Sancılı Adet (Dismenore)

Allah razı olsun arkadaşım senden. bütün sayfaları tek tek okudum gözlerim bozuldu artık. şifamın kaynağı son sayfadaymış :) karanfil çayı acayip iyi geldi bana. civanperçmi soğan maydonoz kürü hiçbiri işe yaramamıştı. çok teşekkür ederim paylaşımın için. inşallah bebiş içinde faydası olur :KK43:

tesekkür ederım sağ olun =)) ınsallah ınsallah

Biktimm adet sancilarindan, bu psikolojiden, herseye agliyorum bos bos. Daha tam gelmeden uc dort once basliyo butun bunlar. Zaten gelincede 10 gun suruyo. Yatamda kivranuyorum oyle

bende aynı 39 yaşında evlendim şu anda 1 yıllık evliyim bekarken adet ağrısı nedir bilmezdim evlendiğim ilk aydan itibaren resmen ağrıdan ağlıyorum doktorda bişey demedi hiç içmediğim kadar ilaç alıyorum artık

Biktimm adet sancilarindan, bu psikolojiden, herseye agliyorum bos bos. Daha tam gelmeden uc dort once basliyo butun bunlar. Zaten gelincede 10 gun suruyo. Yatamda kivranuyorum oyle

arkadaşlar şu soğan suyu kürünü deneyin ağzrılarınız son bulacak.bende uzun yıllar kıvrandım psikolojim bozuldu.daha adetim bitmeden önümüzdeki ayı düşünüyordum nasıl geçicek diye..şimdi farketmiyorum bile

arkadaşlar şu soğan suyu kürünü deneyin ağzrılarınız son bulacak.bende uzun yıllar kıvrandım psikolojim bozuldu.daha adetim bitmeden önümüzdeki ayı düşünüyordum nasıl geçicek diye..şimdi farketmiyorum bile
Ben doktora gidicem, bi problem varmi diye, yoksa denerim belki. Nasil biseyki soganmi suyu falanmi. Tesekkur ederim:KK68:

I ilaynil ben onu denedim hic fatdasi olmamıştı.
ben onu da denedim ama fayda etmedi :KK43: sen sıcakken mi içtin suyu. saraçoğlu sıcak içilmesi gerekir diyo. ben sıcak kokuyo diye soğutup içmiştim ondan mı faydası olmadı acaba :KK43:

Ben doktora gidicem, bi problem varmi diye, yoksa denerim belki. Nasil biseyki soganmi suyu falanmi. Tesekkur ederim:KK68:
ben doktora da gittim hiçbişey çıkmadı. doğum kontrol hapı verdi onu da zararlı diye ben kullanmadim. çaresini bulamadi tip dünyası :KK12:

ben doktora da gittim hiçbişey çıkmadı. doğum kontrol hapı verdi onu da zararlı diye ben kullanmadim. çaresini bulamadi tip dünyası :KK12:
Ben dogum kontrol hapi kullanirim nasil olsa evlenince kullanmicazmi, biktim ben hem duzensiz, hep uzun suruo, sancili geciyo bide cok geliyo

malesef ben de bu adet ağrısını çekenlerdenim :KK43: sosyal hayatım kalmadı kemiklerim sanki kırılıyor gibi ağrı çekiyorum hatta bi doktor bu ağrım için düşük yapar gibi ağrı çekersin demişti çocuğum daha yok bi doktor çikolata kisti var demişti çikolata kistinde anlattığın şekilde ağrı çekersin demişti ameliyat önerdi ameliyat olunca gerçekten bu ağrım geçecek mi yaklaşık 4 günde 15 civarında arveles ağrı kesici içiyorum ve artık etkisi azalmaya başladı mide diye bişey kalmadı gerçekten ameliyat olunca bu çile bitecek mi :KK43:

malesef ben de bu adet ağrısını çekenlerdenim :KK43: sosyal hayatım kalmadı kemiklerim sanki kırılıyor gibi ağrı çekiyorum hatta bi doktor bu ağrım için düşük yapar gibi ağrı çekersin demişti çocuğum daha yok bi doktor çikolata kisti var demişti çikolata kistinde anlattığın şekilde ağrı çekersin demişti ameliyat önerdi ameliyat olunca gerçekten bu ağrım geçecek mi yaklaşık 4 günde 15 civarında arveles ağrı kesici içiyorum ve artık etkisi azalmaya başladı mide diye bişey kalmadı gerçekten ameliyat olunca bu çile bitecek mi :KK43:
ameliyattan önce soğan kürünü denesene. kistten eser bırakmıyomuş. bende kist yok enfeksiyon yok yine de ağrım var. kaldı ki zaten kistler genellikle ağrı yapmıyo.

