“Sana ne” ve “Bana ne”

'Şimdiki kadınlar düzgün değil '

Kendisi gibi düşünen hoslandigi beyin o kadınlardan birine aşık olmasını kaldıramama.

Boşa gidecek evliliğe düğün yapmayın kredi çekmeyin msji erkeklere, çevresinde sunepe olarak goruldugunden buna bozuldugundan bahsetmiş sonraki cümlede 'yazar'

Geldik sana ne bana ne kısmına
Siz böyle yaptığınız icin kadına şiddet artıyor hakediyosunuz kocamdir deyip susup oturmuyosunuz burda yazdiklarinizla kadınlara cesaret verip kötü örnek oluyorsunuz demiş 'yazar'

Burası en can alıcı kısım lanet olsun içimdeki insan sevgisine sizi düştüğünüz çukurdan çıkarmak boynumun borcu 😂
:KK8: :KK53::KK53::KK53:
Alkisliyorum😁

Kendisi gibi düşünen hoslandigi beyin o kadınlardan birine aşık olmasını kaldıramama.

Boşa gidecek evliliğe düğün yapmayın kredi çekmeyin msji erkeklere, çevresinde sunepe olarak goruldugunden buna bozuldugundan bahsetmiş sonraki cümlede 'yazar'

Siz böyle yaptığınız icin kadına şiddet artıyor hakediyosunuz kocamdir deyip susup oturmuyosunuz burda yazdiklarinizla kadınlara cesaret verip kötü örnek oluyorsunuz demiş 'yazar'

Burası en can alıcı kısım lanet olsun içimdeki insan sevgisine sizi düştüğünüz çukurdan çıkarmak boynumun borcu 😂
Sonunda anlayabildim. :işsiz:
Kendimi cahil okuma yazma bilmeyen biri gibi hissediyordum, bu amme hizmeti için çoookkkk teşekkür ederim :KK70:

Tebrik ve şükranlarımı sunarım :KK52:Kaç sayfa sonra zor olsada konunun ana fikrini açıklayan üye:KK53:

"Bir kafede gördüklerinin arasında yine ona aşık ol." derken? Kim ki o? Eleştirdiğiniz konu, durum ya da olay nedir diye mi sorsam acaba? Net bir şekilde baştan açıklayabilir misiniz? Neydi ki bu eziyet simdi bize okuttunuz......

"zaten düzgün olsalar toplum bugün bu halde olur muydu? eleştir, yerden yere vur, küfürler et ama bir kafede gördüklerin arasında yine ona aşık ol. aynı bir oydan ne olacak diyen kişiler gibi, sen denizde bir su damlası olsan da o damlalar birleşince en büyük dalgaları oluşturuyor."

sıkıntılı erkekler eleştiriliyor ama yinede aşık olunuyor. herkes böyle yapınca sanki kadınların hepsi kötü çocuklardan hoşlanıyormuş gibi bi algı oluyor. onu demek istedim.
İşte aşk 😇 gelince perde iniyor ,asla yapmam dediklerini yapabiliyor insan .Her zamankinden fazla anlayışlı olabiliyor.Başkaları da ne derse desin hikayelerin sonunda acıda olsa tatlıda herkes kendi hayatını ,kendi hikayesini yaşıyor .İnsanlar keşke bana ne demeyi öğrenebilseler ,herkes kendi hayatını yaşasa işine gücüne baksa ,kendine iş etmese başkalarının yaşam biçimini ,seçimlerini 😇

hakaret suçtur, cezası vardır. ekran görüntülerini aldım. yarın savcılığa gideceğim. https://kulacoglu.av.tr/internet-yoluyla-hakaret-sucu/
Gerçekten hiç işiniz yok mu sizin. Burda bi insan sizin yazdığınız manasız kelimeler dizinine İnternette çok kullanılan bi espri kalıbı ile cevap verdiği için savcıya gideceksiniz. Ama giderken yanınızda sizin dilinizi anlayan bi tercüman götürün çünkü derdinizi anlatmak konusunda çok başarılı değilsiniz.

"zaten düzgün olsalar toplum bugün bu halde olur muydu? eleştir, yerden yere vur, küfürler et ama bir kafede gördüklerin arasında yine ona aşık ol. aynı bir oydan ne olacak diyen kişiler gibi, sen denizde bir su damlası olsan da o damlalar birleşince en büyük dalgaları oluşturuyor."

sıkıntılı erkekler eleştiriliyor ama yinede aşık olunuyor. herkes böyle yapınca sanki kadınların hepsi kötü çocuklardan hoşlanıyormuş gibi bi algı oluyor. onu demek istedim.
Kısacası kadınlar, efendi adamlar yerine serserileri tercih ediyor. Adamlarda efendilikte iş yok, işi piçliğe vuralım diyor. Ortaya vurdulu kırdılı, sağlıksız dengesiz ilişkiler çıkıyor. Üzülen yine biz kızlar oluyoruz diyorsun. Öyle mi?

X