Sana ne ki kv?

Suleymanin Hurremi

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
10 Ağustos 2018
3.797
7.721
108
Merhaba kk hanımlarıı. Şuan çok sinirliyim sakinleştirici ilaçla zor duruyorum uyuyamıyorum ağlıyamıyorum.
Kvdemlere geldik ziyarete. Bir kaç gün kaldık döneceğiz. İlk iki gün sıkıntı yoktu ama bugun çok zorladılar. Artık yüzlerini göresim kalmadı. Geleyim konuya
Eşimle biz buraya geldiğimizde nereye gitmek istesek görümcemlerden biri muhakkak peşimize takılıyor sürekli onlarla bir yere gitmek zorundaymışız gibi davranılıyor. Bugun de gezmeye görümcem geldi bişeyler aldık aldığımız şeylerde hesap hatası oldu ve düzeltmek için hesaplama yaparken bende fikrimi söyledim falan neyse ortam hararetlendi en son görümcem döndü dediki ben kimsenin parasını yemiycem ikide bir hesaplamaya karışma dedi. Bende banane zaten sizin hesabınız sizin paranız dedim çekildim. Eşim anladı bozulduğumu onunda yersiz çıkışını bir b.k söyleyemediği gibi o gidince arkasından ben onunla konuşucam asma suratını dedi. Adam olsaydın da o lafı söyletmeseydin karına neyse. Orda bi şiştim.
Eve geldik oturuyoruz arkadaşım mesaj attı cevap verdim kim diye sorunca bende anlattım gurbetteyim iki tane arkadaş edindim biri benim evime geldi bende geçen gün gittim dedim. Tek mi gittin dedi tek gittim dedim. Sen niye tek gidiyorsun diye çıkıştı. Bende gurbette kimim var ki kimi alıp gideyim yanıma dedim. Oda alt komşun yeter sana başka kime ihtiyacın var falan başladı saymaya. Bide azarlıyor beni. Bir insanın evine gitmeden 7 sülalesini tanıman lazım sen niye gidiyorsun nasıl gidersin vs vs. Sonra bana kırıldın belki ama bunları söylemem lazımdı dedi. Sustum. Cevap vermedim. En son lafı anneme getirince patladım. Annene sor söyle o senin yaptığına onay verecekmi dedi. Bende ben evlendim bir ailem var benim haber vereceğim izin alacağım bir insan varsa oda eşimdir ben ne sana ne de anneme bişey sormam çocuk değiliz dedim. Benim eşim izin verdikten sonra kimseye laf düşmez dedim. Sonra dediki eşinin izini var mı? Tabiki de var ben haber verdim de gittim diyince sustu.

Akşam oldu yattık eşim sırnaşmaya başladı kıyamet kopacağını biliyordu o yüzden yanaştı. Normalde uyumak üzereyken yüzüme bakmaz. Ben kaçınca anladı bende anlattım. Sustu. Cevabın yok herhalde diyince hayır söyleyecek çok şey var ama susuyorum sadece ben sana oraya giderken çok da gönüllü izin vermemiştim dedi. Uzaklaştı ve uyudu. Şok oldum.

Ben arkadaş konusunda her zaman seçici bir insanımdır binamda bile insanlar herkes birbirine gitti geldi ben sadece alt komşum ile arkadaşlık kurdum mahallede selam verdiğim insanlar var kurana gittiğimden ama kimsenin evine tek gitmem kimseyide evime kabul etmem kolay kolay. 1.5 senede bir tane arkadaşım oldu evime çağırdığım evine gittiğim onda da böyle tepki vermesini aklım almıyor ayrıca sanane ya sanane sen ne karışıyorsun bide annemi katıyor işin içine aklıma geldikçe çıldırıyorum.
Her geldiğimizde bir açığımı bulup sürekli böyle huzursuzluk yapıyorlar ben artık kesinlikle girmek istemiyorum bu ailenin içine eşime de ayrı öfkeliyim uyuyamıyorum sürekli ailesinin yanında mal mal hareketler yapıp eve gidince ben öyle mi yaptım hatırlamıyorum yada özür dilerimlere boğuyor bıktım iyice her kv ye geldiğimde konu açıyorum bana iyice batmaya başladılar....
Uzun oldu kusura bakmayın ilaç etkisinden saçma sapan yazmış da olabilirim. Okuyanlara yorum yapanlara teşekkürler.

Sakin ve soğuk kanlı ol canım bundan sonra o kim su kim diye sorarsa da cevap verme onu ilgilendirmez sana kimin mesaj attığı sen ona yada kızlarına soruyormusun mesaj atan kim diye ? Suç hata bizde her haltlarina göz yumup bütün sorularına cevap veriyoruz kendilerini birşey zannediyorlar

Kelin merhemi olsa başına surermis bende sıkıntı yaşıyorum ama konu çok başka ...Hesap konusu yaptığınız şey eğer gorumcenin de aldığı birşeyse ben yanlarında hesap yaomazdim .Peşine takılma işinde ayda yılda bir gidiyosam çok sorun etmem çünkü o gunlr dışında hep esinle yalnızsın zaten. Mesela biz farklı sehirdeyiz ailelerden vs senede 10 ar gün duruyorduk peşimize takılan olmuyordu ama topluca birşey yaptığımızda daha mutlu oluyorduk zaten sürekli yalnızız diye ..
Diğer konuda tavrinizi koyün karıştırmayın kimle konustugunuza filan ..ama uzun uzunda anlatmayin o geldi ben gittim filan diye O konuda haklısınız ..

