ya kızlar bana bi fiikir verin heray adet sancısından acillerdeyim tansiyonum 4e kadar düşüyo bayılıyorum doktora gidiyorum yapısaldır doğal diyo kist falan olamazmı diyorum alakası yok diyolar evli değilim hiçte evlenmedim bi birlikteliğimde olmadı kist olma ihtiali varmıdır bana bişey deyin doktor alakası yok dedi ama yazan arkadaslar var kist varmış ooof yine yaklaştı acile gidecem heralde:1no2::1no2:
adet sancısı çekmeyen yoktur ve gerçekden çeken bilir evet. arkadaşlar benim de ilk adet gördüğümde sancım olmuyordu bir seferinde ilk günümde ayaklarımı üşüttüm ondan sonra ağrıyı öğrendim. arkadaşlar lütfen ayaklarımızı belimizi koruyalım sıcak tutalım. ben o ağrıları çok iyi bildiğimden yazın bile terlik giyerim ve yine yazın bile atlet giyerim. çünkü bizler kadınız ve erkeklere nazaran bel ile kasık arasında kalan bölgemizi daha iyi korumamız gerekir. bir de yürüyün ben ürüyorum ve sonucuda hem ağrım kesilior hem de daha çok geliyor ki zaten ağrının sebebi tam olarak gelmemesiymiş öyle biliyorum. tabii bu dediklerim tıbbi rahatsızlıkları olmadığı halde ağrı çekenler için. dilerim ağrısız sancısız adetler görürüz...