• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sanalda dostluk olur mu?..

Lereenim

Onur Üyesi
Pro Üye
17 Ağustos 2006
4.410
1.961
698
Hatay
Sanal dostluk ne kadar samimi sizce.? Sizi anlayıp, içinizdeki dost hasretini dindiriyormu?Görmeyince özlem oluyormu?

kesinlikle oluyor ablacım...
o samimiyeti,o dürüstlüğü,o içtenliği
kelimeler de yakalıyorum..ve gerçekten görmeyince merak ediyorum,özlüyorum...
içimde dost hasreti yok ama sanalda ilk defa girdiğim,üye olduğum ve kopamadığım
KK da dostlarım var...
önceden olsaydı kesinlikle hayır derdim ama
olabiliyormuş ablacım...insan rol yapabilir ama
ufacık bir kelimeyle bile kendini ele verebilir diye düşünüyorum...
sevgiler...

sanalda dostluk,hatta KK da dostluk hayttaki dalaverelerden,en samimi dostunun dedikodularından çook daha güzel,samimi,iyi niyetli,çıkarsızz..
Nitekim bazen görmemek,görmekten daha iyi oluyor..
En büyük KKyerimseniben..

Sanal dostluk ne kadar samimi sizce.? Sizi anlayıp, içinizdeki dost hasretini dindiriyormu?Görmeyince özlem oluyormu?
Sanal dostluk aslında kişiden kişiye değişim gösterebilir samimiyet, bir bakmışsın çok güvendiğin bir sanal arkadaşın seni hayal kırıklığına uğratabilir, bir bakmışsın çok güzel dostluklarla bu samimiyeti perçinleştirmişiz. çok önceleri bende pek güvenmezdim sanal alemdeki samimiyete ama insaları tanıdıkça ve içlerindeki güzellikleri yansıttığına inandıkça ne mutlu onları reelde de tanıdığımızda anlıyoruz ki gerçek ve dokunabiliyorsun bu çok güzel birşey ben şahsen çok zöluyorum ALLAH ım güzel ve hayırlı dostlarımızı başımızdan eksik etmesin hiç

opuyorumnanaktan Şeniz

ben sanalda olsa görmesekte karşılıklı sohbetler etmesekte......
iyi kötü elektrik meselesine inanıyorum.......beninde tanıdıgım çok iyi elektrik aldıgım kişiler var..ilk başlarda insan tabiki çekiniyor..........hele bu sanalsa daha tepbirli oluyor.......
fakat tanıdıkca........karşılıklı düşünceleri anladıkça........
iyi elektrirk aldıkca......dahada seviyor oluyorum........
hem msn de hem telle uzakta olanlar için diyorum.......görüşüyorum.......
konyada olan arkadaşlarla yüzyüze görüşüyorum.........
ve doslugun oldugunada inanıyorum yeterki..........sanal yada gerşek.hiç fark etmiyor.........
gönüller güzel olsun aynı dili konuşalım yeter.........
bazı dostluklara sanal sadece aracı oluyor........özellikle kk hep bayanların katıldıgı ve aynı duyguları paylaştıgımız bir site.......
o yüzden daha çok kişiyi tanıyorum......rol yapsalar zaten o kişiler er geç belli oluyor.......

dedigim gibi güzel bir yürek ,iyi niyet oldugu çıkarın olmadıgı zaman her yerde dostluk oluyor.....:lepi::lepi::lepi:

olabiliyor olmaz mı?
kötü bir şey yaşadığında onunla birlikte ağladığım,mutlu ise deli gibi güldüğüm dostlarım var benimde..:asigim:
haa kazık yediklerim de..süprizzzzz
ama reel de böyle değilmi?:1ninca:

biri bana sanal dostluktan bahsetse saçma derdim
ama kk'daki arkadaşlarımla taanıştıktan sonra oluyomuş diyorum
birlikte hamilelik haberlerimizi bekliyoruz, biri test yaptığında hepimiz aynı heyecanla sonucunu bekledik
kızgınlığımızı, üzüntümüzü, sevincimizi paylaşıyoruz
hiç birini görmedim ama dostum diyebilirim bizim kızlar için
şekerlerim, ballarım onlar benim opuyorumnanaktan kaydirigubbakcemile3

Sanal da edindiğim arkadaşlıklar hiçbir tada benzemiyor

Hissediyorsunuz bir kelimeden, cümleden, yazdığı yorumdan

Hele siteye uğramadığınız zaman merak ediliyorsanız, doyulmaz bir haz veriyor...Zaten o hazzı bulmak değil midir? Arkadaşlık, dostluk......

:1hug: a.s.

