- 31 Mart 2008
- 8.769
- 1.120
- Konu Sahibi youonlyliveonce
- #1.141
Adam & Eve otelinin geceliği çok pahalı dibim düştü
kızım sana pahalıdır o otel dedım ben ,ne kadar
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Adam & Eve otelinin geceliği çok pahalı dibim düştü
Hahaha ben kendi düşünceme göre 2013 Eylül de evleniyorum
kpss illeti hep gereksiz zamanda çıkar zaten
aynen canım bıktım o illet bir senede inş kurtulurum bu sene
haa onun gönlü var tabi beraber aldık bu kararı da ailelere söylemedik daha yani bir tek ben babama kankama ve kuzenime söyledim gerisi bilmiyor.. :):) evlenıcek vakıt damadında rızasını al ıstersen :) gonlu varmı yokmu bı sor
kişi başı 336 en ucuzu Para biriktirmeye başlasammmmkızım sana pahalıdır o otel dedım ben ,ne kadar
haa onun gönlü var tabi beraber aldık bu kararı da ailelere söylemedik daha yani bir tek ben babama kankama ve kuzenime söyledim gerisi bilmiyor.. :)
kişi başı 336 en ucuzu Para biriktirmeye başlasammmm
inş.cnım Allah yardımcısı olsun hepimizin
sağol canım inş amin bakalım artık..
sende mi girdin canım sıava
bence de sevgılın senı elden kacırmamaya baksın
ben oyle degılım yaa ,o konu da tam bı hastayım
selamlarrrr iyi geceler kızlar
Balayı hiç saçma olur muuuu aşktanemle ilk tatilimmm olacak hep beraber olacağız oh ohhhhhayırlısı olsun cnm ya bana balayı sacma gelıyo ya dugunden sonra takılan paraların buyuk kısmı balayına gıdılıyo sacma hem eskıden balayımı vardı yahu :)
336 tl canım sekerım 336 ne ama ya
tşk ederim siz nasılsınız
2 dk msne girim dedim sinirlerim bozuldu yine yaaa....
öküzün biri ve kaç senelik arkadaşım bu benim üstelik nişanlı benimde sevgilim olduğunu biliyor(ayrıldığımızı söylemedim yani) bana "cam açsana" dedi "neden" dedim "bayadır görmedim seni" dedi yaa .. offff ((
engelle gitsin şekerim 2 kelime edersin adam farklı anlar uğraşmaktansa sil yani
belki art niyeti yoktur cnm