• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sanalda dostluk olur mu?..

bu siteye üye olurken kesinlikle böyle dostluklar edineceğimi düşünmezdim...
ilk aşk acısı çekerken burdaki dostlukların kıymetini anladım
yıllar yılı dost bildiğim insanlar aman unut, sil nedir budur diye ahkam keserken
burda sabahlara kadar efkar dağıttığımız oldu,
arkasından msnler, telefonlar, görüşmeler...
hala en ufak birşey olduğunda koşa koşa buraya gelir, burdaki dostlarımdan akıl isterim
burdan tanışıp görüşüp inanılmaz sevdiğim insanlar oldu
neticede burdaki dostlarımın yeri benim için bambaşka :asigim:
ve evet görmediğim zaman özlüyorum, merak ediyorum, gönlümde yerleri büyük opuyorumnanaktan

büyük küçük her yaştan dostlarım var, yaşasın KK delikafadulden

tabiki sanalda dostluk olur cünkü oda bir sekilde real hayata geciyor...
hic kimseyle paylasmadigin seyleri paylastigin insanlar oluyor bir anda burdaki dostlarin...
ablam dedigim ve cok sevdigim dostlarim ablalarim var kkda...
onlarin sicakligini anlatamam...
iyiki kkya üye olmus iyiki burdaki bütün sevdiklerimle tanismisim...

Bazen soruyorum kendime acaba yüzyüze direk tanışılsa herkes derdini bu kadar rahat
anlatabilirmiydi diye.Demi.?Bu kadar etkili olurmuydu.Yazmak insanı her zaman rahatlatmıştır
Psikologlarda der ya içinizdekileri yazın , kağıda dökün rahatlayın diye.Bu güçlendiriyor aramızdaki bağı belkide yazarak dertleşmek.Bilmem benim bir an için aklıma gelen düşüncem bu idi.Yazdım...
Doğru mu yanlış mı bilmiyorum?:kahve:

ben de inanmazdım sanal dostluğa
ama geldi burnumun dibinde bitti walla
bazen reeldeki arkadaşlarımdan çok daha fazla şey paylaştığımı farkediyorum buradakilerle
o kendini bilen kızları ve daha başkalarını ben de çok seviyorum
iyi ki varsınız cidden

inanın sanal dostluk gerçek hayattaki dostluklardan daha dürüst oluyor. burda tanıdığım ve sonra yüz yüze tanıştığım pek çok arkadaşım oldu. bundan dolayıda hiç pişman olmadım.
ben onları yıllardır tanıyordum sanki.
opuyorumnanaktankaydirigubbakcemile5

Benim üyesi olduğum bir forum var. Sadece 30-35 kişi herkes birbirini bir şekilde tanıyor. Kimi buluşmalara katılmış, kimi telefonla sohbet etmiş vs. .

Öyle birşey ki sanki hepsi normal arkadaşında , farklı yerlerde olduğu için sanalda görüşüyor gibisin.

Ve hepsi çok özeller

Son düzenleyen: Moderatör:
LARENıM bence sanal alemde dostluklar sanal adı üstünde çünkü siz onu ne kadar o sizi nekadar tanıya biliyor bazen okuyup anlamadan saldırgan olunuyor bune şimdi dostluk diye bilirmiyiz buda karşıdaki kişileri kırıyo çünkü beklemediği bir tepki böyle dostluk olmaz evet arkadaşlık var ama dostluğun olduğuna inanmıyorum sevgiler.

cevap vermeme gerenk var mı...
vereyim...
olur...öyle bir olur ki...
profiline nasılsın yazdığında telefona sarılır niye canın sıkkın seni dersin...
sadece hmmm demen onu kahkahalara boğar...onunla kahkaha atarsın, kocen yanındayken bile...adam sana sus ayıp der...
ayyy koptum yine...

Wallla çok da güzel oluyor..Bende önceden karşıydım ama aslıyla yazısmaya basladıgımızda ikimizde birbirimizi buldugumuzu düşündük.Şimdi benim için çok özel bir dostum var buyüzden kk ya çooookk teşekkür ederim.Bazen birlikte deli gibi gülüyoruz bazen canımız sıkılıp bağırıyoruz ama daha hiç yüzyüze karsılasmadan onu çok seviyorum canım arkadaşımm benimmm...:enbuyukkk:

olabilşirde olmayabilirde.. kişiler yeterince güvenilir ve sağlamsa.. dürüstse herşeyden önce ve fedakarsa olur.. hemde gerçeklerden daha da samimi ve gerçek olur..
ama yok asla güvenmiyor, fedakarlıpğa eriniyor, amaan zaten sanaal diyorana elbette olmaz..

