- 3 Mart 2016
- 18.150
- 76.557
-
- Konu Sahibi ankaralim778
Kızlar güney kimdi ya hatırlayamadım.
Bir konu başlığını yazsanız konusundan çıkarırım belki. Nalet merakım depreşti şu anda
Ayy hatırladım güneyi.güneykarımküre.
neden seni alıntılayıp konu açmış bu arkadaş fikrin var mı?
Ben Ankaralı Berfin kim onuda merak ettim
Başlığını neye istinaden bu şekilde yazmış? Bu zihniyetteki insan düzeyin yanına nasıl yakıştırır ki kendini, kimsenin garantisi yok ama ileride şiddet görse yerdiği kadınlar tarafından savunulacak haberi yok.Arkadaşın, şu konuyu açan arkadaş olduğunu düşünüyorum/düşünüyoruz, buradaki niki Berfin olduğu için, şimdiki nicki ile birlikte söylemişler:
Benzettim.Eski düzeyli insanlar nerede ya
Arkadaşlar bu siteye epeydir girmiyordum, şöyle bir okuyayım dedim. Konulara göz gezdirdim. Bırakın erkekleri, hemcinslerim bile sapıtmış. Tinder'dan eş aradığını iddia eden mi dersin, kocasını aldatan mı dersin, kocamlayken eski sevgilimi düşünüyorum diyen mi dersin... Kimsenin aşka inandığı da...www.kadinlarkulubu.com
Kadınlar, kadınların ahlakı, toplumun kadınlı ahlakı, yeni ilişkilerin ahlakı, evlenmeden cinsellik yaşayanların ahlakı, elalemin aşk meşk hayatı ahlakı... Özetle ahlakla, nedense bir alıp veremediği var.
sizin nobel edebiyat ödülü falan var mı?'Şimdiki kadınlar düzgün değil '
Kendisi gibi düşünen hoslandigi beyin o kadınlardan birine aşık olmasını kaldıramama.
Boşa gidecek evliliğe düğün yapmayın kredi çekmeyin msji erkeklere, çevresinde sunepe olarak goruldugunden buna bozuldugundan bahsetmiş sonraki cümlede 'yazar'
Geldik sana ne bana ne kısmına
Siz böyle yaptığınız icin kadına şiddet artıyor hakediyosunuz kocamdir deyip susup oturmuyosunuz burda yazdiklarinizla kadınlara cesaret verip kötü örnek oluyorsunuz demiş 'yazar'
Burası en can alıcı kısım lanet olsun içimdeki insan sevgisine sizi düştüğünüz çukurdan çıkarmak boynumun borcu
Aaa bak benim babam da şiirler yazarmış anneme, gizli gizli kardeşiyle mektuplar yollarmış. Hatta dedem vermem deyince intihar ederim demiş öyle bi aşk. Sessiz sakin efendi, senin tabirinle sünepe de, parası da yok... Ama aşk işte evlenmişler...sessiz sakin "sünepeler" dururken, ağır abilere göz kırpanlar ülkedeki erkek şiddetine damla damla destek olduklarının farkında olmalı. senin göz kırpman o ağır abilere ödül oluyor. dediğimizde aldığımız cevap sanane banane oluyoroysa eskiden kadınlara şiir yazan erkekler yokmuydu? işte onları layt erkek diye yok ettiler.
bilin diye ya da hatırlatayım diye söylüyorum: bu ülkede sokak ortasında namus kisvesi altında kadın öldürüyorlar ellerini kollarını sallayarak çıkıyorlar, 10 yaşındaki çocuğa 15 yaratık tecavüz ediyor 1 er sene ceza alıyorlar yine dışardalar, vakıflarda el kadar erkek çocuklarına seri sistematik tecavüz edildi ceza nerde?kadınlar polise sığınıyor ölüm tehditleri alıp, polis onları fiziksel darbe yok deyip geri salıyor ve öldürülüyorlar. daha sayayım mı? Size sadece internette popüler olan bir caps yazıldı diye savcılıklaaarrr kapılara polislleeeer derseniz alay konusu olursunuz.savcı da gülerse şaşırmayın istedim.yazdığınız yazımsı şeye değinmiyorum bile zaten 13 sayfadır kimse bir şey anlamadığını her türlü şekilde belirtti.Neden komik göründüğünüzü hatırlatayım dedim.hakaret suçtur, cezası vardır. ekran görüntülerini aldım. yarın savcılığa gideceğim. https://kulacoglu.av.tr/internet-yoluyla-hakaret-sucu/
dilekçeyi de bu şekilde yazarsa şikayet etmeye gitmişken kendi ceza yerGerçekten hiç işiniz yok mu sizin. Burda bi insan sizin yazdığınız manasız kelimeler dizinine İnternette çok kullanılan bi espri kalıbı ile cevap verdiği için savcıya gideceksiniz. Ama giderken yanınızda sizin dilinizi anlayan bi tercüman götürün çünkü derdinizi anlatmak konusunda çok başarılı değilsiniz.
Başlığını neye istinaden bu şekilde yazmış? Bu zihniyetteki insan düzeyin yanına nasıl yakıştırır ki kendini, kimsenin garantisi yok ama ileride şiddet görse yerdiği kadınlar tarafından savunulacak haberi yok.
Ya üyenin biri konu açtı. Türkiye'de ahlaksızlık yayılıyor aldatmalar artıyor vs. diye. Diğer üyeler de ona sana ne dediler.konu neydi ya birisi lütfen anlatsın