Sancılı Adet (Dismenore)

Üroloğa gitsin eşin herşeyin çözümü var . İlaç var iğne var ameliyat var . Bir sperm ile oluyor çocuk . Yinede eşine havuç keçiboynuzu Çakır otu fındık fıstık yedir içir derim ben . Hiç spermi olmayan erkeklerin bile ameliyatla spermi aranıyor bulunuyor . Kredi çekersin borç alırsın kaderinde varsa o Bebek senin kucağını doldurur sen hiç merak etme . Ama eşin tedavi olsun spermi düzelirse ne güzel olur ... Yaşını daha çok geçirme .
Bende ki adet düzensizliği de sorun..duphaston içiyorum ama prk fayda vermedi. .kahverengi lekelenme var kac gündür. .Randevu gününden önce doktor bakmiyor .cevap vermiyor..kac doktor degistim..ama iyisine denk gelmedim

Bende ki adet düzensizliği de sorun..duphaston içiyorum ama prk fayda vermedi. .kahverengi lekelenme var kac gündür. .Randevu gününden önce doktor bakmiyor .cevap vermiyor..kac doktor degistim..ama iyisine denk gelmedim
Üroloğa gitsin eşin herşeyin çözümü var . İlaç var iğne var ameliyat var . Bir sperm ile oluyor çocuk . Yinede eşine havuç keçiboynuzu Çakır otu fındık fıstık yedir içir derim ben . Hiç spermi olmayan erkeklerin bile ameliyatla spermi aranıyor bulunuyor . Kredi çekersin borç alırsın kaderinde varsa o Bebek senin kucağını doldurur sen hiç merak etme . Ama eşin tedavi olsun spermi düzelirse ne güzel olur ... Yaşını daha çok geçirme .
Benimde 2. Aşılamam . Hiç Zaman kaybetme hayatım eşinin spermi iyiyse keçiboynuzu içir güzelce ol hemen tüp bebeğini . Zaman aleyhimize işliyor bak ben 25 yaşındayım 4 yıllık evliyim hiç hamile kalamadım . Doktorlar sıkıntı yok diyor bizde ama aşılama yine tutmazsa Demekki sıkıntı var .
Benimde 2. Aşılamam . Hiç Zaman kaybetme hayatım eşinin spermi iyiyse keçiboynuzu içir güzelce ol hemen tüp bebeğini . Zaman aleyhimize işliyor bak ben 25 yaşındayım 4 yıllık evliyim hiç hamile kalamadım . Doktorlar sıkıntı yok diyor bizde ama aşılama yine tutmazsa Demekki sıkıntı var .

Teşekkürler

Allah Allah ne dengesiz doktormuş devlet mi özel mi ?

Özel doktor ve randevu gününden önce bakmıyor . Bence değiştir paranla rezil olma. Acil durumum var lekelenme var de . İnatla ilgilenmiyorsa özel doktor mu yok . Hangi şehirdesin ?

Özel doktor ve randevu gününden önce bakmıyor . Bence değiştir paranla rezil olma. Acil durumum var lekelenme var de . İnatla ilgilenmiyorsa özel doktor mu yok . Hangi şehirdesin ?
Iyi doktor bulamıyorum. .bulsam hemen degisicem..kac doktora gittim. .

Kizlar gogus agrisindan oluyorum dokunanjyorummmm ne iyi gelir

sancılı adetle sümüksü bir sıvı kanla karışıyor. bu cumartesi söyleyeceğim bakalım yoksa yine kansızlık tedavisi uygulayacaklar.

