sanaldan birine bağlanmak

Siz hiç görüntülü konuştunuz mu peki? Telefon numarasını aldıktan sonra geceleri arayıp konuşabildiniz mi sesli ?
Yok uygulama üzerinden sesli arıyordu. Ama birçok fotoğrafını falan bana atmıştı. Telefonunu alamadım işte sadece sosyal medyası vardı yani fake değildi ailesi falan ekliydi kontrol etmiştim. Okuduğu okuldan arkadaşlari vardı erkek hepsi. Diğer sosyal medyalarını da ben kendim bulmuştum ismini aratıp ve tüm paylaşımlar dini paylaşım. Tabii reelde göremediğim için birşey diyemem ama gerçekten düzgündü çok aşırı bağlıydı inancına. Yani asla ne bel altı muhabbete bile girmedi ya da bir hakaret kırıcı hiçbir şey duymadım. O çok etkiledi bu özelliği

Kızılcık Şerbeti. Olmazmış zaten o iş.
Yok bana dediği dizi o değildi ama ona benzer ben ilk aylarda diyordum belki anlaşamayız olmaz diye ama neden olmasın belli mi olur kötü düşünme diyen biriydi yine de vazgeçmiyordu sonra herhalde bu kız değişmiyor dedi ilgilenmedi artık anlamadım

Evli olmadığına emin misiniz peki

Evli olmadığına emin misiniz peki
Üniler tatilken ailesiyle kalıyordu benimle aynı şehirdeydi. Hatta küçük kardeşi vardı bir kız bir erkek onların fotosunu atıyordu bazen parka falan götürürken tabi çocuğu değilse düşünmesi bile kötü. Ama evli falan değildi eminim gece de yazıyordu namaza kalkıyordu bana yazardı, aile evinde ses atardı, foto atardı. Zaten üniversite öğrencisi. Üniversiteyi farklı bir şehirde okuyor çünkü evli olsa bence bir düzeni evi falan olması gerek

Bazılarının hoşuna gider bu tip durumlar. Ego tatmini gibi...

İnternet üzerinden dini paylaşımlar, namaza kaldırımlar, sohbetler bana değişik geldi açıkçası.
İlahiyat okuyor olması hayatında biri olmayacağı anlamına gelmez ama bunu din üzerinden yürütmeye çalışmanın bir anlamı yok.
Kendim dini haysiyetleri olan biri olarak sürekli bu mevzuları döndüğü bir ilişki başlangıcını da istemezdim. Bazı şeyleri yaşamak başka sürekli vaaz eder şekilde iletişim kurmak başka.
Karşıdaki kişinin de niyeti ilişki falan değil zaten, sanal tebliğ neferi falan herhalde

Bilemiyorum. Yüzyüze görüşmediğim kişiyle aramdaki meseleye ilişki diyemezdim ben. Telefon numarasını dahi vermemiş gerçi. Görüntülü bile konuşmamışsınız. Adam üniversiteye gidiyorum diyip gitmemiş bile olabilir. Bana hiç sağlıklı gelmedi. Stok fotoğraftır bir arkadaşının hayatından kesittir. Daha ne güzel huylulara rastlarsın seni yedekte tutmasına izin verme.

Hiç güvenli değil nesine bağlandınız ki hiç mi çevrenizde kimse yok da internetten birine bağlandınız güvenli değil derken çocuğun davranışları güven vermedi baştan yok silemem diyor sonra birden uzaklaşıyor hopp hayırdır ilişki bitse bile silmiyordun noldu da 90 derece döndün diye yazıp engeli basardım dönekler çok var böyle hayatta en güzeli engeli basmak

Başka kız bulmuştur, Allah aşkına bu kadar saf olmayın, bir de onun istediği gibi biri oldum, değiştim demişsiniz, değişimden kastınız tam olarak nedir?

Görmediğimiz, karşılıklı konuşmadığınız birine nasıl birşey hissettiniz? Bu arada
Görmediğiniz, karşılıklı oturmadığınız birine nasıl birşey hissedip, üstelik uğruna değişmeye karar verdiniz (kimse değişmez bu arada -mış gibi yapar) Bu arada aylardır konuşuyorsunuz anladığım kadarıyla, neden yüzyüze gelmediniz bu zamana kadar?

Onun uğruna değişmedim. Ondan sonra dine yöneldim ama kendiliğinden oldu içimden gelen birşeydi daha huzurlu hissettim yönelince. O kabul etsin diye değil. Zaten ona da konusunu bile açmadım bunun asla

Onun uğruna değişmedim. Ondan sonra dine yöneldim ama kendiliğinden oldu içimden gelen birşeydi daha huzurlu hissettim yönelince. O kabul etsin diye değil. Zaten ona da konusunu bile açmadım bunun asla
Etkilenip yönelmiş olma ihtimaliniz yüksek , tabii size kendiliğinden olmuş gibi geliyor olabilir. Tabii ki bu kötü birşey anlamında demiyorum, gerçekten içten gelir ise. Öte yandan üzgünüm ama karşı taraftan hiç olumlu hissiyat alamadım

Seninki bağlanma değildir bence, alışkanlıktır. Çünkü daha yüz yüze görüşmemişsiniz. Ayrıca insanlar sanal alemde kendilerini çook farklı gösterebiliyor. O yüzden onunla konuştuklarınızın veya sosyal medya paylaşımlarının ne kadarı doğrudur bilinmez. Belki hepsi yalandır. Telefon numarasını pek isteyerek vermemiş gibi duruyor. Bu da sana güvenmediğini veya seni onemsemedigini gösterir.

Kısaca, bu çocuğu unut. Yoluna bak.

Asla guvenmeyin aslaaa. Elini tutmak istedi diye sevgilisinden ayrılıyor ama sohbet sitesinden kız arıyor. Gözünüzü boyamak için uğraşmış lütfen kanmayın altından başka şeyler çıkabilir yaşınız çok küçük. Ayrıca şu an onun istediği gibi olmanız iyi bir şey değil kimse için değişmeyin kendinizi sevin, kendinize kıymet verin illa değişecekseniz kendiniz için olsun. Şu an değiştiğinizi sanıyorsunuz ama belli bir zaman geçtikten sonra pişman olacaksınız.

Internet uzerinden tanisirsin tamam da sadece tanisirsin. Bu muhabbetlerden once tanimak için goruşmek gerekir. Hic gormediginiz, gözlerine bile bakmadiginiz, telefon numarasini bile bilmediginiz biri icin resmen her şeyi yapmaya hazirsiniz bu nasil bir seviye anlayamiyorum. 19 yaşinda evlencegim diye bu kadar da ölmeyin ya.
Aylarca sacma sacma evlilik konuşuyorsunuz belki bu kişi gercek bile değil, belki anlattigi gibi hiç değil.

Sanaldan tanıştınız sesini bile duymadınız görmediniz nasıl anlattığı herşeye ınanıyorsunuz. Bence duygusal boşluğunuza gelmiş üstünde durmayın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…