• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sanalda dostluk olur mu?..

sanal dostluğa bende sıcak bakmıyordum
ilk üye oldugumda hiç arkadaşım yoktu
bir kaçıyla arada msn de kamarayla görüşüyorum
kimilerlede buluşmada tanıştık
kimileride memleketlim çıktı ne güzel bir şey değilmi
ama ben kalıcı olmasından yanayım bu tür başlayan sanal dostlukların

sanal alemde yanılmalar çok oluyor kimse dürüst değil dediler durdular hep
bende bu dürüst sayılmayan ortamın içindeyim ben kendimi dürüst ve güvenilir buluyorsam
neden benim gibi insanlarda bu sanal alemde bulunmasın
sanalda kurduğum dostluklar var gerçekten yakınımda olsa hiç korkmadan gidip ziyaret etmek istediğim
sohbetine doyum olmayan arkadaşlarım var
evet sanal alemdede dostluk kurulabiliyormuş diyenlerdenim bende

Ben bunu sadece KK da yasadıgım ıcın burası adına söyluyorum...
En yakın arkadaslarına acamadıgın sıkıntılarını burada acabılıyorsun ve gercekten sana yardımcı olmak ısteyen bırılerını görebılıyorsun burada... Herkes pervane oluyor derdıne sevıncıne ortak olmak ıcın...
Bende ınanmazdım sanal dostluklara sanal özlemlere ama özlenılıyormus...

BENDE SANALDAN DOST OLMAZ DERDıM
ama kk uye olunca oyle tatlı oyle sevecen oyle samimi sanal değil gercek dostlarım oldu kiminle grş kiminle knş
kiminle yazışyorum çok mutluğum iyiki kk tanıdığım benimle sevinine benimle ağlayan benimle gülen ve ben olmayınca beni merak eden arkadaşlarım canlarım sınız :)
lereerinim sende bunların arasındasın seni seviyorummm gormeden sevenlerdeniz bizzzzopuyorumnanaktan

Bende diğer arkadaşlar gibi kk ya üye olasıya kadar, sanalda arkadaşlık,
dostluk kurabileceğimi hiç sanmazdım. Hatta tanımadığım kişilerle görüşmek,
bana hep uzak gelirdi. Oysa zamanla anladım ki; sanalda gerçekten çok güzel
dostluklar kurulabiliyormuş, bazen hiç yüzünü görmediğim, sesini bilmediğim biri
bile beni reeldeki tanıdıklarımdan çok daha iyi anlayabiliyor ve ben onunla çok daha
rahat paylaşıyorum duygularımı. Yeter ki doğru insanları bulalım... Yoksa çok hoş
dostluklar kurulabilir sanalda.

kesinlikle sanal dostluk olur...Meesela KK 'de bir arkadaşımızın üzüntüsünde üzülüyor sevincinde seviniyoruz...Kilo verirken birbirimize destek oluyoruz...albümlere bakıp mutluluklar dişliyoruz...Bunlar yalan olamaz bence :):1hug:

sanaldan dostluk çok güzel
burda birbirimizin dertlerine ortak oluyoruz acısıyla tatlısıyla sevincimizle çok güzel bişi
burda çok doslarım oldu sizleri iyiki burda tanımışım ben burda olmaktak çok mutluyum sizleri çook seviyorummmm

olmaz mı öyle güzel dostluklar varki sevinçleri hüzünleri kaygıları kızgınlığı paylaşıyoruz onları görmedim ama bir gün girmeseler yazdıklarından hüzünlü olduğunu anlasam yardımcı olmaya çalışıyorum onları çok seviyorum

Bencede kesinlikle oluyor...vereliniortak
Bizzatta yaşıyoruz zaten..ama herkeste bir değil tabiki..a.sa.s
Bazan az da olsa yanılabiliyor insan a.s. a.s.

sevgili incitanemtuana gibi sanalda dostluk olmaz diyenlerdendim....

KK ile bu yargım kesin olarak yıkıldı....

başka sitelerden başka ortamlardan olur mu bilmiyorum ama KK dan kesinlikle çok sevdiğim dostlarım arkadaşlarım var...sanaldan tanıdığım dostlarımla her derdimi paylaşıyorum...dertleşiyoruz, gülüyoruz, eğleniyoruz, şakalaşıyoruz, bilgilerimiz paylaşıp vizyonumuzu genişletiyoruz, birlikte çok güzel unutulmaz saatler geçiriyoruz....

öyle çok özlüyorum ki kk da olmadığım zamanlar ne yapıp edip hemen kk ya koşmak istiyorum...hatta bu yüzden çevremden ihmal ettiğim kişiler ve işlerim bile var...

hemde öyle güzel oluyoki:asigim:
sanalda bile bi çekim oluşuyo kesinlikle ve o doğru insanları buluyosunzemuszemus

biri bana mı seslendi delikafadulden
olur olur bal süper olur hem de.
aha da bende seviyorum bu sarışının sevdiklerini ve bunu
opuyorumnanaktan

canımya... sen benim kkda kazandığım en önemli dostlarımdan birisin...seni o kadar seviyorum ki. bak aşağıdaki,arkadaş gösterecek ne kadar olduğunu.
kollarımı açıyorum veee. işte bu kadar. :lepi::lepi::lepi::lepi::lepi::lepi::lepi:seviyorum seniiiiiiii.............

Son düzenleyen: Moderatör:
benim gercek hayatta tek bir dostum yok... bura üye oldugumdan beri icimi dökebilyorum cevremdeki insanlar ne yazik ki iki yüzlü

olmamı reelde pek arkadaşım dostum yok ama kk sayesinde çok arkadaşım oldu hele biri varki onuçok seviyorum canım benimopuyorumnanaktan

kk hatunların hepsinide çokseviyorumopuyorumnanaktan

Back