- 16 Aralık 2018
- 18.424
- 55.167
-
- Konu Sahibi ankaralim778
Mapusta görüşmek üzereBende bir aydınlanma, ufkum 5 katına çıktı, kesin banlanacağım))) selametle kızlar ))))
Benim sabıkam var 4 sene hafifle bile kavga edemem ))) bana elleşmeyin lütfen ))))) abla haklısınız .bu densizlere bulaşmayın )))Mapusta görüşmek üzere
Heh aynen toplumun bütün dengesini bozan, yanlış erkek seçen kadınlarmış. Erkekler yine masum, erkekler yine melek...Kısacası kadınlar, efendi adamlar yerine serserileri tercih ediyor. Adamlarda efendilikte iş yok, işi piçliğe vuralım diyor. Ortaya vurdulu kırdılı, sağlıksız dengesiz ilişkiler çıkıyor. Üzülen yine biz kızlar oluyoruz diyorsun. Öyle mi?
aynen bunu diyorum :) konu başına ekledim.Kısacası kadınlar, efendi adamlar yerine serserileri tercih ediyor. Adamlarda efendilikte iş yok, işi piçliğe vuralım diyor. Ortaya vurdulu kırdılı, sağlıksız dengesiz ilişkiler çıkıyor. Üzülen yine biz kızlar oluyoruz diyorsun. Öyle mi?
düzgün olmayan evlilikler yapıpta, sanki kadınlar hep yanlış kişileri seçiyormuş algısı yaratılmaması gerektiğini yazdım. yazdığım karmaşık mı geldi?
Orayı bende anlamadımHeh aynen toplumun bütün dengesini bozan, yanlış erkek seçen kadınlarmış. Erkekler yine masum, erkekler yine melek...
Bi şu sünepe, bakteri ve ödül olayını anlamadım.
Bence çözülmez. Önce biz doğru olup sınır çizeceğiz.Valla bana karmaşık geldi. Şimdi böyle özetleyince çözdüm konuyu. Peki doğru kişiyi nasıl seçicez sizce?
sessiz sakin "sünepeler" dururken, ağır abilere göz kırpanlar ülkedeki erkek şiddetine damla damla destek olduklarının farkında olmalı. senin göz kırpman o ağır abilere ödül oluyor. dediğimizde aldığımız cevap sanane banane oluyorOrayı bende anlamadım
Yok kız berfinhanım bu kesin ama bi şüpheye düşürdün bak şimdi beni oda sever böyle değişik konularda yazsınGuney sen misin yoksa ?
Valla bana guneyin tarzini hatirlatti cok , onu da koca bir kk ahalisi olarak anlamazdik sonra bize kizardi anlamiyoruz diyeYok kız berfinhanım bu kesin ama bi şüpheye düşürdün bak şimdi beni oda sever böyle değişik konularda yazsın
Neden konuyu açarken düşüncelerinizi açık yazmadiniz dikkat çekmek için mi ,eleştirilerden kaçmak için mi?sessiz sakin "sünepeler" dururken, ağır abilere göz kırpanlar ülkedeki erkek şiddetine damla damla destek olduklarının farkında olmalı. senin göz kırpman o ağır abilere ödül oluyor. dediğimizde aldığımız cevap sanane banane oluyoroysa eskiden kadınlara şiir yazan erkekler yokmuydu?
Aaah Ah nerde o eski romantik erkekleroysa eskiden kadınlara şiir yazan erkekler yokmuydu? işte onları layt erkek diye yok ettiler.
sessiz sakin "sünepeler" dururken, ağır abilere göz kırpanlar ülkedeki erkek şiddetine damla damla destek olduklarının farkında olmalı. senin göz kırpman o ağır abilere ödül oluyor.
Sen ve senin gibiler destek oluyor erkek şiddetine. Kadına uygulanan şiddete yine kadın sebep oluyor diyenler bu zulmün destekçileri. Toplum eleştirisi mi yaptın sen şimdi. Ay ay kıyamasınlar büyümüş de erkek şiddetinin kaynağını bulacakmış.sessiz sakin "sünepeler" dururken, ağır abilere göz kırpanlar ülkedeki erkek şiddetine damla damla destek olduklarının farkında olmalı. senin göz kırpman o ağır abilere ödül oluyor. dediğimizde aldığımız cevap sanane banane oluyoroysa eskiden kadınlara şiir yazan erkekler yokmuydu? işte onları layt erkek diye yok ettiler.
Aynı şeyi düşünmüşüzGuney sen misin yoksa ?
Aynı şeyi düşünmüşüz
Ama o konunun bir yerinde her zaman biz kadınlar kulübü üyelerinin avamlığından, aşağı profilli olduğumuzdan falan bahsediyordu, diğer bir seçenek berfinhanim kiiii o daha kuvvetli bir ihtimal