“Sana ne” ve “Bana ne”

çevik kuvvet kesmez , böyle bir olayda en az özel harekat devreye girmeli.
O konuya henüz gireceğim. Bize sadece tüpçü, suçu geliyor. Bir de kArgo diye arıyor hainler. Nasıl hevesleniyorum amann herif bana hediye almış))) sonra evde yokum eda hanım geldi, he bekliyorum gönderin. Yuvamı yıkacak hainler))))

Kaç senelik evlisiniz ya da eşinizden ne Zaman boşandınız ? Kim size bunları yaşattı ? bu konuları açıklığa kavuşturursanız belki konu anlaşılır Birde kafede aşık olan kim ?

Kaç senelik evlisiniz ya da eşinizden ne Zaman boşandınız ? Kim size bunları yaşattı ? bu konuları açıklığa kavuşturursanız belki konu anlaşılır Birde kafede aşık olan kim ?

"zaten düzgün olsalar toplum bugün bu halde olur muydu? eleştir, yerden yere vur, küfürler et ama bir kafede gördüklerin arasında yine ona aşık ol. aynı bir oydan ne olacak diyen kişiler gibi, sen denizde bir su damlası olsan da o damlalar birleşince en büyük dalgaları oluşturuyor."

sıkıntılı erkekler eleştiriliyor ama yinede aşık olunuyor. herkes böyle yapınca sanki kadınların hepsi kötü çocuklardan hoşlanıyormuş gibi bi algı oluyor. onu demek istedim.

zaten düzgün olsalar toplum bugün bu halde olur muydu?
'Şimdiki kadınlar düzgün değil '
Kendisi gibi düşünen hoslandigi beyin o kadınlardan birine aşık olmasını kaldıramama.
Boşa gidecek evliliğe düğün yapmayın kredi çekmeyin msji erkeklere, çevresinde sunepe olarak goruldugunden buna bozuldugundan bahsetmiş sonraki cümlede 'yazar'
Geldik sana ne bana ne kısmına
Siz böyle yaptığınız icin kadına şiddet artıyor hakediyosunuz kocamdir deyip susup oturmuyosunuz burda yazdiklarinizla kadınlara cesaret verip kötü örnek oluyorsunuz demiş 'yazar'

o yüzden bu insanların ortamlarından uzaklaşıp, onları sanane ve bananeleriyle başbaşa bırakacaksın. kendi zehirledikleri toplumun kendilerine nasıl zarar verdiğini gözleriyle görecekler.
Burası en can alıcı kısım lanet olsun içimdeki insan sevgisine sizi düştüğünüz çukurdan çıkarmak boynumun borcu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…