Benim evlenmeden önce çok sancılı olurdu.Sancı kelimesi hafif kalır,malamat olurdum.
Aşırı sancı,mosmor kesirdim,bağıra bağıra çekerdim,defalarca bayılmışımdır,iğneler yemişimdir..
Annem canım benim ilerde çocuk olmamasına sebep olur bu sancı diye beni jinekoloğa götürdü.
Adana'da Oktay Kadayıfçı.Hiç unutmuyorum,muayene etti,hiç bir şeyi yok ,kanalı dar dedi.
Evlensin bu sancılar geçer ve hemen hamile kalır dedi.Anneme anlatırken dinledim.
Gerçekten evlendim ilk ay hamile kaldım,çok acele oldu şaşırmıştım.Ve en güzeli hiç sancım kalmadı,çok şükür.
aynen bende rahatladım..hihoyyyt..benimde çok şiddetli oluyo hatta geçen ay hiç hissetmedim ama bu ay öyle bi geldiki 3 iğne ile ancak kesti .sabah 5te bi başladı 10a kadar barbar bağırttı beni..merhaba arkadaşım.eğer kist olsaydı ultrasonda muhakkak görünürdü.sende birşey yok.kafana takma.rahat ol.
mrb arkadaşlar adet miktarı azlıgı olan varmı ne yaptı kızlarrrrrrrr.
Benim evlenmeden önce çok sancılı olurdu.Sancı kelimesi hafif kalır,malamat olurdum.
Aşırı sancı,mosmor kesirdim,bağıra bağıra çekerdim,defalarca bayılmışımdır,iğneler yemişimdir..
Annem canım benim ilerde çocuk olmamasına sebep olur bu sancı diye beni jinekoloğa götürdü.
Adana'da Oktay Kadayıfçı.Hiç unutmuyorum,muayene etti,hiç bir şeyi yok ,kanalı dar dedi.
Evlensin bu sancılar geçer ve hemen hamile kalır dedi.Anneme anlatırken dinledim.
Gerçekten evlendim ilk ay hamile kaldım,çok acele oldu şaşırmıştım.Ve en güzeli hiç sancım kalmadı,çok şükür.
arkadaşlar çok önemli bir bilgi aklınızda olsun
ağrı kesiciler mide rahatsızlığı yapıyor.tecrübeyle sabittir
allaha asi olmak istemiyorum ama canım çook yanıyo çok sancım var şuan ne yesem iyi gelmiyo hiçbişekilde rahat edemiyorum....
evlen geçer dediler -hıh- ne geçmesi daha beter oldu
şimdide bebekten sonra geçer diyolar bakcaz bakalım sırf bu yüzden bebek yapcam=)(dermişim) oooooooooofffffffffffffffffffffffff
manoly25 bende aynı senin gibiyim mazjezik kullanıyorum yarım saate kadar kesiyo istersen bi dene canım
canım,benim de adet döneminde aşırı ağrım oluyor majezik kullanıyorum ben sürekli alıyorum yani kaldırılmadı haberin olsun tatlım daha 2 gün önce aldım eczeneden...majezık banadsa cok ıyı gelıyodu.ılk gun sancım oldugunda saat bakardım her seferınde 2 saat soluksuz sancım olurdu.resmen kıvranıyorum yaaa.sonra majezık kullandım.15 dakkaya gecırmeye başlıyo.ama o ılacı kaldırdılar dıye ben bılyorum ve daha da yokkk...:bbo: