- 24 Mayıs 2019
- 404
- 676
- Konu Sahibi ankaralim778
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ahaha dava edileceksin be be ğimKafa hep milattan önce olunca normal yas 20 kafa 1500
aslında orda kalıp t-----r varya site , özellikle orda çok popüler bir caps.hakaret olsun diye değilArkadaşa deli demsi hoş değil di ki konu sahibi haklı kim olursa olsun hakaret hoş değil
Twitterdaki arkadaşı da olabilir.Ahaha dava edileceksin be be ğim
Bu berfinhanım değilse bende hiiiiçbirşey bilmiyorum
Yok be güvenlik kesin arar ))) size çelik kuvvet geldi, bilginiz var mı? Hee var, buyursunlar, biz de nerde kaldılar diyorsun)))üstün başın giyinik otur , çantan hazır olsun , nerden ne zaman içeri atlıycakları belli olmaz
çevik kuvvet kesmez , böyle bir olayda en az özel harekat devreye girmeli.Yok be güvenlik kesin arar ))) size çelik kuvvet geldi, bilginiz var mı? Hee var, buyursunlar, biz de nerde kaldılar diyorsun)))
İşte benim gibi bilmeyenler var her yerde kullanılması doğru değilmiş demek kiaslında orda kalıp t-----r varya site , özellikle orda çok popüler bir caps.hakaret olsun diye değil
anlaşılmıyorsa soru sorabilirsiniz. ben kimseye hakaret etmiyorum.Anlaşılmayan bir konu için daha 2.sayfada dava açarım mesajı. Neyse bana ne ya amaan.
Evet ya bu berfin hanımmmBerfinhanım sen misin
O konuya henüz gireceğim. Bize sadece tüpçü, suçu geliyor. Bir de kArgo diye arıyor hainler. Nasıl hevesleniyorum amann herif bana hediye almış))) sonra evde yokum eda hanım geldi, he bekliyorum gönderin. Yuvamı yıkacak hainler))))çevik kuvvet kesmez , böyle bir olayda en az özel harekat devreye girmeli.
Tüpçüye hain demem sorun değil umarım. 4 sene daha suç işlemem lazım. Ben zaten çok ponçik insanımdir, hörmetler ablacım. Sen arkadaşların kusuruna bakma, gençler tabi, heyecandılar.anlaşılmıyorsa soru sorabilirsiniz. ben kimseye hakaret etmiyorum.
Ben kafede aşık olmadım yahu)))Kaç senelik evlisiniz ya da eşinizden ne Zaman boşandınız ? Kim size bunları yaşattı ? bu konuları açıklığa kavuşturursanız belki konu anlaşılır Birde kafede aşık olan kim ?
Konuyu ben bir sahiplendim ama bana ne, sane ne ))Ben kafede aşık olmadım yahu)))
Kaç senelik evlisiniz ya da eşinizden ne Zaman boşandınız ? Kim size bunları yaşattı ? bu konuları açıklığa kavuşturursanız belki konu anlaşılır Birde kafede aşık olan kim ?
Beynim yandı kafam dağılsın dedim darmadağan oldum :)Ben kafede aşık olmadım yahu)))
Aman tam aradığımı buldum, derdim bu zaten )))Beynim yandı kafam dağılsın dedim darmadağan oldum :)
'Şimdiki kadınlar düzgün değil 'zaten düzgün olsalar toplum bugün bu halde olur muydu?
Kendisi gibi düşünen hoslandigi beyin o kadınlardan birine aşık olmasını kaldıramama.zaten düzgün olsalar toplum bugün bu halde olur muydu? eleştir, yerden yere vur, küfürler et ama bir kafede gördüklerin arasında yine ona aşık ol. aynı bir oydan ne olacak diyen kişiler gibi, sen denizde bir su damlası olsan da o damlalar birleşince en büyük dalgaları oluşturuyor. aynı denize çöp atmak gibi adım adım toplumu zehirliyor. sonra neden boşanmalar artıyor.
Boşa gidecek evliliğe düğün yapmayın kredi çekmeyin msji erkeklere, çevresinde sunepe olarak goruldugunden buna bozuldugundan bahsetmiş sonraki cümlede 'yazar'evlilikler azalıyor, onlarda enayi değil ki hemencecik çöp olacak bir şeye büyük bir yükün altına girerek katlansınlar. hele hele sünepe diye aşağılanmak, yararlı bakterileri, bakteri diye yok etmek gibi. oysa motivasyonlarını yükseltecek ödüller vermek yerine.
Geldik sana ne bana ne kısmınaşaşırdığın sorununda cevabı basit, onlar kendi doğrularını oluşturmuşlar. sen onların dinlerine küfür etme ki onlarda senin dinine küfretsin. hep birlikte toplumu zehirlediklerinin farkına varamayıp bahaneler üretselerde, sananeleriyle onca insanın arasında yine kadınların şiddete maruz kalma nedeni olduğunu idrak edemiyorlar. iş o vakte geldiğinde o sananeler, bütün kadınların canını yakıyor. oysaki bana ne değil mi?
Burası en can alıcı kısım lanet olsun içimdeki insan sevgisine sizi düştüğünüz çukurdan çıkarmak boynumun borcuo yüzden bu insanların ortamlarından uzaklaşıp, onları sanane ve bananeleriyle başbaşa bırakacaksın. kendi zehirledikleri toplumun kendilerine nasıl zarar verdiğini gözleriyle görecekler.