• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sanalda dostluk olur mu?..

olabilşirde olmayabilirde.. kişiler yeterince güvenilir ve sağlamsa.. dürüstse herşeyden önce ve fedakarsa olur.. hemde gerçeklerden daha da samimi ve gerçek olur..
ama yok asla güvenmiyor, fedakarlıpğa eriniyor, amaan zaten sanaal diyorana elbette olmaz..

katılıyorum.....şakkıdışakkıdı

cevap vermeme gerenk var mı...
vereyim...
olur...öyle bir olur ki...
profiline nasılsın yazdığında telefona sarılır niye canın sıkkın seni dersin...
sadece hmmm demen onu kahkahalara boğar...onunla kahkaha atarsın, kocen yanındayken bile...adam sana sus ayıp der...
ayyy koptum yine...

Ya evet evet olur da..
Yine de reele dökülmesi taraftarıyım..
Ya da ben illa ki görmek istiyim,omzunda ağlamak ya da bir bakışına gülmek istiyim galiba..opuyorumnanaktan
Zaten ilk görüşte şayet o ışığı yakalayarsak diğer buluşmalar çok daha eğlenceli ve anlamlı olur.:teytey:
Dostum kocamla kavga edecek kadar samimi de olur,ben onun kocasına derdimi anlatırken ağlarken de çekinmem..:içelim:

Ya evet evet olur da..
Yine de reele dökülmesi taraftarıyım..
Ya da ben illa ki görmek istiyim,omzunda ağlamak ya da bir bakışına gülmek istiyim galiba..opuyorumnanaktan
Zaten ilk görüşte şayet o ışığı yakalayarsak diğer buluşmalar çok daha eğlenceli ve anlamlı olur.:teytey:
Dostum kocamla kavga edecek kadar samimi de olur,ben onun kocasına derdimi anlatırken ağlarken de çekinmem..:içelim:

tabi ex koce "seninle baş edilmez" dşyecek kadar samimi olur...peeehhh....

Sanalda Dost gerçekten yüzyüze gelmeli yüzyüze geldikten sonrada iş bitmiyor bana göre reelde nasılsa aynı..Dostluk kavramı oldukça zor arkadaş olunabiliyor ama dost oldukça zor..Çok iyi görünüpte tamamen burada çıkar ilişkisi kuranlarda var gerçekten yüreğini okşayanlarda..Seçim herzamanki gibi samimiyet derecesi bizlere ait ama dostluk apayrı birşey çok zaman çok emek çok paylaşım iyisinde kötüsünde herşekilde görmek gerek..

Sanal dostluktan gerçek dostluğa geçilebilirnirmi tabiki evet yüzlerce binlerce örneği var bunun..Zaman..Burada bile bazen bakıyorsun dost dediğin yani samimi bir kavramdan dolayı en ihtiyacın olduğu anda yanında değil yada onun için başkalarının yanında bir ayrıcalığın kalmıyor düzey aynı..Sanırım samimiyetten kaynaklı dost lafını kullanıyoruz bazen..

Dostluk çok güzel bişey nerede olursa olsun kıymet bilinmeli herzaman ele geçmiyor kendine eş değer birini bulmak..

kesinlikle olduğuna inanıyorum...
reelde de bir sürü arkadaşım var ama burdakilerin tadı bambaşka :asigim:

içlerinden 3 ü ile görüştüm, diğerlerine de sıra gelecek :jeyyar:

:asigim::asigim::asigim:

bundan 10 ay önce bana sanal dostluk deseler pehhh olurmu öyle şey der ve güler geçerdimmm
ama eylül ayında sağlık konusunda arama yaparken kk ile tanıştımmm
ogün hemen üye olup melek kız anneleri topiğiine takılmaya başladımm
allah razı olsun şu anda yepyeni beni ihtiyaçları için değil beni bnen olduğum için arayan soran gerçek dostlarım olduuu
sağlık sorunlarıma etrafımdaki kişiler inanmazken o dostlarım derdimi benimle paylaştı benimle ağlayıp benimle güldülerrr
iyiki varsın kk sayende gerçek dostlarımı buldummmmmmmmm

sanal aşkların olduğu ve bazılarında,çok mutlu beraberliklere bile sürüklendiğini duyuyor ve biliyoruz.
peki neden dosluk arkadaşlık olmasınkii.bende inanıyorum dostluğun ve arkadaşlığın olduğuna.zaten ilk pc ve kk aynı gün tanıştım.acemiliğim kk de cıktı ve sanal muhabbetide burda tanıdım.tabiki kötüye kullanılmadığı ölcülerde kalıcı ve güzel olabilir.
gercek hayattada böyle değilmidir,iyi ,kötü arkadaşlar,dost bildiğimiz ama yanıldığımız kişiler yokmudur.
belkide yüzünü görmeden kurulan ilişkiler,hislere yöneliktir.kim bilebilir bunu.görsellik olmadan daha sağlamdır.
öpüyorum canım.opuyorumnanaktan

kesinlikle olduğuna inanıyorum...
reelde de bir sürü arkadaşım var ama burdakilerin tadı bambaşka :asigim:

içlerinden 3 ü ile görüştüm, diğerlerine de sıra gelecek :jeyyar:

