• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sana ne ki kv?

Bende öyle iyi niyetli anlatıyorum saf salak gibi. Kadın illa bir yerden nasıl huzursuz etsem diye öküz altında buzağı arıyor. Daha önce de söylemiştim evime karışmaya kalktığında burası benim evim kararları biz veririz size laf düşmez diye

Bozmayin moralinizi olan olmus bosverin. Bir daha kibarca saygiyi elden birakmadan verin agzinin payini.

Beni aileme göndermiyorlar resmen. Orda kalmayın buraya geri dönün diyorlar. Kv göndermemek için sürekli bahane buluyor. Kısacası ben ailemle vakit geçiremiyorum. Tek gidiyorum.
İlaç içmemin sebebi depresyon yaşıyorum ve kaldıramıyorum söylenenleri.
Ben görümcemle zaten mesafeliyim fikrimi paylaştım kabak patladı.
Ben hiç bir misafirlikte başımı alıp gitmedim. Kendi aileme de yapmadım. Ama benimde bir arkadaş ortamım var onlarla eşler toplanıp vakit geçirmek görüşmek istiyorum yada yalnız bir gün gezmek istiyorum yaşadığımız şehirde gideceğimiz yerler aynı ve sınırlı burada değişiklik istiyorum ben sürekli tek çıkalım demiyorum ailesine zaten 10 gün geldiysek 1gün istiyorum ama iç çamaşırı alırken bile yanımda onlardan biri olması boğuyor beni. Özel bişey yapamıyoruz herşeyi geçtim ortak yapılan herşeyde huzursuzluk yapıyorlar eşim tabi üç maymunu oynuyor mutsuz olan ben oluyorum.

Kimsenin seni ailene gondermeme lüksü yok bunun için eşinden bile izin almak zorunda degilsin. Eşin alıp seni, seninle beraber arkadaşlarının yanına gitse, ailene gitseniz kimse bişeycik yapamaz ama eşin bunları yapmıyor sonra kv görümce göndermedi oluyor.

Ayrıca eşim ailemin yanına gelmeyip devamlı beni tek yollasa kvnin evinde 10 gün değil 1 gün bile işim olmaz. Sorunlarınızın hepsi direk eşinizden kaynaklı ve siz bu sorunları yaratanlari sadece kv görümce olarak gördüğünüz sürece hicbisey değişmez.

Benim eşim küçük kardeş. Ablalık yapıyorlar. Eşimde tın tın. Üç maymunu oynamak işine geliyor. Bilmiyorum.
Yaşadığım için diyorum bende sizin gibiydim hep cevap verirdim ondan sonra eşime agkardi annesi .Sonra akşam yatarken biz birbirimize girerdik ve her gittiğimizde yada gelecekleri zaman acaba yine ne olacak diye sinir başardı .ama eşim cevap verince herkes kendine çeki düzen verdi. Eşiniz cecap verecek .Kavgaya gerek yok güzelce diyecek ki anne seni ilgilendirmez bitti .
Gözümden kaçmış aileniz aynı şehirde herhalde ... İşte ona asla karışamaz kimse esimde her gittiğimde gelmese bile illaki gelmek zorunda ...Ben farklı sehirdeykrm bile çıkıp çıkıp gidiyordum şuan aynı fikirde değilim o ayrı ama o zaman eşime sadece annemlere gideceğim hangi gün midaitsin diyordum garaja bırakmasi için çünkü ters bo yerde oturuyordum ve bebek vardı. Karıştırmayın kavga etmeyin ama lafinixi soyjeyin

Kimsenin seni ailene gondermeme lüksü yok bunun için eşinden bile izin almak zorunda degilsin. Eşin alıp seni, seninle beraber arkadaşlarının yanına gitse, ailene gitseniz kimse bişeycik yapamaz ama eşin bunları yapmıyor sonra kv görümce göndermedi oluyor.

