yaaa arkadaşlar sandoloz sakızı bendede var ama benimki toz halinde ne suya karışıyo nede eriyo bi acyip bi şey öyle tek yutuyum dedim boğazıma yapışıyo ondan sonrada midem bulanıyo istifar ediyorum napıcam bilmiyorum o taş şeklinde olanı hap gibi yutsak olurmu acaba
tatlım ağzıında çiğne tozu, ağzındayken elma sirkeli suyla yut. o zaman tadı da kalmıyor yapışmıyor da.a.s.
selamlar.. bu sandolzo sakızını emzirneller kullanabilrmi acep??
bende merak ediyorumm bişey diyende olmadıkii??
merhaba arkadaşlar ben sitenize yeni üye oldum bu sandoloz sakızı ve elma sirkesi aklıma yattı ve bugün aktarlardan aldım yarında başlıycam yalnız bir sorum olacak sandoloz sakızının nekadarını ve nasıl yutucaz yani önce toz haline getirip bir tatlı kaşığımı yutulcak yoksa bir miktar koparılıp öylemi yutucaz buarada benim aldığımın görünüşü taşa benziyor yardımcı olursanız sevinirim
oğlum geceleri hiç uyumuyor sabahlara kadar ayaktayım yorgunluk ve uykusuzluktanda bitmiş durumdayım onun için bu sabah canım hiç içmek istemedi içmedim..ve bol kalorili kahvaltı yaptım tek yapabildiğim greyfurt suyunu içmek oldu..geceleri uyuyup dinlenebilsem sporada başlayacağım ama şu anda bile elim kolum kalkmıyor...
maşallah canım. ben ilaç kullandığım için greyfurt içemiyorum...çok severim aslında..onun yerine bol bol yeşil çay içiyorum. bu aralar dikkat etmedim..veremedim ama 4 kiloyu 20 günde sandalozla vermiştim.
yaaa arkadaşlar sandoloz sakızı bendede var ama benimki toz halinde ne suya karışıyo nede eriyo bi acyip bi şey öyle tek yutuyum dedim boğazıma yapışıyo ondan sonrada midem bulanıyo istifar ediyorum napıcam bilmiyorum o taş şeklinde olanı hap gibi yutsak olurmu acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?