Bende burdaki kv ve görümce konularını görünce şaşırıyorum mesela :) kv ve görümcelerimi seviyorum diyenlerdenim çünkü yani...
Suleymanin Hurremi
hayatta kendini yıpratmak için ne kadar uğraşıyor bazı insanlar, yok kv şunu dedi yok görümce bunu yaptı görende sanır ki tüm hayatımız boyunca sadece onlar bize birşeyler söylüyor ya da yapıyor. Sizin ağzınız yok mu arkadaşım diyemiyor musunuz eşinize bugün ikimiz anneme gideceğiz ya da görümcene bugün eşimle gezeceğiz demeyi? Kv niz evine herkesi alma demiş ee yani? He he deyip geçmeyi neden başaramıyorsunuz? Yahu azıcık politik olun, insan idare etmesini öğrenin. Eşinize kızdığınız kadar net olmadığınız içinde kendinize kızın biraz. Memlekete gitmeden önce planınızı programınızı yapın, birşeyler yapacaksanız bir gece öncesinden ertesi günü netleştirin, bozmak isteyen olursada açıkça söyleyin yani. Eşinizide bu kadar kızıyorsanız anlayacağı dilden konuşun kendisiyle...Ben kendinizi bu kadar sinir stres yapacak bir durum göremedim yazdıklarınızda ama birikmişlik var içinizde sanırım. Lütfen sağlınıza dikkat edin, bu dedikleriniz için kendinizi yıpratmaya inanın değmez...