“Sana ne” ve “Bana ne”

düzgün olmayan evlilikler yapıpta, sanki kadınlar hep yanlış kişileri seçiyormuş algısı yaratılmaması gerektiğini yazdım. yazdığım karmaşık mı geldi?
o yazdığınızdan bunu mu çıkartmamız gerekiyordu? diye sorayım siz yazdığınız karmaşık geliyor mu gelmiyor mu anlarsınız umarım.

düzgün olmayan evlilikler yapıpta, sanki kadınlar hep yanlış kişileri seçiyormuş algısı yaratılmaması gerektiğini yazdım. yazdığım karmaşık mı geldi?
Gerçekten bunu mu anlatmaya çalıştın.
Burada 20 kişi konunu anlayamadıysak sorun bizde değil senin anlatış tarzındadır arkadaşım. Çorba gibi anlatmışsın.

ifade vermek için polis arıyor, karakola gidip ifade vermeniz gerekiyor. polis ulaşamazsa kapıya geliyor. dava sonucunu edevletten görüyorsunuz.
E bende zaten hemen kapıya polis gelmiyor demiştim. Siz "kapıya polis gelince anlarsın" yazmışsınız. Şimdi de hemen polis gelmiyor, önce arıyor diyorsunuz.
Bu arada dava açıldığı anda e devlete düşüyor.

Lutfen rica edicem kim oldugu,egitimi belli olmayan yazarlari okumayin.

Sonra karsimiza boyle anlamsiz cumleler cikiyor.
Ben neleri anladım sanki, fountain'in bile felsefik problemlerini çözdüm. Orhan pamukun uzun cümlelerinde savruldum. Konu sahibine cvbım; haklısınız abla.

Peki bunu böyle yazsanız da milleti burda bildiğiniz bütün kelimeleri arka arkaya sıraladığınız bi saçmalığı okumaya mecbur bırakmasanız nasıl olurdu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…