Doğuma Hazırlık sancım yok neler yapabilirim

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
Tabi bndee kendiliginden gelsin istiyorum ama beklesm bi turlu beklmesem bi turluu beklesem bebekte bi sorun olsa allah korusun vicdan azabı cekcm bnm yüzünden oldu falan die sürekli aklma kotu seyler geliyor artik şöle olursa böle olursa diee bende cok endişelenyrun 5 dk bile hareketlerini hissetmesem içime çok büyük bi korku düşüyor noldu acba nie hreket etmiyor falan diye
Çok iyi anlıyorum bende de benzer şeyler var malesef umarım atlatırız bir an evvel...

Ben 39+5 de doğurdum bende sabırsızdım hergün derdim heralde ben doğuramıycam. Cünkü maşallah hiç ağrım olmadı sancım olmadı nhamilelik boyunca. Hiç bişey hissetmedim. En son gittiğimde suni sancı verdi. Zaten en fazla 40 bitene kadar bekliyolar

Ben 39+5 de doğurdum bende sabırsızdım hergün derdim heralde ben doğuramıycam. Cünkü maşallah hiç ağrım olmadı sancım olmadı nhamilelik boyunca. Hiç bişey hissetmedim. En son gittiğimde suni sancı verdi. Zaten en fazla 40 bitene kadar bekliyolar
40+6 ya kadar mı bekleniyor yani?

Bn daha yeni gebeyim ama bi yerde okumuştum doğumu başlatmak için neler yapılabilir diye siz yine bi doktorunuza sorun nolur nolmaz
1)göğüs uçlarına masaj
2)sıcak su ile uzun duş alma tabi kaynar filan değil sıcak olsun yeter
3)ahududu çayının doğumu başlatıcı etkisi varmış
Bide bebeğinizle konuşmanız onu rahatlatmanız ve artık gelmesini beklediğinizi sık sık söylemeniz gerekiyor diye okudum yoğun egzersizde işe yarıyor

Kızlar sanırım çoğunuz doğumu yaptınız. Nasıl ettiniz anlatır mısınız. Benimde sancım yok ama suyum sınırdaymış. Yarın 40 hafta doluyor 41 den gün alıyor. Yalancı doğum sancısı var sadece. Cinsiyet kız. Kız bebeği çok beklemez diyolar iyice tedirgin oluyorum. Napacağımı bilemedim. Sizinki nasıl oldu ?? :KK43:

Bende daha bekliyorum 40+2 deyim arkadaşlar nasıl oldu dogum bize de yardimci olur musunuz?

Merhaba bi sorum olacak. İlk gebeliğim tecrubesizim sizin tecrubelerinize ihtiyacım var. 39 + 3 günlük hamileyim. Hiç bir sancım ağrım sızım yok. Ne kadar bekleyeceğim? Sancım olmasi için bişey yapmalı mıyım? Eger sancım olmazsa nasıl bir yol izlenir? Yardımcı olur musunuz
Merhaba canım son durumun ne oldu nasıl doğum yaptın

Kızlar icinizi ferahlatmaya geldim.. 39+3 doğum yaptım hic bi belirti yok doguramayacam diye agladigim günler oldu ne egzersizler yaptım Triller dansı yapıyordum en son :KK70:gecenin bi yarısı temmuz sıcağı yanıyorum zaten sabahlara kadar uyku yok zombiye dönmüştüm ama sonunda dogurdum şükür... Suni sancidan kesinlikle korkmayın sizin olması gereken sanciniza ekstra bi sancı katmiyor sadece süreci hızlandırıyor rahmin kasilmasini sağlayan bi serum sadece hani gözünüzde buyutmeyin bunu 5 cm açıklıkla gittiğim halde verdiler bana sancilarim düzensiz olduğu için.. Dediğim gibi ekstra bi sancı katmiyor zaten doğumdan çıktıktan sonrada aynı serum takili kaldı ben artik cikartmicakmisiniz dedim o senin rahminin toparlanmasını saglicak dediler öyle pis sancı veren bişi olsa hala sancı çekiyor olurdum heralde.. Zaten hepsi onu gördüğünüz anda geçecek böle mal gibi kaliyosunuz agziniz acik sizi dikmişler bicmisler ne nasil hiiiiiic... Dünyanın en güzel duygusu bu sabretmek çok zor biliyorum Rabbim tez zamanda kucağınıza aldirsin inşallah :anne:

Allahim sukurler olsun suni sancidan korkutmayan biri :) sagol canim. Bende 39+1 bugun sali gunu muayene olucaz ona gire yatis olabilir dedi bende 40 kadar bekleyim diyorum olmazsa mecbur suni sanci.. Cok korkuyodum dr da suni sanci hakkinda ayni senin dediklerini soylemisti extra bi sanci olmucak ne cekiceksen o diyede iste etraf mi abartiyo bilmiyorum ki.. Herkesin aci esigide farkli gerci ins gerek kalmaz ama olursada bende ins senin gibi dusunurum.

Benim de 40+1 oldu bugün..sabah doktora gidicem,ne sancı var ne bi şey,küçük küçük kasılmalar var sadece,bakalım 41 e kadar bekletebilir yada suni sancı verir..hayırlısı inşallah

X