Sana ne ki kv?

1 ayda 10 gün neden kalıyorsunuz? Şu durumda bence uyarmalısınız işimiz var diyerek. Bana verdiğiniz cevaptan da yola çıkarak eşinizin pasif olduğunu düşündüm açıkçası. Amacım kusur bulmak değil olayı anlamak sadece. Yanlış anlamayın.

Kimseyi cekmek kendinizi ezdirmek zorunda degilsiniz gorusmeyi kesin sakinlestrci alip sinir hastasi olacagnza

Eşim bazen doğru yolu buluyor bazen de böyle şaşırıyor ortasını bulamadım bilmiyorum tam iyiydi derken yine saçmaladı. Pasif diyemem aktif hiç diyemem. İç çamaşırı almaya gidicez diyorum yine de geliyorlar ben olsam utanırım gelmem ama onlar acayipler.
Çok keskin yorum oldu ondan kusura bakmayın bende bir çok kişiye aynı anda cevap vermeye çalışınca bi anda öyle bi cümle kurdum.

Sen kendi arkadaşını seçerken eşinden niye izin alıyosun? Haber verirsin olur biter sonra tabi adam der gönüllü izin vermemiştim. Çocuğumusun karısı mısın önce bunun ayırdına var ondan sonra herkes de varır merak etme

Bir kaç günlük ziyarete gidiyorsunuz , fazla kasiyorsunuz gibi geldi. Öyle aman aman büyük olaylar olmamış ki.

Sakinleştirici içip , ağlamak , uyuyamamak , zor durmak ; bunlar büyük tepkiler. Ruh sagliginizdan olursunuz böyle.

Madem sanane diye düşünüyorsunuz , neden o kadar detaylı açıklama yapıyorsunuz ki ? Arkadaşım değip geçeceksiniz hepsi bu.

Birikmişlik bunları büyütüyor. Her gittiğimizde sürekli böyle davranıyorlar bir üç beş. Doktora gidiyoruz zaten ilaç kullanıyoruz ağır depresyon yaşıyoruz.i eşimle. Sorunlarımız yeterince büyükken çekemiyorum.

Eşinizle birlikte ağır depresyon yaşayacak neler yaşadınız, çok üzüldüm .

O zaman gitmeyecekseniz , gidince bir iki günde doneceksiniz.

Madem esinizde bunu yaşıyor , o da anlamalı sizi.

Eşlerin bu kivama gelmesi için anlamaları için ne yapmak lazim bizler , ne olmasi lazim
Ben hiçbir şey yapmadım onlar kendilerini ele verdiler .Ama dediğim gibi eşim yıllarca onlara yüz verdiği için bu hale geldi ben tek başıma savaştım ve o bizi eziyor diye mazlumu oynadılar ,hep ben suçlu,cirkef onlar zavallı oldular .En son ciddi ciddi hadlerini aşınca esim sirt çevirdi Herkes ağzının payını aldı ama bunu yaşamayı istemezdim ...
Birde her ay 10 gün nasıl izin alabiliyor eşiniz ?nasıl bir işi var bilmiyorum ama ge seferinde gitmeyin yada ne bileyim annenize gidin .

Eşinizle birlikte ağır depresyon yaşayacak neler yaşadınız, çok üzüldüm .

O zaman gitmeyecekseniz , gidince bir iki günde doneceksiniz.

Madem esinizde bunu yaşıyor , o da anlamalı sizi.
Doktorumuz orada olduğu için gidiyoruz. Yoksa düzenimi her ay gidip gelerek bende bozmak istemiyorum.
Eşimin kendi geçmişiyşe alakalı daha öncesinde de yaşamış. Benimse evlilikten sonra eşime katlanmaktan dolayı oldu.
Anlamaya çalışıyor çoğu zaman ama bazen böyle abuk subuk oluyor. Bilmiyorum neden böyle oldu

