Sana ne ki kv?

Seninle tamamiyle aynı fikirdeyim. Bende konu sahibini haklı görüyorum. Ancak bir sorun var o cat cat laf verme olayi eşi icin mi? eger onun icinse bu defa senden kötüsü olmuyor sanki yaaa. Kavga çıkıyor. Yani bizde.oyle.oluyor ha görümce icinse ona versin. Ama kaynanaya olmaz sanki.

Pek kiymetli ogretileriniz icin cooook tesekkur ederim. Sayenizde bilgi acigimi da kapattim :)
Hayatim boyunca hic idare edilmedim :) bilin istedim..

Konuyu dikkatlice okuduğumda konu sahibi cevap verdiğinde de daha çok yıpranıyor ve değişen bir durumda görememiş ayrıca hoşgörülü de davranamıyor benim anladığım kadarı ile ki bende davranamam onun durumunda... kendisi için, o ortamda politik olup sonrasında bildiğini okusun demiştim. Bazen kendimizi de paralasak,sövsek de insanları değiştiremiyoruz malesef. Bu durumda diğer yol bana daha mantıklı görünüyor açıkçası. Tabi ki saygısızlık edene susmak olmaz ben susmam ama sinir krizlerine de girmem, net şekilde uzatmadan cevabımı veririm. Sonrasında da gereksiz yüz göz olmam. Ben hayat tecrübelerime göre düşündüklerimi yazmaya çalıştım konu sahibine, herkesle çok iyi anlaşacağız diye bir durum yok ama mesafeyi korumak adına bazen politik olmak zorundayız.

Pek kiymetli ogretileriniz icin cooook tesekkur ederim. Sayenizde bilgi acigimi da kapattim :)
Hayatim boyunca hic idare edilmedim :) bilin istedim..
Yaw hee hee, sen öyle san diyorum sadece... ne kusursuz insansınız böyle, dna bağışı yapında gelecek nesiller faydalansın

Yanlis anlamayın ama o ortamda politik olsa,sonra da bildigini okusa bence bu 2 yüzlülük olur. Yani şöyle aa evet haklısın aslında cok tanimiyorum neyse bidaha almam eve yaa gibi bi cevap verse gorumcesine, ama bildigini okusa sizce de doğrularından vazgecmis olmazmi? Ha gerci orda azarlar gibi konuşmuş görümce kisisi. Konu sahibi kendini korumus ve savunmus ama morali dahada bozulmus.Ha daha cok yıprandığı konusunda sizinle hem fikirim . Onu bende fark ettim. Hoşgörülü davranilcak bir durum yok evet kavga ciksa da yüz-göz olcak. Onun yerinde olsam bu insanlarla görüşmem ben. Gorusmemek çizgidir en azindan kendine zarari olmaz ama sizin söylediğinize istinaden soyluyorum ki siz gorumce ve kaynana hep hayatimizda olcak kisiler diyorsunuz neden hep hayatimizda olsunlar ki? Insanlar oz anne babasiyla senelerce konuşmuyorlar.

konuyu okuyunca hıssettıgım esınız arka planda aılesıne sızı sıkayet edıyor dırek sıze bırsey demıyor aılesı kendısı adına konustugundan onlara da bırsey demıyor gıbı...
ben onlara dıyecegımı bılırım dıye dıye ıcten ıce sevınıyor aılesının sıze dedıklerıne ve onlara hak verıyor

burda tek suclu esınız
gorumceniz kayınvalıdenız sıze gelen msja kım o ? dıye sorabılıyorsa bu esınızın sorumlulugunda oldugundan

Bu yorum dikkate alınmalı. Konu sahibi.

2li oynayan erkeklerin sonunu size anlatabilirim .

Görümceye aynen. Kayınvalideye yaşı itibariyle saygısızlık olur. Eşe de dediğin gibi laf söylerse anlaşamazlar, iletişimsizlik olur. Ben de yeri geldi mi söylerim lafı, ama birçok şeye de (basit şeylere tabii ki) susarım, zamanını beklerim.

Doğru bir tutum. Bende bu sekildeyim de,bazen mutsuzluga kapılabiliyorum ama. Bu görümceler e ne oluyor yahu hep denk geliyorum bu ara kk da kaynanadan beter olmuslar

Ben de öyleydim eskiden de yeni yeni öğrendim herkese herşeyi anlatmaya hiç gerek yokmuş. Art niyetli insan o kadar çok ki lafı nereden alıp nereye getirirler iki dakikada. İyi ki aynı şehirde değilmişsiniz.

Görümce, kaynana dert değil. Sorun Eşiniz. O kuracak dengeyi. Eşiniz de onlardan yana gözüküyor. Bence bu komşu konusunu paylaşmış ailesi ile...
Görümce ondan öyle konuşmuş gibi geldi. Hatta görümce eşinin izni var mı deyip şaşırmış ve susmuş olabilir.
Tahmin tabi benimki.

Çok ciddiye almışsın görümceni
Hayatın hakkında neden detay verip konunun uzamasına sebep oluyorsun
Kısa kes muhabbeti

Anlatırsan herşeyi hak görürler onlar da karışmak için. Ne hesap veriyorsun ki mesaj kimden mi dedi yüzüne bakarım şöyle 1-2 dk dönerim öbür tarafa. İnsan yerine koyup açıklama yapınca kendilerini bişey sanır böyle insanlar. Muhabbete gerek yok merhaba merhaba.. Eşine de kinlenme boş yere.

Basliktaki gibi sana ne diyecektiniz, ilk telefonda kimle yazisiyorsun dediginde. Neden aciklama yaptin ki? Adam yerine koyup uzun uzun cumlelerle aciklama yapinca kendilerini bir sey saniyorlar.
Sana ne diyemiyorsan ona yakin kisa cevaplar ver gec. Uzatma konusmayi

Bence de. Tespit budur Konu sahibi bunu dikkate alın derim.

Eşiniz bir kere cevap verse bir daha kimse ağzını acamaz zaten eğer eşinizin ailesiyle bir sorun yaşanıyorsa kesinlikle eşinizde sorun vardır. Oturun ciddi ciddi konuşun baktınız çözülmüyor eğer arkamda durmicaksan gitmeyelim bir daha diyin

Güzelim lafını ince ince nukteyle söylemeni ama asla yutmamani öneririm...Kayinvaliden "annen bu konuda ne derdi?" dediğinde "annem bana karışamaz" demek yerine "Ay canım annem yaaa ..siz söyleyince daha bı özlediğim onu,yarın ona geçeyim de hasret gidereyim...canım annem çok görgülü ,erdemli,hatır Şinas kadındır...sadece ben değil akrabalar arar ona fikrini sorarlar.....evet evet yarın ben anneme gideyim ,canım yaaaa" der aptal ederdim kayinvalidemi.Bu arada gorumcene "ilkokul ogretmeninizin ismi neydi ?Yazık dört işlemide mi ogretmedi size ?" der geçerdim.Ne ciddiye alıyorsun sarlamasini ...çok biliyorsa parmaklarıyla hesaplar yine yanlış hesaplamaz

Valla ben gidince kv ye evden cikmiyorum hicbirisiyle sohbet etmiyorum mutfaga gidip is yapiyorum yapma derlerse birakip cikiyorum esimin yanina dahi oturmuyorum ne karisiyorum ne konusuyorum buldugum cozum bu 6 ayda 1 gidiyorum 1 sene dedikodum bitmiyo surekli laf soz geliyo arkamdan takiyomuyum asla ne halleri varsa gorsunler bana bulasmasinlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…