Sana ne ki kv?

En sinir oldugum sey, baskasinin telefonu calinca kim diye merak edilmesi. Sana ne ayol. Kayinbabam telefonum masadayken mesaj gelmis ve bakiyorki görümcem yazmis, bana cevap ver diyor. Sok oldum hemen kizdim“ ne kadar ayip birsy, benim mesajlarimimi okuyorsun. Belki bi arkadasim özel, ayip birsey yazdi.“ dedim. Sustu ve birdaha yapmaz eminim . Cünkü böyle seyleri hic sevmedigimi bilir zaten. Sizde gerekli ciddiyeti ve mesafeyi koyun, anlarlar..

Bence boşuna kv ye suç bulmayın tek problem eşinizde. Yoksa kv ler genelde seninkisi gibi. Bnm kv de beni yese doymaz ama eşim öyle bi güzel set çekti sınır çizdi ki tek kelime edemezler. İçlerinde patlar. Kocama kötüler durur. Ama yüzüme gülerler.

Şöyle karışan kayinvalideleri duydukça kan beynime sıçrıyor. Bunlar oğluna eş mi alıyor yoksa köle mi anlamadım hangi devirde yaşıyoruz. Bu kadar meraklı ise kayinvalideniz hüküm sürmeye biri üzerin de kendi kızlarında sürsün. Eşim bildikten sonra gidip geldiğim yere başkalarına afedersiniz b*k yemek düşer.

+1
hepsine katılıyorum ve ekliyorum,
ailenizin yanına istediğiniz zaman gidin.
kimsenin iznine veya onayına ihtiyacınız yok.

Gittiğiniz zaman eşinizle yaşadığınız şehirdeki hayatınıza dair özelinizi kesinlikle onlarla paylaşmayın, kısa cevaplarla ayrıntı vermeden geçiştirin ki size bulaşacak malzeme bulamasınlar. Mesela mesaj mı geldi size, kim deyince kv niz cevap olarak vodafone turkcell gibi cevaplar verin. Aslında sana ne demek lazım ama insan yine de saygıyı kaybedip eşiyle kötü olmak istemiyor. Görümceler falan takılırsa takılsın bir hafta kalıyorsanız her gün gelen gelsin gitmenize bir iki gün kala bugün biz başbaşa bir şeyler yapıcaz çamaşır falan bakıcam deyip onları plan dışında bırakın. Utanmadan her an size takılabiliyorlarsa sizin de çamaşır bakcam gelmeyin gibisinden konuşmanıza şaşırmamaları gerekir.
Eşinize gelince zaten onun yüzünden olmuş bu durumlar, pasif kaldığı için anne ve ablaları sizi istediği gibi yönetmeye kalkmış. Ama eşinizin değişmesi zor o yapmıyorsa siz kendinizi ezdirmekten kurtaracaksınız. Eğer sizin söylediklerinizi görüp rahatsız olursa da artık siz ters bir şey demeyin diye kendisi ailesiyle konuşabilir.

Valla mesafe dicem de benımkıler yüzsüz. Oğluna sahıp cıkmayıp ondan saygı bekleyenler. İnsan doğmamış cocuga beddua edermi ya. Zaten zar zor sahıp oluyoruz kı bnm gibi tedaviyle olanlar bide beddua ediyo. O yuzden ben saygı duymuyorum. Ne laf soylerse cevabını alıyo.
Ama bi fark var benım eşim bana destek arkamda duruyo cünkü biliyo ailesının ne mal oldugunu.
Be kadar yaparsan yap iyi olursan ol daha fazlasını istiyolar doyuramıyoruz. O yuzden cok muhatap olmayıp lafında altında kalmamak gerekıyor

Oraya ziyarete gidipte tek gidip gezmeniz saçma sonuçta oda ailesi siz sürekli gidip gezince onlar nasıl zman gecirecekler esinizi kendi malınız gibi görmeyi bırakın. Kv nin o kim sorusuna bi arkadas diye cvp verseydiniz o kadar anlatmasaydiniz karisamicakti gereksiz ayrıntı veren insanlara kıl oluyorum.eşiniz konusunda haklisiniz gonulsuz gönüllü sonuçta git dedi mi bitti size git diyorsa daha sonra bunu dillendirmenin bi anlami yok esinize bunu anlatın bida ya soylenmesin yada gitme desin

Üsenmediniz mi cidden görümceye acıklama yapmaya,yok evine gittime kadr detay vermeyeKasınmıssınızz bence siz,hic isim yok,görümceye hesap vercm

Eşimden normalde çok izin almam yapıcam derim zaten oda çok sıkıştırmaz beni tamam der geçer ama burada yalnız olduğumuz için bilmediği bir eve gideceğimden dolayı izin aldım. Genel olarak rahatımdır. Ama doğru noktaya takılmışsınız teşekkür ederim

