Merhaba bi sorum olacak. İlk gebeliğim tecrubesizim sizin tecrubelerinize ihtiyacım var. 39 + 3 günlük hamileyim. Hiç bir sancım ağrım sızım yok. Ne kadar bekleyeceğim? Sancım olmasi için bişey yapmalı mıyım? Eger sancım olmazsa nasıl bir yol izlenir? Yardımcı olur musunuz
Ayni sey bendede var arkadaslar 39 haftalik olduk ama hala ne bi sancim var ne bi baska bisey cok nadirr kasiklarmda sanci oluyo hafif o kadarr bu son haftalar hic gecmek bilmiyorr yaa
Canim dogurcagin gunden 1 gun oncede gelebilir sancin belli olmaz ben oglumu 40+4 te dogurmustum suyum gelip gitmistim gecesi agrilarim vardi sabahta suyum gelip gitmistim
Suni sancı verirler bayanlar. Ben 39+5de dogurduydum. Ne sancım ne ağrım ne sızım vardı. Gittim suyum azalmış bebek beslenemiyo dedi bana suni sancı verdiler dört beş saate doğurdum. İnşallah sizde böyle kolayca doğurursunuz kızlar.
Ben de bekledikçe bir aksilik olmasından korkuyorum. Su azalması, kaka yapması vs gibi kötü senaryolar geliyor aklıma o nedenle bir an önce doğsun artık diye dua ediyorum..
Bence seni daha fazla bekletmezler. 41 hafta olunca alırlar. Bana da doktorum öyle demişti 41. Hafta ya kadar oldu oldu olmazsa suni sancıyla alırım demişti ama suyum azalınca hemen aldı canım. Endişelenme vakti gelince sancın gelir bişey olur doğurursun inşallah sağlıkla
hepinize hayırlı doğumlar hanımlar bir arkadaşım 41. haftada doğurdu ve sancısı gelmiyordu hamama gitti ertesi gün sancıları başladı ve normal doğum yaptı. Doğru mudur bilmem ama sıcak su tetikler derler
Benim de bugün kontrolde düzensiz sancım çıktı. Dün akşamdan beri hafif hafif gelen adet sancısına benzeyen bir sancım vardı. Hala aynı şekilde devam ediyor. Doktor eğer gece artarsa yarın sabah gel dedi bakalım artacak mı merakla bekliyorum..
Sizde yine azda olsa sancı varmış bende oda yok ya iki uç gün öncesine kadar arada çok hafif olsa da oluyor artik oda yok nereye kadar giderse böle bakalim
Sizin zamanınız var ama sanırım daha benim ilk kez dün yani 39+4 de oldu..bir süre sonra sizin de olabilir. Bir de şu var, düzensiz sancı anlamsız dedi doktorum önemli olan düzenli aralıklarla artarak devam etmesiymiş.
Benim de geçti sancım tamamen..sadece arada bi tarafa toplanıyor gibi oluyor bebeğim kısa süreli bir kasılma gibi sonra tamamen geçiyor. Galiba kendiliğinden gelmeyecek tembel kızım :)
Aynen cnm benmde olee bi hafta kaldı gününü doldurmasina en son doktora gttgmde suyu snrda demişti baklm perşembe gıda gdecm bunda ne dck inş bi sknti yoktur
İnşallah kendiliklerinden gelirler bir an önce..sancının gelip geçmesi çok ilginç yani neden artmıyor anlamıyorum. Bana salı gel demişti eğer sancılanmazsam. Salı günü suni sancı mı verir bilmiyorum duruma göre karar verecek galiba doktor..