Doğuma Hazırlık sancım yok neler yapabilirim

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
Aynen ya sancı geliyor ama şiddeti artmiyo kısa sürüyor neden böle oluyor bende anlamadım bakalım bana ne dicek suyu azaldysa o biraz sıkıntı bana da suni sancı verir gibime geliyoo fazla beklemek istemiyorum ben ya oda sıkıntı oluyor sonraa

Ben de beklemek istemiyorum suni sancı deneyip yine olmazsa mecburi sezaryen olur galiba..ama nedense doktorlar 42 ye kadar bekleme taraftarı eğer bir sorun yoksa. Suyun azalması durumunda zaten bekleteceğini sanmam direk suni sancı verir bence. Umarım gerek kalmaz..

İnş cnm yaa simdi azda olsa kasiklarimda sancı var inş gelir artik daha fazla bekletmez ve başka şeylere gerek kalmaz

Kızlar icinizi ferahlatmaya geldim.. 39+3 doğum yaptım hic bi belirti yok doguramayacam diye agladigim günler oldu ne egzersizler yaptım Triller dansı yapıyordum en son :KK70:gecenin bi yarısı temmuz sıcağı yanıyorum zaten sabahlara kadar uyku yok zombiye dönmüştüm ama sonunda dogurdum şükür... Suni sancidan kesinlikle korkmayın sizin olması gereken sanciniza ekstra bi sancı katmiyor sadece süreci hızlandırıyor rahmin kasilmasini sağlayan bi serum sadece hani gözünüzde buyutmeyin bunu 5 cm açıklıkla gittiğim halde verdiler bana sancilarim düzensiz olduğu için.. Dediğim gibi ekstra bi sancı katmiyor zaten doğumdan çıktıktan sonrada aynı serum takili kaldı ben artik cikartmicakmisiniz dedim o senin rahminin toparlanmasını saglicak dediler öyle pis sancı veren bişi olsa hala sancı çekiyor olurdum heralde.. Zaten hepsi onu gördüğünüz anda geçecek böle mal gibi kaliyosunuz agziniz acik sizi dikmişler bicmisler ne nasil hiiiiiic... Dünyanın en güzel duygusu bu sabretmek çok zor biliyorum Rabbim tez zamanda kucağınıza aldirsin inşallah :anne:

Amin cnm inş içimi rahatlattin gerçekten suni sancidan korkuyorum ya inş benimki de bi an önce gelir bqn gece çok kotuydum belimn ağrısından uyuyamdim kasiklarimdada çok felaket bi sancı vardı ve hala devam ediyooo ☺☺

Kızlar icinizi ferahlatmaya geldim.. 39+3 doğum yaptım hic bi belirti yok doguramayacam diye agladigim günler oldu ne egzersizler yaptım Triller dansı yapıyordum en son :KK70:gecenin bi yarısı temmuz sıcağı yanıyorum zaten sabahlara kadar uyku yok zombiye dönmüştüm ama sonunda dogurdum şükür... Suni sancidan kesinlikle korkmayın sizin olması gereken sanciniza ekstra bi sancı katmiyor sadece süreci hızlandırıyor rahmin kasilmasini sağlayan bi serum sadece hani gözünüzde buyutmeyin bunu 5 cm açıklıkla gittiğim halde verdiler bana sancilarim düzensiz olduğu için.. Dediğim gibi ekstra bi sancı katmiyor zaten doğumdan çıktıktan sonrada aynı serum takili kaldı ben artik cikartmicakmisiniz dedim o senin rahminin toparlanmasını saglicak dediler öyle pis sancı veren bişi olsa hala sancı çekiyor olurdum heralde.. Zaten hepsi onu gördüğünüz anda geçecek böle mal gibi kaliyosunuz agziniz acik sizi dikmişler bicmisler ne nasil hiiiiiic... Dünyanın en güzel duygusu bu sabretmek çok zor biliyorum Rabbim tez zamanda kucağınıza aldirsin inşallah :anne:
Evet gerçekten teşekkürler benim de biraz içim rahatladı..sabah kasık ağrısı ve hafif kasılmalarla uyandım ama hala düzenli değil artması için dua ediyorum..40 haftalık olduk bugün inşallah bebeğim yola çıkmıştır artık.

Bnde her gün dua ediyorum gelsin artik DİE ☺☺gece baya bi sancim vardı ama simdi arada hafif hafif geliyoo

Benim de sabah vardı ama şuan geçti gibi yine sancım...deli olacağım galiba bu gidişle :))

Aynen ya bu streslee nasıl olcaksaa valla sancim gelse sevncem yani o kadar artik bekle bekleee Yoruldum gece oluyor sancim tam diyom geliyor sabah olunca sancı faln yok kafayı yedim oldum

Merhaba bi sorum olacak. İlk gebeliğim tecrubesizim sizin tecrubelerinize ihtiyacım var. 39 + 3 günlük hamileyim. Hiç bir sancım ağrım sızım yok. Ne kadar bekleyeceğim? Sancım olmasi için bişey yapmalı mıyım? Eger sancım olmazsa nasıl bir yol izlenir? Yardımcı olur musunuz
Benimde ilk gebelikye hic bir belirtim yoktu doguma dair ilknhamilelikte boyle olir genellikle diye soylemisti ndoktorum. Sanciniz kendi gelmezse ve sezeryan istemiyorsaniz suni sanci verilir. Ben 40+3 de suni sanciyla normal dogum yaptim

Off delircem yaa 39+5 günlük oldum hala tik yok bisi olacak DİE korkuyorum devlete gdyodum normalde ama bu hafta özele gitmeyi düşünüyorum olmazsa sezeryan isticem tabi onu da yaprlarsaa yoksa böle bekle bekle nereye kadar beklicezz

Çok bklmekde sıkıntı ya bebekte sıkıntı oluyor valla ben sezeryan yaparsa fazla beklemeyi düşünmüyorum yanii

İşde bir haftaya kadar bebek de bi sıkıntı olmucanin bi garantisi olsa beklerim ama beklemenin riskleri çok o yuzden düşünmüyorum beklemeyi

İşde bir haftaya kadar bebek de bi sıkıntı olmucanin bi garantisi olsa beklerim ama beklemenin riskleri çok o yuzden düşünmüyorum beklemeyi
Zaten annenin düşünceleri ve psikolojisi bence çok daha önemli..nasıl rahat hissedeceksen öyle yap bence de. Ben bu zamana kadar hep bebeğin doğal gelişimine müdahale etmemek ve ne zaman geleceğine kendisinin karar verebilmesi adına beklemeyi seçtim ama cidden endişeliyim şuan kendimi rahatlatmayı başaramazsam doktorumla konuşacağım. Bir de doktoruma çok güveniyorum aslında o sorun yok diyorsa yoktur eminim ama yine de hep bir acaba oluyor insanın içinde anne olmak böyle birşey galiba...

Tabi bndee kendiliginden gelsin istiyorum ama beklesm bi turlu beklmesem bi turluu beklesem bebekte bi sorun olsa allah korusun vicdan azabı cekcm bnm yüzünden oldu falan die sürekli aklma kotu seyler geliyor artik şöle olursa böle olursa diee bende cok endişelenyrun 5 dk bile hareketlerini hissetmesem içime çok büyük bi korku düşüyor noldu acba nie hreket etmiyor falan diye

X