandan var ama mutlaka çiğnemek gerekiyor.bence iki şekilde de işe yarar.ben öyle ciddi diyet falan yapmıyorum ama öğlen abur cuburu kestim.geç saatte asla bişey yemiyorum kalorili.sabahları büyük bir dilim kepekli ekmekle her şeyi yiyorum.akşamları da makarna dahil herşeyi ama abartmıyorum.normal bir tabak.akşamları hiç ekmek yemiyorum.68.9 kiloydum.bu sabah itibariyle 64.9 kiloyum ve vücudumda da ödem var aslında ondan da kurtulsam herşey yoluna girecek zemuszemus bol su içmeyi unutmayın kızlaaarr yine yazarım.herkese sağlıklı günler opuyorumnanaktan

bende başlayalı 13 gün oldu. 1.5 kilo vermişim.

insanını hiç yemeeğe bakası olmuyor. iştahım kesildi baya.

Back
X