Evet gerçekten teşekkürler benim de biraz içim rahatladı..sabah kasık ağrısı ve hafif kasılmalarla uyandım ama hala düzenli değil artması için dua ediyorum..40 haftalık olduk bugün inşallah bebeğim yola çıkmıştır artık.Kızlar icinizi ferahlatmaya geldim.. 39+3 doğum yaptım hic bi belirti yok doguramayacam diye agladigim günler oldu ne egzersizler yaptım Triller dansı yapıyordum en songecenin bi yarısı temmuz sıcağı yanıyorum zaten sabahlara kadar uyku yok zombiye dönmüştüm ama sonunda dogurdum şükür... Suni sancidan kesinlikle korkmayın sizin olması gereken sanciniza ekstra bi sancı katmiyor sadece süreci hızlandırıyor rahmin kasilmasini sağlayan bi serum sadece hani gözünüzde buyutmeyin bunu 5 cm açıklıkla gittiğim halde verdiler bana sancilarim düzensiz olduğu için.. Dediğim gibi ekstra bi sancı katmiyor zaten doğumdan çıktıktan sonrada aynı serum takili kaldı ben artik cikartmicakmisiniz dedim o senin rahminin toparlanmasını saglicak dediler öyle pis sancı veren bişi olsa hala sancı çekiyor olurdum heralde.. Zaten hepsi onu gördüğünüz anda geçecek böle mal gibi kaliyosunuz agziniz acik sizi dikmişler bicmisler ne nasil hiiiiiic... Dünyanın en güzel duygusu bu sabretmek çok zor biliyorum Rabbim tez zamanda kucağınıza aldirsin inşallah
Benimde ilk gebelikye hic bir belirtim yoktu doguma dair ilknhamilelikte boyle olir genellikle diye soylemisti ndoktorum. Sanciniz kendi gelmezse ve sezeryan istemiyorsaniz suni sanci verilir. Ben 40+3 de suni sanciyla normal dogum yaptimMerhaba bi sorum olacak. İlk gebeliğim tecrubesizim sizin tecrubelerinize ihtiyacım var. 39 + 3 günlük hamileyim. Hiç bir sancım ağrım sızım yok. Ne kadar bekleyeceğim? Sancım olmasi için bişey yapmalı mıyım? Eger sancım olmazsa nasıl bir yol izlenir? Yardımcı olur musunuz
ben de 41 i doldurmayı düşünmüyorum gelmezse 1-2 güne doktordan müdahale etmesini isteyeceğim..Çok bklmekde sıkıntı ya bebekte sıkıntı oluyor valla ben sezeryan yaparsa fazla beklemeyi düşünmüyorum yanii
Umarım öylelerdir ister istemez kuruyor insan kafasında..;(Kızlar sabırlı olun inanki suan bebekleriniz içerde rahat. En fazla bir haftaya doğurursunuz
Zaten annenin düşünceleri ve psikolojisi bence çok daha önemli..nasıl rahat hissedeceksen öyle yap bence de. Ben bu zamana kadar hep bebeğin doğal gelişimine müdahale etmemek ve ne zaman geleceğine kendisinin karar verebilmesi adına beklemeyi seçtim ama cidden endişeliyim şuan kendimi rahatlatmayı başaramazsam doktorumla konuşacağım. Bir de doktoruma çok güveniyorum aslında o sorun yok diyorsa yoktur eminim ama yine de hep bir acaba oluyor insanın içinde anne olmak böyle birşey galiba...İşde bir haftaya kadar bebek de bi sıkıntı olmucanin bi garantisi olsa beklerim ama beklemenin riskleri çok o yuzden düşünmüyorum beklemeyi