merhaba arkadaslar, ben de adet zamanlari inanilmaz otesi cok agri cekenlerdenim, kivraniyorum resmen, duvarlari tirmaliyorum, hic bi agri kesici gecirmiyor, ancak igne ve serum olursam hafifler.
adet olmamdan yarim saat once felan bi baslar ilk gun artik tum gun cekerim o agriyi, hic bi is yapamam, ayakta duramam, hatta oturamam bile, yatakta da dooru duzgun yatamam kivranmaktan aglamaktan. tek ben degil etrafimdakilerin, sevenlerimin de o anlarda hayatini mahvediyorum. bana yardim etmek icin cildiriyorlar ama yapacaklari bise yok, bi annemin sesini duymak iyi gelir bana o anlarda, o da duygusalliktan sanirim:)
bu agrilar ilk adet olmaya basladigimdan beri senelerdir boyle. yani suan 25 yasindayim,12 yasindan beri her ay boyle cildiririm agridan, defalarca dr. a gttm, bir suru baska dr. a da gttm, hic bir anormal durum yok, iliskiye girdikten sonra gecer demislerdi,yok oyle de gecmedi, yillardir yan etkilerinden cekindigim icin dogum kontrol hapi kullanmamak icin direnirdim, en sonunda agrilara dayanamadim ve gecen sene onu da kullandim 8 ay hem de, dr.um bu sefer kesin gececek hic agri yasamayacaksin artik demisti, cok inanmistim ama yok yine deli gibi agri cekiyorum, ustelik dogum kontrol hapinin o artik eskide kaldi yan etkiler artik hic etkisi yok denilen tum etkilerinden de muzdarip oldum, yani hic almadigim kadar cok kilo aldim, surekli mutsuzdum, sinirliydim o donem. sonra onu da biraktim ve kendime geldim ama agrilarim hala var her ay!
simdi de cocuk dogurunca gecer diyorlar ama inanin benim inancim yok:)
cunku benim teyzem de gencliginde deli agrilar cekermis adet zamani, 2 cocuk dogurmus, suan 45 yasinda ama hala agri ceker, sanirim ona cekmisim bu yonden
sanirim yapacak bir sey yok, her ay bu kadar cok sanci cekmeye muhtacim