Regl 5 gün önce gelmesi lazımdı, 4 gündür çok kötü adet sancım var, adet yok ama. Dünden beri de kahverengi leke/akıntı. Bilen varmı:KK43::KK14:

merhaba arkadaşlar ben 22 yaşındayım adetim epey düzensiz genelde hep 2 hafta ya da 20 gün falan gecikmem olur ama hiç ağrım olmazdı olursa da bir gün ağrır sonra geçerdi fakat son sefer ayda 2 kez oldum ve gelecek ay 15 gün geciktim fakat öyle bir ağrım oldu ki 5 gün hiç geçmedi ağrı kesici kullanmadığım için de acıyı günlerce çektim böyle uzun süren ağrı çeken var mı bir rahatsızlığın belirtisi olabilir mi ?

kizlar bisey dicem bu sancili adet sonradan gecermi benim 1 yil oncesinde 1.gun cok agrim olurdu aetik oyle degil

Ben Yazz doğum kontrol hapı ile kurtuldum çok şükür sancılardan.. Düzensizliğim de bitti. Yalnız hapı bırakınca eskiye dönüyorum maalesef.. Doktor sürekli kullanacaksın dedi.

Ben Yazz doğum kontrol hapı ile kurtuldum çok şükür sancılardan.. Düzensizliğim de bitti. Yalnız hapı bırakınca eskiye dönüyorum maalesef.. Doktor sürekli kullanacaksın dedi.
bende muzdaribim bundan ve her geçen ay şiddetleniyo şu an bi hafte var ama başladı ağrılarım inanılmaz bel bölgem ağrıyor üçüncü ağrı kesicimi içtim hiçbir faydası yok başlıycam bende yazz kullanmaya

bende muzdaribim bundan ve her geçen ay şiddetleniyo şu an bi hafte var ama başladı ağrılarım inanılmaz bel bölgem ağrıyor üçüncü ağrı kesicimi içtim hiçbir faydası yok başlıycam bende yazz kullanmaya
Benim artık ağrı kesici almaya gerek duymayacağım kadar az ağrım oluyor. Ben ilaç kullanmak zorundayım çünkü kullanmadığımda kist oluşuyor ve ağrı-düzensizlik yapıyor maalesef..

Benim artık ağrı kesici almaya gerek duymayacağım kadar az ağrım oluyor. Ben ilaç kullanmak zorundayım çünkü kullanmadığımda kist oluşuyor ve ağrı-düzensizlik yapıyor maalesef..
bende dün başladım çünkü adetten iki gün önce başlıyordu ağrılar bu sefer daha fenayım ateşimde çıktı niyeyse iyice yatağa çakıldım

Mraba ayni dert bendede var her ay igne vuruluyrum genc kiz oldgumdan beri hic bitmedi hala sabahin 4 dunde o agriyla kalkip hastanelerdeyim :KK43:

kızlar belki işinize yarar benexol b vitamini kullanıyorum adetten 4 5 gün önce başlıyorum birazda olsa faydasını görüyorum

Herkese merhaba, internette araştırma yaptım ama bu mevzuyla ilgili pek bi şey bulamadım. Adet günlerimde genelde çok sancı çekmem hafif ağrılarım olur karın ve göğüs bölgemde. Ama bazen genital bölgede de ağrı daha doğrusu sızlama olduğunu hissediyorum... Acaba ağrılar bu bölgeye de vurabilir mi? İnternette gezmedigim sayfa kalmadı ama bu konuyla ilgili ne olumlu ne olumsuz bir şey bulamadım. Sadece ağrı türlerinde vajinal ağrı da yazıyordu pek bi açıklama yoktu. 20 yaşındayım bu vajinal yada genital bölgede olan ağrılarım bazen oluyor, bazen olmuyor. Sizce bi anormallik var mı? Ben bide çok evhamlıyım aklıma neler geliyo bi bilseniz benim gibi olan ablalarim yada yaşıtların var mı acaba? Evli değilim bu arada... Evlenince karın ağrıları azalanlar varmış doğruluğunu bilemiyorum ama yine de belirteyim evli olmadığımı... Bide bu durumun kızlık zarıyla falan ilgisi var mı sizce?? Belki siz biliyorsunuzdur diye sormak istedim

X