“Sana ne” ve “Bana ne”

Ben Ankaralı Berfin kim onuda merak ettim

Arkadaşın, şu konuyu açan arkadaş olduğunu düşünüyorum/düşünüyoruz; buradaki niki Berfin olduğu için, şimdiki niki ile birlikte söylemişler:

Kadınlar, kadınların ahlakı, toplumun kadınlı ahlakı, yeni ilişkilerin ahlakı, evlenmeden cinsellik yaşayanların ahlakı, elalemin aşk meşk hayatı ahlakı... Özetle herkesin ahlakıyla, nedense bir alıp veremediği var.

Arkadaşın, şu konuyu açan arkadaş olduğunu düşünüyorum/düşünüyoruz, buradaki niki Berfin olduğu için, şimdiki nicki ile birlikte söylemişler:
Benzettim.

Kadınlar, kadınların ahlakı, toplumun kadınlı ahlakı, yeni ilişkilerin ahlakı, evlenmeden cinsellik yaşayanların ahlakı, elalemin aşk meşk hayatı ahlakı... Özetle ahlakla, nedense bir alıp veremediği var.
Başlığını neye istinaden bu şekilde yazmış? Bu zihniyetteki insan düzeyin yanına nasıl yakıştırır ki kendini, kimsenin garantisi yok ama ileride şiddet görse yerdiği kadınlar tarafından savunulacak haberi yok.

'Şimdiki kadınlar düzgün değil '

Kendisi gibi düşünen hoslandigi beyin o kadınlardan birine aşık olmasını kaldıramama.

Boşa gidecek evliliğe düğün yapmayın kredi çekmeyin msji erkeklere, çevresinde sunepe olarak goruldugunden buna bozuldugundan bahsetmiş sonraki cümlede 'yazar'

Geldik sana ne bana ne kısmına
Siz böyle yaptığınız icin kadına şiddet artıyor hakediyosunuz kocamdir deyip susup oturmuyosunuz burda yazdiklarinizla kadınlara cesaret verip kötü örnek oluyorsunuz demiş 'yazar'

Burası en can alıcı kısım lanet olsun içimdeki insan sevgisine sizi düştüğünüz çukurdan çıkarmak boynumun borcu 😂
:KK8: :KK53::KK53::KK53:
sizin nobel edebiyat ödülü falan var mı? :oha: :halay:

sessiz sakin "sünepeler" dururken, ağır abilere göz kırpanlar ülkedeki erkek şiddetine damla damla destek olduklarının farkında olmalı. senin göz kırpman o ağır abilere ödül oluyor. dediğimizde aldığımız cevap sanane banane oluyor :KK43: oysa eskiden kadınlara şiir yazan erkekler yokmuydu? işte onları layt erkek diye yok ettiler.
Aaa bak benim babam da şiirler yazarmış anneme, gizli gizli kardeşiyle mektuplar yollarmış. Hatta dedem vermem deyince intihar ederim demiş öyle bi aşk. Sessiz sakin efendi, senin tabirinle sünepe de, parası da yok... Ama aşk işte evlenmişler...
Sonra işte annem kardeşime hamileyken elektrik süpürgesinin sopasıyla dayak yemişti babamdan.
Ama tabiki annemin suçu, bu adamın böyle birine dönüşeceğini anlamadı. Alnında da yazmıyor ama yine de anlaması gerekirdi. Kadın suçlu !

Son düzenleme:
hakaret suçtur, cezası vardır. ekran görüntülerini aldım. yarın savcılığa gideceğim. https://kulacoglu.av.tr/internet-yoluyla-hakaret-sucu/
bilin diye ya da hatırlatayım diye söylüyorum: bu ülkede sokak ortasında namus kisvesi altında kadın öldürüyorlar ellerini kollarını sallayarak çıkıyorlar, 10 yaşındaki çocuğa 15 yaratık tecavüz ediyor 1 er sene ceza alıyorlar yine dışardalar, vakıflarda el kadar erkek çocuklarına seri sistematik tecavüz edildi ceza nerde?kadınlar polise sığınıyor ölüm tehditleri alıp, polis onları fiziksel darbe yok deyip geri salıyor ve öldürülüyorlar. daha sayayım mı? Size sadece internette popüler olan bir caps yazıldı diye savcılıklaaarrr kapılara polislleeeer derseniz alay konusu olursunuz.savcı da gülerse şaşırmayın istedim.yazdığınız yazımsı şeye değinmiyorum bile zaten 13 sayfadır kimse bir şey anlamadığını her türlü şekilde belirtti.Neden komik göründüğünüzü hatırlatayım dedim.

Gerçekten hiç işiniz yok mu sizin. Burda bi insan sizin yazdığınız manasız kelimeler dizinine İnternette çok kullanılan bi espri kalıbı ile cevap verdiği için savcıya gideceksiniz. Ama giderken yanınızda sizin dilinizi anlayan bi tercüman götürün çünkü derdinizi anlatmak konusunda çok başarılı değilsiniz.
dilekçeyi de bu şekilde yazarsa şikayet etmeye gitmişken kendi ceza yer

Başlığını neye istinaden bu şekilde yazmış? Bu zihniyetteki insan düzeyin yanına nasıl yakıştırır ki kendini, kimsenin garantisi yok ama ileride şiddet görse yerdiği kadınlar tarafından savunulacak haberi yok.

Diğer konusunda bol bol aldığı "Sana ne, ne hakla yargılayabilirsin, senin ne gibi bir ulviliğin, ayrıcalığın var ki insanların tercihleri üzerine onlara hakarette bulunabilirsin, sana ne oluyor? Seni niye gerdi? Sana ne?" benzeri tepkilere istinaden, başlığı bu şekilde açıp kendince bir şeyler demiş herhalde ama ne dediği de belli değil.

Banın bitince sonucu bıldır. Polısler kac kısıydı emnıyete dobloylamı goturduler fıat lıneayla mı kelepçe ne zaman takıldı bunları ogrenmek ıstıyorum. Benımde kapısına zankk diye polıs dıkerım haa aldırtırım senı olummm evınden demek ıstedıgım bırılerı varda önden bi bilgi olsun:KK53::sopa::KK8:

açıkçası konuyu çok anlamadım , ama hiç kimsenin kimseyi öldürmeye , hiç kimsenin kimsenin hayatına karışmaya hakkı yok , bir yanlış görürsen insan gibi gider uyarırsın , istemiyorsan yollarını ayırırsın , hukuk ve adeletin olduğu bir ülkede herkes kendi adaletini sağlarsa sonu neolur ? allah hepimizi iyi insanlarla karşılaştırsın , kimsenin alnında ben iyiyim , ben kötüyüm diye yazmıyor , hepimizin tek derdi var sağlık, huzur , mutluluk karşlıklı sevgi ve saygı

X