- 25 Temmuz 2008
- 4.440
- 37
- 683
bende aynı şekilde..burada sevdiğim dertleştiğim arkadaşlarım var.kaydirigubbakcemile5...biride sensin..:teselli:
opuyorumnanaktana.s.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bende aynı şekilde..burada sevdiğim dertleştiğim arkadaşlarım var.kaydirigubbakcemile5...biride sensin..:teselli:
Wallla çok da güzel oluyor..Bende önceden karşıydım ama aslıyla yazısmaya basladıgımızda ikimizde birbirimizi buldugumuzu düşündük.Şimdi benim için çok özel bir dostum var buyüzden kk ya çooookk teşekkür ederim.Bazen birlikte deli gibi gülüyoruz bazen canımız sıkılıp bağırıyoruz ama daha hiç yüzyüze karsılasmadan onu çok seviyorum canım arkadaşımm benimmm...:enbuyukkk:
prensesimmm...
aslısııı gurbannn ossunn beee opuyorumnanaktan....
çok seviyorum ben güL'ümü..iyiki tanımışım onu..KK'ya sonsuz teşekkürler baana böyle mükemmel bir arkadaş,dost,kardeş kazandırdığı iiçin...Nelerimizi paylaşmadıkki biz onunla..En özeli oldum,en özelim oldu.. Rabbim onu karşıma çıkardğn için binlerce kez şükürler olsun..Bnm yüzyüze baktğm insanlar bile onun kdr dinlemedi beni...O bütün yanlışlarımla doğrularımla,yanlış yaptığm zaman yeri gelip kızmasıyla bana doğrusunu göstermesiyle herşeyiyle mükemmel bir dost...
Diliyorum ki; bir gün inş yüzyüze gelebiliriz bitanemlee...![]()
Onuuu çooooooooooooooookkkkk seviyoruuuuummmmm :1hug: :asigim:
a.s.
Bu dostluk hiç bitmiycekk..!!
:enbuyukkk:
aslhnkyk & RooSE
Gül'ünde sana kurbann osssunnnn anammmm opuyorumnanaktan aslında mesefamiz uzak değil ama biz bu mesafeden bile birbirimizi hissedebiliyorsak demek ki gerçek bişeyler yakalamısız:içelim: Aslıııııı benim hiç dostum olmadı yazıkkkk banaaaa kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3![]()
Ayyyyy aslıııımmmmmmmmm :):):)::):)