Ayrıca eşim ailemin yanına gelmeyip devamlı beni tek yollasa kvnin evinde 10 gün değil 1 gün bile işim olmaz. Sorunlarınızın hepsi direk eşinizden kaynaklı ve siz bu sorunları yaratanlari sadece kv görümce olarak gördüğünüz sürece hicbisey değişmez.
Zaten eşimin ailesinin yanında üç maymun olup sonra da karıcım karıcom iki yüzlülüğü ben çıldırtıyor. Ben eşimde arıyorum zaten suçu.

Yaşadığım için diyorum bende sizin gibiydim hep cevap verirdim ondan sonra eşime agkardi annesi .Sonra akşam yatarken biz birbirimize girerdik ve her gittiğimizde yada gelecekleri zaman acaba yine ne olacak diye sinir başardı .ama eşim cevap verince herkes kendine çeki düzen verdi. Eşiniz cecap verecek .Kavgaya gerek yok güzelce diyecek ki anne seni ilgilendirmez bitti .
Gözümden kaçmış aileniz aynı şehirde herhalde ... İşte ona asla karışamaz kimse esimde her gittiğimde gelmese bile illaki gelmek zorunda ...Ben farklı sehirdeykrm bile çıkıp çıkıp gidiyordum şuan aynı fikirde değilim o ayrı ama o zaman eşime sadece annemlere gideceğim hangi gün midaitsin diyordum garaja bırakmasi için çünkü ters bo yerde oturuyordum ve bebek vardı. Karıştırmayın kavga etmeyin ama lafinixi soyjeyin
Ailemle kv kışın aynı şehirde biz farklı sehirdeyiz. Yazın ailem yazlıkta kv memlekette oluyor. Kışın geldiğimizde sürekli burnumdan geliyor. Eşim bi kaç kere çıkıştı öncesinde ama son zamanlarda iki yüzlülük yapıyor. Kv görümce umurumda değil benim meselem eşimin döneklik yapmaya başlaması. Önceden sorunu duyunca müdehale ederdi yada akşamına beni yatıştırırdı. Şimdi umursamayıp evde yalnız kalınca özürler methiyeler düzüyor.

Ailemle kv kışın aynı şehirde biz farklı sehirdeyiz. Yazın ailem yazlıkta kv memlekette oluyor. Kışın geldiğimizde sürekli burnumdan geliyor. Eşim bi kaç kere çıkıştı öncesinde ama son zamanlarda iki yüzlülük yapıyor. Kv görümce umurumda değil benim meselem eşimin döneklik yapmaya başlaması. Önceden sorunu duyunca müdehale ederdi yada akşamına beni yatıştırırdı. Şimdi umursamayıp evde yalnız kalınca özürler methiyeler düzüyor.
Eşine de ki ,bak ben cevap verince kötü oluyorum iş büyüyor ,sen ailenle dengeyi kuracaksın .Herkes yerini bilecek bende dahil ...Bunu hep şöyle inan sen 20 kere söylesende esin ciddi şekilde 1 kez söylemesi kadar etkisi olmuyor ...

Valla kayınvalide ve görümcenın batmayanını görmedim canm
Evet bazen gelin suçlu olur ne yapsalar batar ama özellikle Batmak için uğraşan kv ve Gorumceler var inan ...oğluma danone vermiyorum dedim diye eşime biz zehirliyo muyuz diye ağlayıp sinir krizine dönüştürüp bayiomaya çalışan bir tipti mesela benimki

O batmayanlar da nedense bana hic gercekci gelmiyor :) ay bennn cok severim diyenlere guluyorum ben :) belki de gercektir ama hic inanmiyorum :)
Yok ya ben gördüm bı arkadaşım var annesinden daha öyle bir yakınlık görmedi kız diyoki kadın tam bir melek ben bile seviyorum cok tatlı teyze Allah bozmasın :)) bende eskiden büyük gorumcemi gerçekten çok severdim ablam olsa bu kadar iyilik görürdüm ama bir olay oldu ve bitti

Eşine de ki ,bak ben cevap verince kötü oluyorum iş büyüyor ,sen ailenle dengeyi kuracaksın .Herkes yerini bilecek bende dahil ...Bunu hep şöyle inan sen 20 kere söylesende esin ciddi şekilde 1 kez söylemesi kadar etkisi olmuyor ...
Zaten dönünce evde bir kriz ortamı olacak ama ne söyleyeceğimi kestiremiyorum. Bilmiyorum şuan beynim bulanık tek düşündüğüm eve gitmek. Anlayan zaten anlardı lafa gerek yok bilerek susuyor..