Politik olmaya çalıştığım için birikim oldu. Ben politik davranamıyormuşum demek ki. Psikolojik olarak eşimin yüzünden benimde düzenim bozuldu sağlıklı düşünemiyorum artık doktora gidiyoruz eşimin ailesinin daha anlayışlı olmalarını bekliyorum ister istemez. Zaten yeterince oğullarına katlanıyorum kendi aramızdaki sorunları yeni yeni atlatıyoruz bide bunun sürekli canımı sıkması beni daha da rahatsız ediyor. Siz normal olduğunuz için takmamanıx bu durumda bir sorun görmemeniz gayet normal tabii ki. Teşekkürler

Benim eşimi kendi malım gibi gördüğüm yok. Ben 10 gün ordaysak içinden 1 gün istiyorum çünkü yaşadığımız yerde sürekli aynı aktiviteyi yapıyoruz. Zaten yoğun çalışıyor doktora yapıyor bana normal günlerde pek vakit ayırmıyor. Yani ablalarıyla gezmeye takılmıyorum.
Kv ben açıklamam ama kv sorgulayan insan konuyu anlatırken detaya girmedim hangi arkadaş vs vs sorguladı.

Aynı benimkiler, her gittiğimizde bana , ben olmadam eşime olmadı mutlaka çocuklarıma bir laf etmeden açığımızı bulmadan göndermezler artık idare idare patladım şiştim. Kocam da aynıı bukadar mı benzer kocana. Bunlar adam olmaz. Kendini savunuyorsan sen savunacaksın. Mesafe de koy , yanında birşey anlatma havadan sudan.

Bence sizde suç var. Görümce ya da kv vs. ne diye hesap veriyorsunuz ki? Gittim, geldim, x mesaj attı diyerek. Seni ilgilendirmez de geç.

İzin olayını da anlamıyorum. 25-30 yaşında insanlar evleniyorlar izinle evden çıkıyorlar. Garip ya.. Olmaması lazım aslında. Haber verirsin biter. Evlendik diye sanırsın tapuyu verdik. Tasma takıp gezdirsinler bir de.

Yalnız gezelim olayınız da saçma bence. Aile ziyareti yapılıyorsa beraber çıkın. Tatile gidiyorsanız otele gidin. Kasadaki yorumunuz da ters algılanabilir pekala. Orada da siz gereksiz burnunuzu sokmuşsunuz. Görümce sizden daha fena ki sizi susturmuş.

Eşiniz size yüz vermiyor bence bilerek.

Ziyarete gidip yalnız gezme isteğiniz enteresan geldi. Bizim yaşadığımız şehre amcamlar gelmişti ve bize haber vermeden ailecek gezmeye gitmişlerdi babam üzülmüştü haklı olarak ben de üzülmüştüm. O çok saçma.
Diğer durum için de, anlatmayıverin.

Kesinlikle çyle zaten bir kaç kere telefonda yakaladım beni şikayet ediyordu. Bende zaten sorunun eşimden kaynakladığından eminim. Onlara bu fırsatı veren o

Valla bayıldım he yoruma teşekkürler

Ben her ay gitmek zorundayım işlerimiz var mecburiyetten ama eşime söyledim artık ben gelmiyorum siz naparsanız yapın anneme gidicem lafı kendi kızına söyler artık dedim kapadım konuyu

Eşlerin bu kivama gelmesi için anlamaları için ne yapmak lazim bizler , ne olmasi lazim

Laf verme konusunda katılıyorum ama diğerlerine katılmıyorum.
İzin almıyorum çünkü ben bir yere gittiğimde haber veririm eşimde tamam der sıkmaz beni. Yabancı bir yerde yaşıyoruz kimsemiz olmadığı için eşimde bilmediği yere gideceğim için sordum izin alma gereği duydum.
Hesap konusuna gelince eşimle ortak para bölüştükleri bir konuydu hesapta hata olunca eşimde bana doğru konuştu bende cevap verdim. Direkt olarak olaya katışmadım katıştıran eşimdi. Eşimin muamelesini görünce görümcem hortladı.

Siz nerden hata bulsam diye bakmışsınız herhalde. Eşimle görümcem arasında 10 yaştan fazla olduğu için sessiz kalıyor benimle de 20 yaş farkı var saygı gereği o anda kavga çıkmasın peşindeydi. Eşimin yüzüne ihtiyacım yok adam gibi haklının yanında olsun yeter. Fikriniz için teşekkürler.

İyide biz her ay gidiyoruz oraya ve 10 gün kalıyoruz. 10 günde bir gün bile bize bırakmıyorlar çok mu normal?
Amcanız size kırk yılda bir gelmiştir. Bu durumu o durumla karşılaştırmak mantıklı değil bence. Ayrıca iç çamaşırı alıcam yaşadığımız yerde pahalı ve çeşit yok. Görümcem benim donlarımı niye görüyor ki? Eşim fantazi kıyafet istiyor mesela ama alamıyoruz çünkü onlar yanımızda. 1 gün çok mu gerçekten?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…