• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sanalda dostluk olur mu?..

sanalda dostluk kesinlikle olur.neden olmasın. ben genelllikle işyerindeyken giriyorum kk ya.
size şöyle örnek vereyim burdaki arkadaşlarımla yan işyerindekilerle sizden daha az vakit geçiyorum.:))
hep diyorlar ne var şu kadınlar kulübünde. eskiden anlatmak için uğraşıyordum şimdi boşverdim. çünkü içine girmeden anlayamazlar bunu farkettim.

burda buluşuyoruz, beraber kilo veriyoruz, birbirimizin dertleri için dua ediyoruz, görsel paylaşımlarda bulunuyoruz, mutluluklarımızı, acılarımızı paylaşıyoruz. beraber gülüyor beraber oyunlar oynuyoruz..............
daha nelerr neler. ben şimdi bunu arkadaşıma anlatsam ne kadar inanır:)))
burda öyle güzel dostluklar kurdum ki bazen bu beni üzüyor.
evet üzüyor çünkü km ler var aramızda keşke her zaman yanında olsam dediğim insanlar tanıdım.
samimiyetlerine inanıyorum çünkü ben de samimiyiyim.
kazık yiyecek olduklarım olduğunun da farkındayım. tıpkı reelde olduğu gibi.
şunu da anladım bizler birer dedektif olduk. kandırmacalara ikiyüzlülüklere karnımız tok.kolay kolay kimse bizi aldatamaz.

doğru kişiyi bulursan olur canım..

ben sevdiğim 3 yılımı verdiğim kişiyi de netten buldum. hem sevgilim, hem arkadaşım, hem dostum o benim:)

ayrıca bu siteden tanıştığım çok iyi dostlarımda var yaniii

Son düzenleme:
her yerde olmaz belki ama KK başka :lepi:

burda o kadar güzel dostlarım var ki hepsine minnet borçluyum. çoğunun üzerimde çok hakkı var opuyorumnanaktan

her yerde olmaz belki ama KK başka :lepi:

burda o kadar güzel dostlarım var ki hepsine minnet borçluyum. çoğunun üzerimde çok hakkı var opuyorumnanaktan

evet sel doğrusun canım
kk bambaşka benim içinde ayrı bir yeri var güvenilir yani

Evet bende sanalda güzel dostluklar olduğuna inanıyorum içten ve samimi kk tanıdığım çok değerli arkadaşlarım var

Sanal da edindiğim arkadaşlıklar hiçbir tada benzemiyor

Hissediyorsunuz bir kelimeden, cümleden, yazdığı yorumdan

Hele siteye uğramadığınız zaman merak ediliyorsanız, doyulmaz bir haz veriyor...Zaten o hazzı bulmak değil midir? Arkadaşlık, dostluk......

:1hug: a.s.

aynen ablamm hepsinede katılıyorum...
benim gerçek dostlarım burda kk da zaten....
opuyorumnanaktan

kkyı tanıyana kadar olmaz dıyenlerdendım bende. ama gercekten cok samımı dostluklarım oldu. hepnıızı cok sevıyorum.

aynen bende kk yi taniyana kadar olmaz diynlerdendim ama öyle bi dost kazandirdi ki burasi bana ö yüzden cok minnettarm buraya kk iyiki varsin iyki dilegimi benle tanisdirdin cok saol

dostluk demiyeyim
ama sanalda 4 5 yıldır görüştüğüm
ve görüşüceğime inandığım arkadaslarım var
görüşmüşlüğümzde var ama benim için dost 1 tanedir
1 tane dostum vardır benim diğerleri arkadaslarımdır.

bence dostluğun kriterleri sanaldan veya gerçekten geçmiyor. çok farklı şeylerden ibaret. bunların internette de olacağına inananlardanıma.s.

Back