Bence bu mesajını ilk mesaja kopyala. İlk mesajda aynı şehirde olduğuna dair bilgi vermemişsin, herkes kafasına göre yorumluyor.

Hayır bir de kimse eşinden izin almana takılmamış da ben takıldım. Arkadaşına giderken ne diye eşinden izin alıyorsun ki? Gideceğini haber ver yeterli, hayatında bu kadar söz sahibi yapma eşini. Tamam evlisin, artık ortak bir hayatınız var da bu kadar değil, bu şekilde değil. Ben en çok buraya takıldım. Ayrıca eşinin iki yüzlülüğü konusunda da haklısın. Yaptığı çok çocukça. Ben tüm konularda sana hak verdim. Sadece davranma şeklin yanlış gibi geldi. Daha çat çat laf verebilsen ve eşinle de bu konuyu detaylıca konuşsan iyi olur sanki.

Yani beni dövecekti nerdeyse öyle bi sinirleniyor falan ama ben en büyük darbeyi eşimin tepkisi ile aldım kv görümce sallamam bile ama eşim böyle davranıp beni ezdiriyor ve şuan arkamda durmayıp kıçını dönüp uyuduğu için o kadar nefret doldum ki anlatamam...
onlar ne bilecek eşinin sana öyle yaptığını

O batmayanlar da nedense bana hic gercekci gelmiyor :) ay bennn cok severim diyenlere guluyorum ben :) belki de gercektir ama hic inanmiyorum :)
Bende burdaki kv ve görümce konularını görünce şaşırıyorum mesela :) kv ve görümcelerimi seviyorum diyenlerdenim çünkü yani... Suleymanin Hurremi Suleymanin Hurremi hayatta kendini yıpratmak için ne kadar uğraşıyor bazı insanlar, yok kv şunu dedi yok görümce bunu yaptı görende sanır ki tüm hayatımız boyunca sadece onlar bize birşeyler söylüyor ya da yapıyor. Sizin ağzınız yok mu arkadaşım diyemiyor musunuz eşinize bugün ikimiz anneme gideceğiz ya da görümcene bugün eşimle gezeceğiz demeyi? Kv niz evine herkesi alma demiş ee yani? He he deyip geçmeyi neden başaramıyorsunuz? Yahu azıcık politik olun, insan idare etmesini öğrenin. Eşinize kızdığınız kadar net olmadığınız içinde kendinize kızın biraz. Memlekete gitmeden önce planınızı programınızı yapın, birşeyler yapacaksanız bir gece öncesinden ertesi günü netleştirin, bozmak isteyen olursada açıkça söyleyin yani. Eşinizide bu kadar kızıyorsanız anlayacağı dilden konuşun kendisiyle...Ben kendinizi bu kadar sinir stres yapacak bir durum göremedim yazdıklarınızda ama birikmişlik var içinizde sanırım. Lütfen sağlınıza dikkat edin, bu dedikleriniz için kendinizi yıpratmaya inanın değmez...

Bende burdaki kv ve görümce konularını görünce şaşırıyorum mesela :) kv ve görümcelerimi seviyorum diyenlerdenim çünkü yani... Suleymanin Hurremi Suleymanin Hurremi hayatta kendini yıpratmak için ne kadar uğraşıyor bazı insanlar, yok kv şunu dedi yok görümce bunu yaptı görende sanır ki tüm hayatımız boyunca sadece onlar bize birşeyler söylüyor ya da yapıyor. Sizin ağzınız yok mu arkadaşım diyemiyor musunuz eşinize bugün ikimiz anneme gideceğiz ya da görümcene bugün eşimle gezeceğiz demeyi? Kv niz evine herkesi alma demiş ee yani? He he deyip geçmeyi neden başaramıyorsunuz? Yahu azıcık politik olun, insan idare etmesini öğrenin. Eşinize kızdığınız kadar net olmadığınız içinde kendinize kızın biraz. Memlekete gitmeden önce planınızı programınızı yapın, birşeyler yapacaksanız bir gece öncesinden ertesi günü netleştirin, bozmak isteyen olursada açıkça söyleyin yani. Eşinizide bu kadar kızıyorsanız anlayacağı dilden konuşun kendisiyle...Ben kendinizi bu kadar sinir stres yapacak bir durum göremedim yazdıklarınızda ama birikmişlik var içinizde sanırım. Lütfen sağlınıza dikkat edin, bu dedikleriniz için kendinizi yıpratmaya inanın değmez...

