“Sana ne” ve “Bana ne”

Heh aynen toplumun bütün dengesini bozan, yanlış erkek seçen kadınlarmış. Erkekler yine masum, erkekler yine melek...

Bi şu sünepe, bakteri ve ödül olayını anlamadım.

aynen bunu diyorum :) konu başına ekledim.

Orayı bende anlamadım
sessiz sakin "sünepeler" dururken, ağır abilere göz kırpanlar ülkedeki erkek şiddetine damla damla destek olduklarının farkında olmalı. senin göz kırpman o ağır abilere ödül oluyor. dediğimizde aldığımız cevap sanane banane oluyor oysa eskiden kadınlara şiir yazan erkekler yokmuydu? işte onları layt erkek diye yok ettiler.

Yok kız berfinhanım bu kesin ama bi şüpheye düşürdün bak şimdi beni oda sever böyle değişik konularda yazsın
Valla bana guneyin tarzini hatirlatti cok , onu da koca bir kk ahalisi olarak anlamazdik sonra bize kizardi anlamiyoruz diye
Berfin ahlak ve namus bekcisi , bu konuyu anlamadim gerci , yine bize ahlaksiz diyorsa berfindir kesin

Neden konuyu açarken düşüncelerinizi açık yazmadiniz dikkat çekmek için mi ,eleştirilerden kaçmak için mi?

sessiz sakin "sünepeler" dururken, ağır abilere göz kırpanlar ülkedeki erkek şiddetine damla damla destek olduklarının farkında olmalı. senin göz kırpman o ağır abilere ödül oluyor.

Efendi, saygılı, işinde gücünde, cömert, çevre ve ailesince çok sevilen adamlar da karısına ölüme varabilecek şiddet uygulayabiliyor yalnız. O yüzden teorine yüzde yüz katılmıyorum. Saçma bulduğumuz halde izleyip reytingini arttırdığımız programlar şahıslar diziler vs gibi şu serserilerin reytingini arttırmayalım ki şiddet azalsın diyorsun sanırım ama şiddetin tek sebebi piç adamların tercih edilmesi değil.

Son düzenleme:
Sen ve senin gibiler destek oluyor erkek şiddetine. Kadına uygulanan şiddete yine kadın sebep oluyor diyenler bu zulmün destekçileri. Toplum eleştirisi mi yaptın sen şimdi. Ay ay kıyamasınlar büyümüş de erkek şiddetinin kaynağını bulacakmış.

Guney sen misin yoksa ?
Aynı şeyi düşünmüşüz
Ama o konunun bir yerinde her zaman biz kadınlar kulübü üyelerinin avamlığından, aşağı profilli olduğumuzdan falan bahsediyordu, diğer bir seçenek berfinhanim kiiii o daha kuvvetli bir ihtimal

ve o
böyle
alt alta yazar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…