:asigim::asigim::asigim:

sanalda dost olunmazmi bal gibide olunuyor
hemde iç çamişiri göndercek kadar olunuyor:utangac:
teşekkürler dostum çok incesin çokŞeniz

olmaz olur mu ya..
kk dan tanıştığım ve reeldeki arkadaşlarımdan çok önlere koyduğum bir çok arkadaşım var.
ciddi ciddi birbirimizin mutluluğunı acısını paylaşıyoruz ya, gerçek hayatta bu kadarı olmuyor belki..
çok net biliyorum ki şuan kk da tanıştığım arkadaşlarımı, ablalarımı gerçektekilerin bir çoğuna tercih ederim.

kesinlikle olur.
Cünkü bazen öyle bi konu oluyorki kimseye anlatamıyorsun.
ama paylaşmak ihtiyacı duyuyorsun işte o an KK devreye giriyor opuyorumnanaktan.
iyi ve kötü günümde KK den destek alıyorum. İyiki KK var vereliniortak
burda çok içten insanlar tanıdıma inanıyorum, o kadar samimi o kadar içtenki.
keşke gerçek hayatta yüz yüze görüşebilseydim onlarla, bunu çok isterdim :içelim:

Tabiki olur. Neden olmasın. Reele de dökmüşüzdür bunu zaten. Ben iyiysem ben dostsam ben güvenilirsem ve nette isem, başka da bir sürü insan vardır aynı şekilde...

o zaman dostluklarımız hayırlı olsun kalıçı olsun birbirlerimizi unutmamak şartıyla güzel dostluk ve arkadaşlıklara cancanlar

Tabiki olur opuyorumnanaktan
Ben en yakın dostlarımı K..K den buldum.
En ufak bişeyi bile onlarla paylaşmak.
Birlikte mutlu olup birlikte üzülmek.
Herşeyi beraber yasıyoruz.
K.K dostlarım iyiki var.Onları çok seviyorum.:asigim:

Her ne kadar günümüzde sanal ilişkilerinin yanlış olduğu düşünülse de ki bazen bunu doğrulayıcı bir takım olaylar oluyor malesef..
Ama şu sanal ortamda o kadar güzel dostluklar kazandım ki gerçekten de öte.. öyle içten öyle samimi..

Ablalarım oldu, bir arkadaş bir anne şevkatiyle yaklaşan.. doğru yolu gösteren, sevgi veren... Tıpkı bu güzel konuyu başlatan meleğim gibi.. ( çokk seviyorum seniiiiii ! ) Şeniz

Arkadaşlarım oldu derdimi sıkıntımı dinleyip derdime derman olan..

Hepimizin olmuştur ; yalnız hissetiğimiz anımızda bize yalnızlığımızı unutturan
özel günlerimizde bizi hatırlayan
destek çıkan
vs....

ınsan sanaldaki birini özler mi ya ? tabiki özler, özlüyorum ! Mesafeler uzak olsun yeterki gönüllerimiz bir olsun ! Günün birinde belki ellerimiz, kucağımızda bir olur ...

Sevgilerle..... Xxx
a.s.

sanaldan koca bulan ben elbette dost bulurum :roflol:

ciddi mi?
ozaman bende sendenım canım opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan kocemi sanaldan bulmusum:asigim: dost mu bulamıcam :1hug::1hug:opuyorumnanaktan
kkdakı dostlarıma bu guvenı verebıldıysem ne mutlu bana :lepi: tabi bu arada yanıldıklarımız oluyor olmuyor değil tıpkı reelde oldugu gibi ozaman yollarımızı ayırmak dusuyor (sanal nasılsa deyip bol keseden sallayanlardan bahsedıyorum) ,

ben sanalda tanısılan dostların kalıcı oldugunu savunuyorum cunku ilk baska duygular gonuller tanısıyor samımılesıyor sonradan eger gormek mumkunse fızıkı acıdan bir tanısma oluyor ve bu sayede sankı 40 yıldır tanısıyomusuz gibi bir hava verıyor bizlere..
hepimizin dostlukları daim olsun arkadaslar :lepi::lepi:

Son düzenleme:
ah ah şimdilik dostum diyebileceğim tek kişi :) KK dan tanıştım.. onunla konuşmadığın gün kendimi eksik hissediyorum.

Back