Evet iyi olmaniza hic sasirmadim bende :)
Politik olacagim diye kendinizden odun verirseniz elbet cok seversiniz bu bir gercek :)
Politik olmayanlar sorun yasiyor bu da bir gercek. Herkese hee derseniz neden sorun yasayacaksiniz ki dimi :) birilerini idare edecegim diye hic sekilden sekile giremem.

Politik olursanız anlaşamayacağız insan yoktur ki. Hayatta cizgileri olan,biraz daha derin olan,yani yuzeysel olmayan duygusal olan insanlar zaten cok yipranir. Sizce bu konu kafaya takilmayacak olabilir ama ortada saygısızlık var. Ozel hayata mudahale var ve cocuk azarlama gibi bir durum var. Politik olup insan idare etmek cok guzel birsey mi? Bence sahte bisey. Hoşgörü ayrı sey politika ayri sey. Insan ne icin idare edilir? Hastadir,o an canı cok sıkkındır ve sacmalayabilir idare edersin bu da nadir durumlardir. Sana saygisizlik yapani idare edemezsin.

Birkac gün zaten. Güzel ayrilin idare edin. Kimseye detayli anlatmayin birseyinizi. Herkes kendine göre anliyor kendine göre yorumluyor. Insanlar acimasiz olabilir. Kim olursa olsun. Ister esininiz tarafindan isterse sizin kendi tarafinizdan. Hep kalp kiran cikabiliyor. Sabir sabir sabir güzellikle ayrilin olsun bitsin.

Evet iyi olmaniza hic sasirmadim bende :)
Politik olacagim diye kendinizden odun verirseniz elbet cok seversiniz bu bir gercek :)
Politik olmayanlar sorun yasiyor bu da bir gercek. Herkese hee derseniz neden sorun yasayacaksiniz ki dimi :) birilerini idare edecegim diye hic sekilden sekile giremem.
politik olmakla ödün vermeyi nasıl bağdaştırdınız ordan ödün verdiğim için kv ve görümcelerimi sevmeye getirdiniz ona şaşırdım şu an :) ödün vermekle sevgi olmaz, sevgi sadece verilmez de karşılıklı kazanılır bu bir; herkese hee dediğimde yok bu da iki ... hee hee de geç sonrasında bildiğini oku anlamında yazmıştım. Kaldı ki net şekilde konuşunda yazmışım dikkatli okursanız. Ya dikkatli okumuyorsunuz, ya okuduğunuzu anlamıyorsunuz ya da çok sabit fikirlisiniz işinize geleni anlıyorsunuz... hangisi bilemedim. Bakın biz bir toplumda yaşıyoruz ve günün her anı, hayatımızın tümünde insanlarla muhattap olmak zorundayız. İlişki kurmak, insan idare etmek, iletişim beceresi gibi şeyler hayat kalitemizi arttıran şeyler. Birde kv ve görümceler daha sık görüşmek zorunda olduğumuz insanlar yani dengeyi kendimiz için kurmak zorundayız. Ve kusura bakmayın gerektiğinde idare edeceksiniz çünkü kuvvetle muhtemel idare ediliyorsunuz. :) Şu yaşıma kadar idare edilmeyen her yaptığı doğru olan insana denk gelmedim henüz. Söylemeden edemeyeceğim, üslubunuz çok rahatsız edici ve çok bilmiş takılıyorsunuz ama düşündüğünüz kadar yoksunuz bilin istedim...

Back