Bekardım ağrı felaketti. Evlendim yine felaket. Doktora da gittim. Bişey değişmedi. Bu benim kaderim sanırım
CANIM BU GUN DR.RANDEVUM VARDI BU ILACIN SANCISIZ ADET GÖRMEMDE RÖLÜ OLDUGUNU SÖYLEDİ BENİMDE KİSTİM VAR HEMDE 3.5 CM ÇAPINDA 2 AY DOGUM KONTORLarkadasım ben de kullandım duphastonu gecen ay bende kist olusmus tedavi icin verdi doktor ancak bu ilacı kullandıktan sonra adetim her zamankinden az miktarda geldi bilmiyorum belki de ilacla alakalı degildir fakat agrıyı azalttıgını ben de hissettim
CANIM BU GUN DR.RANDEVUM VARDI BU ILACIN SANCISIZ ADET GÖRMEMDE RÖLÜ OLDUGUNU SÖYLEDİ BENİMDE KİSTİM VAR HEMDE 3.5 CM ÇAPINDA 2 AY DOGUM KONTORLHAPI KULLANACAM KİRSLERİ ERİTMEK İÇİN AYNI ZAMANDA DA KİLO VERMEYE ÇALIŞACAMkaydirigubbakcemile2 AMA ÜZÜLME AZ ADET KANAMASI HAMİLELİGE ENGEL DEGL MİŞ BENDEDE BİR ARA OLMUŞDU DR. BÖYLE DEMİŞDİ yerimseniben UNUTMA SİTRES EN BÜYÜK DÜŞMANIMIZ:mymeka:
ah keşke bitkisel çözümü olsa :Saruboceq:ya yokmu bitkisel bi çözümü bunun ilaç kullanmak istemiyorum.. her ay ağrı çekmek bide beraberinde miğde bulantısı çooook zor gerçektenn :a015:
ah ah bende yıllardır çekiyorum bu sancıyı. evlenince geçenler varmış, ben 1,5 yıldır evliyim ama hiç bi degişiklik olmadı. bakalım yaza bebek düşünüyoruz, inşallah doğumdan sonra geçer. gerçi annemin hala çok sancılı oluyor o yüzden çok umutlu değilim. şimdilerde bide baş ağrısı başladı. bende de annemde de ilk günler karın, bel, bacak ağrısı son günler baş ağrısı, sanırım buna adet migreni deniyomuş. böyle bi sorun yaşayan var mı siz neler yapıyosunuz bunun için.... kadın olmak çoook zor.
sancili adet olan kadin cocuk yaparsa o sancilardan temelli kurtuluyo. Sancili adet goren cocuk dogururmu diye soruyosan tabiki CATIR CATIR