politik olmakla ödün vermeyi nasıl bağdaştırdınız ordan ödün verdiğim için kv ve görümcelerimi sevmeye getirdiniz ona şaşırdım şu an :) ödün vermekle sevgi olmaz, sevgi sadece verilmez de karşılıklı kazanılır bu bir; herkese hee dediğimde yok bu da iki ... hee hee de geç sonrasında bildiğini oku anlamında yazmıştım. Kaldı ki net şekilde konuşunda yazmışım dikkatli okursanız. Ya dikkatli okumuyorsunuz, ya okuduğunuzu anlamıyorsunuz ya da çok sabit fikirlisiniz işinize geleni anlıyorsunuz... hangisi bilemedim. Bakın biz bir toplumda yaşıyoruz ve günün her anı, hayatımızın tümünde insanlarla muhattap olmak zorundayız. İlişki kurmak, insan idare etmek, iletişim beceresi gibi şeyler hayat kalitemizi arttıran şeyler. Birde kv ve görümceler daha sık görüşmek zorunda olduğumuz insanlar yani dengeyi kendimiz için kurmak zorundayız. Ve kusura bakmayın gerektiğinde idare edeceksiniz çünkü kuvvetle muhtemel idare ediliyorsunuz. :) Şu yaşıma kadar idare edilmeyen her yaptığı doğru olan insana denk gelmedim henüz. Söylemeden edemeyeceğim, üslubunuz çok rahatsız edici ve çok bilmiş takılıyorsunuz ama düşündüğünüz kadar yoksunuz bilin istedim...