Kızlar icinizi ferahlatmaya geldim.. 39+3 doğum yaptım hic bi belirti yok doguramayacam diye agladigim günler oldu ne egzersizler yaptım Triller dansı yapıyordum en son
gecenin bi yarısı temmuz sıcağı yanıyorum zaten sabahlara kadar uyku yok zombiye dönmüştüm ama sonunda dogurdum şükür... Suni sancidan kesinlikle korkmayın sizin olması gereken sanciniza ekstra bi sancı katmiyor sadece süreci hızlandırıyor rahmin kasilmasini sağlayan bi serum sadece hani gözünüzde buyutmeyin bunu 5 cm açıklıkla gittiğim halde verdiler bana sancilarim düzensiz olduğu için.. Dediğim gibi ekstra bi sancı katmiyor zaten doğumdan çıktıktan sonrada aynı serum takili kaldı ben artik cikartmicakmisiniz dedim o senin rahminin toparlanmasını saglicak dediler öyle pis sancı veren bişi olsa hala sancı çekiyor olurdum heralde.. Zaten hepsi onu gördüğünüz anda geçecek böle mal gibi kaliyosunuz agziniz acik sizi dikmişler bicmisler ne nasil hiiiiiic... Dünyanın en güzel duygusu bu sabretmek çok zor biliyorum Rabbim tez zamanda kucağınıza aldirsin inşallah