- 21 Kasım 2018
- 7.608
- 19.386
-
- Konu Sahibi ankaralim778
tamam keyfin bilir, dalga geçip geçmediğimi yarın anlarsın.Gideyim de e-devlet şifremi alayım.
Don atlet hazırlıyım. Mapusta hayat zordur.
Kız bizim apartman 20 katlı. Böyle camlardan falan dalmasınlar eve ben kapıyı açarım
Yazdıklarınızı başkası yazmış gibi okuyun ve bir şey anlarsanız bize de anlatın. Zira 5n 1k sorularına bu yazdıklarınızdan cevap alamadık. Evlilik sözcüğü bile geçmiyor mesajinizda.düzgün olmayan evlilikler yapıpta, sanki kadınlar hep yanlış kişileri seçiyormuş algısı yaratılmaması gerektiğini yazdım. yazdığım karmaşık mı geldi?
Valla bilemem, onu konu sahibiyle konuşacaksınKız bizim apartman 20 katlı. Böyle camlardan falan dalmasınlar eve ben kapıyı açarım
Şuan feribotla kıbrısa doğru yola çıktım.tamam keyfin bilir, dalga geçip geçmediğimi yarın anlarsın.
Bir de ruslar var, aman diyim mazallah )))Kız bizim apartman 20 katlı. Böyle camlardan falan dalmasınlar eve ben kapıyı açarım
şaka yapıp yapmadığımı polis kapıya gelince anlarsınız.
Yalnız burada yanlış evlilik değilde ataerkil topluma sitem gibi geldi banadüzgün olmayan evlilikler yapıpta, sanki kadınlar hep yanlış kişileri seçiyormuş algısı yaratılmaması gerektiğini yazdım. yazdığım karmaşık mı geldi?
20 katlıysa güvenlik arar herhalde, panik olmak yok )))Şuan feribotla kıbrısa doğru yola çıktım.
Öyle bi korku aldı beni.
Arkadaşa deli demsi hoş değil di ki konu sahibi haklı kim olursa olsun hakaret hoş değilAnlaşılmayan bir konu için daha 2.sayfada dava açarım mesajı. Neyse bana ne ya amaan.
Konuyu anlamış olmalısın ki yorum yapmışsınKimse de yalanciya,hirsiza,ugursuza,dolandiriciya ahlaksiz demiyor yaa. Mevzu hep dötten,memeden bacaktan. Ne namusmus arkadas,cikaramadik iki bacagimizin arasindan.
üstün başın giyinik otur , çantan hazır olsun , nerden ne zaman içeri atlıycakları belli olmazKız bizim apartman 20 katlı. Böyle camlardan falan dalmasınlar eve ben kapıyı açarım
Kafa hep milattan önce olunca normal yas 20 kafa 1500Artık polis kapıya gelmiyor bacım.
Devir teknoloji devri. Biri sana dava açınca e devletten öğreniyorsun
Geyik kacinilmaz zaten. İpimiz koptu dortnala gidiyoruz bu geceKonuyu anlamış olmalısın ki yorum yapmışsın
Hayrına tercüme et bari yoksa sayfalarca geyik olacak