- 15 Temmuz 2019
- 5.451
- 19.803
- Konu Sahibi ankaralim778
Toplum olarak olaylara daha çok duyarlı olalım mı demek istediniz ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
şaka yapıp yapmadığımı polis kapıya gelince anlarsınız.Eğer savcılığa şikayet etmezsen özür dilemem.
Ahahahah bak bu çok iyiydişaka yapıp yapmadığımı polis kapıya gelince anlarsınız.
Arkadaşım valla anlamadık tekrar düzenle anlaşılır biçimde yaz konunuşaka yapıp yapmadığımı polis kapıya gelince anlarsınız.
düzgün olmayan evlilikler yapıpta, sanki kadınlar hep yanlış kişileri seçiyormuş algısı yaratılmaması gerektiğini yazdım. yazdığım karmaşık mı geldi?Toplum olarak olaylara daha çok duyarlı olalım mı demek istediniz ?
Şimdi komik emojisini beğendim ya ona da polis gelir mi kapıma, merak ettimşaka yapıp yapmadığımı polis kapıya gelince anlarsınız.
Artık polis kapıya gelmiyor bacım.şaka yapıp yapmadığımı polis kapıya gelince anlarsınız.
o yazdığınızdan bunu mu çıkartmamız gerekiyordu? diye sorayım siz yazdığınız karmaşık geliyor mu gelmiyor mu anlarsınız umarım.düzgün olmayan evlilikler yapıpta, sanki kadınlar hep yanlış kişileri seçiyormuş algısı yaratılmaması gerektiğini yazdım. yazdığım karmaşık mı geldi?
Cevabınız için teşekkürler. Evet biraz karmaşık geldi onun için sorma gereği duydum.düzgün olmayan evlilikler yapıpta, sanki kadınlar hep yanlış kişileri seçiyormuş algısı yaratılmaması gerektiğini yazdım. yazdığım karmaşık mı geldi?
ifade vermek için polis arıyor, karakola gidip ifade vermeniz gerekiyor. polis ulaşamazsa kapıya geliyor. dava sonucunu edevletten görüyorsunuz.Artık polis kapıya gelmiyor bacım.
Devir teknoloji devri. Biri sana dava açınca e devletten öğreniyorsun
Gerçekten bunu mu anlatmaya çalıştın.düzgün olmayan evlilikler yapıpta, sanki kadınlar hep yanlış kişileri seçiyormuş algısı yaratılmaması gerektiğini yazdım. yazdığım karmaşık mı geldi?
Yanliz degiilsin bacimKonuyu anlayamadım ben
Gideyim de e-devlet şifremi alayım.ifade vermek için polis arıyor, karakola gidip ifade vermeniz gerekiyor. polis ulaşamazsa kapıya geliyor. dava sonucunu edevletten görüyorsunuz.
E bende zaten hemen kapıya polis gelmiyor demiştim. Siz "kapıya polis gelince anlarsın" yazmışsınız. Şimdi de hemen polis gelmiyor, önce arıyor diyorsunuz.ifade vermek için polis arıyor, karakola gidip ifade vermeniz gerekiyor. polis ulaşamazsa kapıya geliyor. dava sonucunu edevletten görüyorsunuz.
Ben neleri anladım sanki, fountain'in bile felsefik problemlerini çözdüm. Orhan pamukun uzun cümlelerinde savruldum. Konu sahibine cvbım; haklısınız abla.Lutfen rica edicem kim oldugu,egitimi belli olmayan yazarlari okumayin.
Sonra karsimiza boyle anlamsiz cumleler cikiyor.
FBI bütün bu hesapları inceliyormuşGideyim de e-devlet şifremi alayım.
Don atlet hazırlıyım. Mapusta hayat zordur.
Peki bunu böyle yazsanız da milleti burda bildiğiniz bütün kelimeleri arka arkaya sıraladığınız bi saçmalığı okumaya mecbur bırakmasanız nasıl olurdudüzgün olmayan evlilikler yapıpta, sanki kadınlar hep yanlış kişileri seçiyormuş algısı yaratılmaması gerektiğini yazdım. yazdığım karmaşık mı geldi?