:olmaz:sanalda dostluk olmaz diyyenlerdendim:umursamaz:
:enbuyukkk:taaki kk yi kesvedip üye olup arkadaslarimi tanimaya basladikca:enbuyukkk:
opuyorumnanaktancoguyla okadar seker okadar samimi okadar icden sohpetlerim varkiopuyorumnanaktan
:teytey:kopamam artik onlardan ya:teytey:

sanal demesek adına cunku sızler benım gercek sandığım dostlarımdan daha dostsunuz bana :1hug::1hug:
gurban olduklarım benımmm öperım cok cok

Olmazmi o kadar sicak ve samimi ki hatta
bazen kahkahalarla güleriz birbirimizi görmeden iki satir yaziyla
bazen ağlariz arkadaşimizin derdine hiç yüzünü bile görmeden
ama yüzünü görmesende yüreklerini görüyorsun hissediyorsun o sicakliklarini:asigim:

bende sanal dostluklara güvenmem...ama kk aracılığıyla edindiğim arkadaşlarımla görüşüyorum,bu da çok hoşuma gidiyo...

hayatıma kk girmeden önce olsaydı olurmu öle şey çok saçma olmaz asla arkadaşlık falan derdim.......

ama şimdi öyle değil kk dostlukları bi başka çok güzel samimi ve sıcak.........

Sanalda dostluğa bende inanmazdım önceleri.
Burada o kadar güzel şeyler yaşadım ki .
Onlarla ağladım yada güldüm dertlerimizi sevinçlerimizi birlikte paylaştık.
Bir kaç gün siteye girmediğimde bile neredesin sen diye merak eden arkadaşlarım oldu burada.
Gerçek hayatta bile bazen bulamadığım o sıcaklığı burada buldum a.s.

bende inanmazdım sanal dostluğa buraya takılana kadar.Birde ben burda gurbetteyim eşiminde benimde pek çevremiz yok.Ben daha arkadaş edinemedim maalesef kimse samimi davranıp hoşgeldin görüşelim bile demedi.Akşama kadar oğlumla vakit geçiryorum evde.Ve artık sizler sayesinde konuşacak arkadaşlarım var.Konuşacak bir arkadaşım bile yoktu.yalnız sap gibi idim.Ama artık derdimi paylaşıp rahatlyorum.
İnanmazdım sanallığa saçma gelirdi hep ama burası başka.
hayatımın dönüm noktası karanlık pencereden yansıyan bir ışık gibi benim için.

kesınlıkle olur bunun en acık orneğini görmek isteyenler,buluşma haberlerı ve aktiviteler bolümüne baksın
yurdun her yerierinden gelıp buluşuyorlar çok hoş ve güzel
içtenlık ve samimiyet war
yeter ki iyi niyet olsun

sanal arkadaşlık,sanal dostluk bence çok güzel,çünki arada menfaat yok.menfaat olmayınca daha güzel arkadaşlıklar,dostlklar kurulabiliyor.sevinimizle seviniliyor,acmıza ortak olunuyor.birilerini bir iki gün görmese merak ediyoruz.bu da çok güzl bir duygu,aranmak önemsenmek çok hoşopuyorumnanaktansanal dostlarımı çok seviyorumopuyorumnanaktan

Ben bi örnek vereyimkaydirigubbakcemile2

Benim burda yıllardır yüzünü görmeden dostluğum olan birsürü arkadaşım var. Elbette bi ruh yakınlığı hissediyorsunuz zamanla arkadaştan öte olan bissürü de arkadaşım oldu. Bu kk'nın muhabbetinden samimiyetinden kaynaklanıyor sanırım.
Mesela biz İlarzu ile hiç tanışmıyorduk. Hiç formlarda bile yolumuz kesişmemişti. Bi gün tanıştık baktık bursa'dayız akşam buluştuk. Birbirimizi tanımıyorduk bile o güne kadar ama karşılaşınca gurbetten gelen dostunu kucaklayanlar gibi sıkı sıkı sarıldık muhabbet ettik ve görüşüyoruz.
İyi ki bursa'da böyle bi arkadaşım oldu iyi ki kk'nın böyle samimi dostluklar oluşturacak ortamı var.
Burası dışında ben sanalda çok iyi ve yüzde yüz dürüstlük üzerine kurulu dostluk görmedim. Geçen gün kuzenim bir şey söyledi 'İyilik yaşıyor ama kadınlar arasında' belki de sadece kadınlar olduğumuz için burada sıkı dostuz ne
dersinizyerimseniben

bence olur hatta gayet de güzel olur
burada da pek çok dostum var, günlük hayattakilere bin basar hemi dezemuszemus

Back