Wallla çok da güzel oluyor..Bende önceden karşıydım ama aslıyla yazısmaya basladıgımızda ikimizde birbirimizi buldugumuzu düşündük.Şimdi benim için çok özel bir dostum var buyüzden kk ya çooookk teşekkür ederim.Bazen birlikte deli gibi gülüyoruz bazen canımız sıkılıp bağırıyoruz ama daha hiç yüzyüze karsılasmadan onu çok seviyorum canım arkadaşımm benimmm...:enbuyukkk:

prensesimmm...

aslısııı gurbannn ossunn beee opuyorumnanaktan....
çok seviyorum ben güL'ümü..iyiki tanımışım onu..KK'ya sonsuz teşekkürler baana böyle mükemmel bir arkadaş,dost,kardeş kazandırdığı iiçin...Nelerimizi paylaşmadıkki biz onunla..En özeli oldum,en özelim oldu.. Rabbim onu karşıma çıkardğn için binlerce kez şükürler olsun..Bnm yüzyüze baktğm insanlar bile onun kdr dinlemedi beni...O bütün yanlışlarımla doğrularımla,yanlış yaptığm zaman yeri gelip kızmasıyla bana doğrusunu göstermesiyle herşeyiyle mükemmel bir dost...

Diliyorum ki; bir gün inş yüzyüze gelebiliriz bitanemlee...:nazar:

Onuuu çooooooooooooooookkkkk seviyoruuuuummmmm :1hug: :asigim:

a.s.

Bu dostluk hiç bitmiycekk..!!
:enbuyukkk:

Aslhnkyk & RooSE

olur tabiki neden olmasın hergün yüzyüze gelemediğin dostlarından daha fazla nette konuştuğun insanlar oluyor. illa ki dostul olması için yüzyüze görüşmen gerekmiyor bence

prensesimmm...

aslısııı gurbannn ossunn beee opuyorumnanaktan....
çok seviyorum ben güL'ümü..iyiki tanımışım onu..KK'ya sonsuz teşekkürler baana böyle mükemmel bir arkadaş,dost,kardeş kazandırdığı iiçin...Nelerimizi paylaşmadıkki biz onunla..En özeli oldum,en özelim oldu.. Rabbim onu karşıma çıkardğn için binlerce kez şükürler olsun..Bnm yüzyüze baktğm insanlar bile onun kdr dinlemedi beni...O bütün yanlışlarımla doğrularımla,yanlış yaptığm zaman yeri gelip kızmasıyla bana doğrusunu göstermesiyle herşeyiyle mükemmel bir dost...

Diliyorum ki; bir gün inş yüzyüze gelebiliriz bitanemlee...:nazar:

Onuuu çooooooooooooooookkkkk seviyoruuuuummmmm :1hug: :asigim:

a.s.

Bu dostluk hiç bitmiycekk..!!
:enbuyukkk:

aslhnkyk & RooSE

Gül'ünde sana kurbann osssunnnn anammmm opuyorumnanaktan aslında mesefamiz uzak değil ama biz bu mesafeden bile birbirimizi hissedebiliyorsak demek ki gerçek bişeyler yakalamısız:içelim: Aslıııııı benim hiç dostum olmadı yazıkkkk banaaaa kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3:nazar:

Gül'ünde sana kurbann osssunnnn anammmm opuyorumnanaktan aslında mesefamiz uzak değil ama biz bu mesafeden bile birbirimizi hissedebiliyorsak demek ki gerçek bişeyler yakalamısız:içelim: Aslıııııı benim hiç dostum olmadı yazıkkkk banaaaa kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3:nazar:

Cidden yaa..biz hiç yanyana gelmeden bu kdr bağlı bir dostluk kurduk...Allahım bozmasın...Kız artık sabah 8buçukta sen gmaili açmayınca morelim 0 ın altına düşüyooo walla...Gülüm hiç dostun olmadımı aşkolsun ben neym gııı :P

Şimdi ilkokul anılarımdan bir şarkıyla alıntı yapmak istiyorm cnm : kaydirigubbakcemile3

gülümmm bnmmm gülümmm bnmm opuyorumnanaktan

seni ben pek çok pek çok sewerimm..

sen bir ana sen bir baba

herşey oldun artık bana...

:lepi:

kaydirigubbakcemile3 delikafadulden :roflol: :teytey:

Amin tatlımm bozmasın allahhhh gerçi enişten kıskanıyor ama ossun bana ilkönce sen ondan sonra o lazımm hihoyyyt Başınızı şişirdik özür dileriz konu tekrar sizlerle canım arkadaşlarım alkisalkisalkis

Son düzenleme:
Bende sanaldan arkadaşmmı olur derdim ama kk den sonra yanlış düşünmüşüm

oluyormuş hemde günlük yaşantındaki arkadaşlarından daha iyi insanlar

yeni arkadaşlar yeni insanlar tanımak güzel oluyormuş ( tabi kişiden kişiye göre değişir )

Sanal arkadaslık gusel ..ınsanların bırbırını tanımadan bırbırlerınden aman ummaları..ve gercekten karsılıklarını almaları gusel.BENCE SANALDA ARKADASLIK DOSTLUK OLUR..

Back