ameliyattan önce soğan kürünü denesene. kistten eser bırakmıyomuş. bende kist yok enfeksiyon yok yine de ağrım var. kaldı ki zaten kistler genellikle ağrı yapmıyo.
valla ben de anlamadım ki doktorların hepsi farklı bişey söyledi ister istemez sinirlerim bozuldu hiç bir tedavi yolu izlemediler bi doktor düşük yapar gibi ağrı çekersin demişti gerçekten de öyle bir ağrı çekiyorum bi doktor yumurtalıklarının sağlıklı çalıştığının göstergesi bu ağrı dedi normal bir ağrı olsa başım gözüm üstüne sıkacam dişimi ama sosyal hayatımı etkiliyor belim kırık gibi sanki... kemiklerimi canlı canlı kırıyorlar gibi bi ağrı var sürekli ağrı kesiciler mahvoldum resmen soğan kürünü aslında bi denemem gerekiyor kistleri dağıtıyormuş

Ben daha gencim ve bekarım ama regl olduğum zaman bayıltışmak isteyecek derecede agrım oluyo acillere gidiyorum ama bişey yok doktora göründüm temiz ama iltihap olabilir dikkat et dedi feci akıntım oluyor ve tuvalet ihtiyacım çok oluyor ama ağrılı ve bu ikisi aynı anda olduğu için soğuk ter döke döke ölüyorum ve ayrıca asıtı stresliyim stresten midem agrır lütfen bana yorum yapın

Benimde adet dönemlerim aşırı ağrılı geçer bugün aile hekimime gittim bunun için dimag diye bi toz yazdı aldım şimdi içiyorum ciddi yan etkileri varmış ama ağrıyı geçirdiği yazıyo kullanan var mı acaba

merhaba kızlar, son adet tarihim 3 mayıs 32-33 günde olurum ama dün geceden beridir adet belirtilerim başladı. belim bacaklarım karnım çok ağrıyor. neden bu kadar erken başlamış olabilir ki

Kizlar. Ne mutlu size yumurtaliklariniz calisiyor ve adet olabiliyorsunuz bide bu yonunden bakin. Adetten kesilenler adet olmak icin her yolu deneyenler var. Bende suan adet sancisi cekiyorum. Cok zor uyku bile uyutmuyor savahlara kadar kivraniyoruz ama iyi yonunden bakmak gerek bide:))

Bende klomen kullandım aşılama yapıldı bu ay cok sancılı oldu adetim . kisteler ic kanama yapmış ALLAH ım ölüyorum sandım . Hamile kalamıyorum

Merhaba arkadaşlar ben tıp 6. sınıf öğrencisiyim hemcinslerimi yardım etmek adına ve kendimi geliştirmek için sizin sorularınıza ve sorunlarınıza yardım etmek istiyorum yorumlardan veya yorumlara yazamayanlar için özel mesajlarınızı bekliyorum ..
Saygılarımla

Merhaba arkadaşlar ben tıp 6. sınıf öğrencisiyim hemcinslerimi yardım etmek adına ve kendimi geliştirmek için sizin sorularınıza ve sorunlarınıza yardım etmek istiyorum yorumlardan veya yorumlara yazamayanlar için özel mesajlarınızı bekliyorum ..
Saygılarımla
Merhaba 1 yıldır hamile kalamıyorum yumurta takibi klomen ve 1 aşılama yapıldu bu süreçte . Artık tüp bebek düşünorum senin tavsiyen ne .Klomen kist yaptı kistler iç kanama yaptı artık aşılama istemiyorum .

Merhaba 1 yıldır hamile kalamıyorum yumurta takibi klomen ve 1 aşılama yapıldu bu süreçte . Artık tüp bebek düşünorum senin tavsiyen ne .Klomen kist yaptı kistler iç kanama yaptı artık aşılama istemiyorum .
bu doktor değil kandırıyor bizi bende soru sordum özelden mesaj attı ilişki pozisyonlarını soruyor çekinmeyin benden diyor inanmayın bu dolandırıcıya

bu doktor değil kandırıyor bizi bende soru sordum özelden mesaj attı ilişki pozisyonlarını soruyor çekinmeyin benden diyor inanmayın bu dolandırıcıya
:) nasıl dolandıracakmış ki amacı ne ? Eğer öyle bir amacı varsa yazık burda evladı olmayanlarla mı dalga geçiyor başka işimi yok!

X