Eşim akademisyen. 30 gün izni var yıllık. Haftasonları ile birleştiriyoruz. Mazeret izni vs vs. Kullanıyoruz. Gitme sebebimiz de doktorumuz orada. Her ay gitmek zorunda kalıyoruz. Yaklaşık 4 aydır iznimiz bayağı bi azaldı.
Anneme gitmek istiyorum zaten ama eşimi kırmak istemiyordum orta yolu bulmaya çalıştım hep. geldiğimizde görüşmek sürekli onlarda kalmak istemediğimi söyledim. Annene gideriz dedi.

kardeşim araştırma görevlisi yani ders vs sorumluluğu şuan yok ona rağmen doktora çalışması icin bile baska şehirde olan hocasının yanına gelecekten bin tane sorun yaşıyor 2 gün mazeret izni zor alıyor valla her ay 10 gün iyiymiş ....
10 gün kalmayın yani şart mı 10 gün kalması ..Her ay gittuginiz için çok yani ..Neden illa o kadar uzun izin alıyor ki ?madem tedavi görüyorsunuz ve ailesi de moralinizi bozup sizi strese sokuyor esinizle birlikte , neden bu kadar uzun kalmaya çalışıyor sürekli ??

Birde kendi şehrinizde veya yakın bir şehirde de iyi doktorlar vardır ..Depresyon tedavisi bu yani Allah korusun ölümcül bir hastalık değil .baska bir doktor da takip edebilir bence ki madem sizi strese sokuyor bu durum yani tedavi işe yarar mı o zaman ? Depresyon sadece ilaç icmekle geçer mi yani ?Moralinizin de iyi olması gerek ki iyilesin diye düşünüyorum .Yaşadığınız şehirde veya yakın bir şehirde tedaviye devam etme şansınız varsa bunu deneyin derim her ay 10 gün çok ya ben her ay 10 gün anneme gitsem sıkılırim

böyle durumlarda verilecek en güzel cevap ağzini sapirdatip gozlerini devirip baska seylerle ilgilenmek
size laf soyleyebilmelerinde esinizinde sucu var ama hatanin buyugu sizde cevap vermek bazen karsindakine konusma hakki tanir
cevap vermemek haddini bildirir
yok bilmiyosa en son döner keyfim öyle yapmak istedi dersin

Kimseye hesap vermezsen kimse de sana hesap sormaz.
Sana ne diyorsun ama kim mesaj attı ? sorusuna cevap vermen bile gereksiz.

Al bendnde okdr aynı benm koca ailesi yan da susar asla konusmaz eve gelmce canm cicim onlar hatalı sen alttan al sen sus ben blıyorum ne olcak sanki blemm ne valla dızelmezler anam vallaha bak sen cinnetinle kalırsın

Eşinin iradesizliği, kabına göre şekil almasını geçtim de, görümce nasıl bu şekilde tersleyip konuşabiliyor onu anlayamıyorum.
Hep mi susup kenara çekilirsin?

Hiç haddini bildirmek "benimle efendi gibi konuş beceremiyorsan hiç muhattap olma" demeyi düşünmez misin?

Mesaj atanı sorana sorduğu için tuhaf bakarak "bir arkadaş" deyip geçmek yerine neden hesap veriyorsun?
Nereden tanıdığını ısrarla sorana "neden soruyorsun anlatsam tanıyacak mısın sanki?' deyip geç.

İnsanlarla arana sakince sınır çizebilirsin. Bu zor değil. Saygı kazanılan bir şeydir unutma.
"Benimle bu şekilde konuşamazsın" cümlesini telaffuz et ve gerisine karışma kudursunlar..

Peşinize takılan gorümceye "şimdi olmaz canım sonra gelirsin" deyiver bir zahmet..

Yani bak iş hep sende bitiyor. Eşinden bekleme belli ki hiç o taraklarda bezi yok. Eşinin kişiliği oturmamış. Adam olsa kardeşine tepki gösterirdi..

Başka doktora da gittiğimiz için süre bu kadar uzun. Yani konu nereden eşimin iznine geldi detaylardan çok konuya yönelin. Keyfi bir durum değil bende bayılmıyorum 10 gün evimden ayrı kalmaya inanın.
Şuan gittiğimiz doktor tanıdık indirimli gidiyoruz. Burada tedaviler özelde epey masraflı. O yüzden böyle karar kılındı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…