Yani beni dövecekti nerdeyse öyle bi sinirleniyor falan ama ben en büyük darbeyi eşimin tepkisi ile aldım kv görümce sallamam bile ama eşim böyle davranıp beni ezdiriyor ve şuan arkamda durmayıp kıçını dönüp uyuduğu için o kadar nefret doldum ki anlatamam...

Bir kere yuzune sana ne deseniz baska hiçbir seye gerek kalmayacak aslında

Belli ki farkli sehirlerdesiniz. 3 5 gün kalmaya gidince kulaklarinizi biraz tikasaniz hem sizin icin hem esiniz icin daha iyi olmaz mi?
Gorumceleriniz belki abilerini ozluyordur vakit geçirmek istiyordur. Siz zaten hep berabersiniz. Onlar bir kac gun ne olur sizinle gezmeye dolaşmaya gelseler?
Insanlari evime alma ve evlerine girme konusunda asiri derecede titizim bu yüzden onlara hak verdim. Ama size once izin verip, sonra annesi soylenince cok da gonullu izin vermedim demedi epey gereksiz bi hareket olmus.
Yine de sakinleştiricilerle durulmayacak hic birsey goremedim. Psikolojik bir rahatsizliginiz mi var

Bu nedir ya?Kocaman insansiniz nereye,ne zaman gideceginizi kv hazretlerine mi danismaniz gerekiyormus?Esiniz de ayri bir alem.Esiniz soyleyemiyorsa,bir dahakine siz verin tepkinizi."Ben kiminle ne sartlarda gorusmem gerektigini ayirt edebilecek olgunluktayim"deyin,sussun.Dondugunuzde mesafe koyun,bir sürede konusmayin.İnsanlarin hayatina bu kadar dahil olmamayi ogrensinler.

Anlıyorum zaten dolmuşsun kaç gündür insan kayinaileye ziyarete gittiğinde arkasında bir destek istiyor böyle zamanlarda ama bizim eşler her zaman en gereksiz zamanlarda destek oluyorlar saolsunlar

Eşimle ortak aldıkları bişeydi. Sadece fikir vermeye çalıştım öyle bastıran biri değilim fikrimi söyledim hesaplamanın içinden çıkamayınca kabağı bana patlattı. Bizde ayrı şehirlerdeyiz ama ben arkadaşlarım ile plan yapamıyorum maydonoz oluyorlar sürekli yada kendi ailemle planlarımı sürekli bozuyorlar sürekli onlarla olmamız gerekiyormuş gibi bir baskı halindeler ben bundan rahatsızlık duyuyorum. Ortak yapılan şeylerde ben mutlu olamıyorum çünkü eşim dönekçe davranıyor.
Haddini daha çok bildirirdim ama sabırlı anıma denk geldi.

Sende suç var. Madem gorumceni tanıyorsun biraz mesafe koy. Kim mesaj attıysa attı geçiştirmek yerine kimin mesaj attığını, ne zaman evine gittiğini, onun geldiğini paylasiyorsun sonra da sakinleştirici içiyorsun. :)

Ayrıca altı üstü birkaç günlük misafirlikte illa eşimle tek gezeyim isteginiz çok sacma oraya tatile mi gittin insanları ziyarete mi gittin?

Eşinle her zaman tek gezersin ama altı üstü birkaç günlük misafirlikte devamlı alıp başını gitmek nedir? Kendi ailenize de böyle mi yapıyorsunuz?

Benim ailemde farklı şehirde ve ziyarete gittiğimizde eşimle ailemle birlikte çıkarız dışarı sonuçta ailemi görmeye geliyorum oraya.

Çünkü sizin adınız gelin sizin dediğiniz batar ama abininki batmiyir buna emin olun :) Başlarda benim eşimde kendince sizi terketnedim benim ailem sizsiniz imajı çizdi ol onlar buradan yüz bülup iyice hadlerini astılar ve eşim ilk o zaman ağızlarının payını verdi yani anlıyorum sizi ...Eslerde bitiyor iş bunu yaşayarak gördüm .Tek başıma onların yaşadığı yere gittim arkadaşımla da çıkıp görüştüm .herkes gayet anlayışlı oldu ..Ama eşim beni aile yerine koyduğunu gösterdiği zaman oldu kimseye kizmayin ...

Eşimde bende destek alıyoruz. Depresyon yaşıyoruz.
Kulaklarımı sürekli tıkayan taraf ben olduğum için sinir hastası oldum zaten.
Görümcelerim özleseydiler kardeşinin evine gelirlerdi. Bir kere dahi evime gelmediler düğünde bir toplu iğnenin ucundan tutmadılar. Herkes gibi benimde eşimle özel gezmeyi istemek hakkım. Çünkü yaşadığım şehirde sürekli gittiğimiz yerler belli ben artık eşimle özel farklı bişey yapmak istiyorum.
Ben zaten yeterince titiz bir insanım 1.5 senedir bir tane insan evime aldım. Ve bir kere gittim bunda anormal bir durum olduğunu düşünmüyorum ben. He anormal bir durum olsa bile bunun hesabını kv bana soramaz. Ben onunla değil oğlu ile evliyim.
Eşim zaten ayrı bi kafa. Benim bunlardan dolayı sorun yaşadığımı bildiği halde böyle tepki vermesi canımı iyice sıktı.

Artık yüzlerini bile görmek istemiyorum. Sürekli laf arasında terbiyesizlik yapıp ben bişey yapmadım sen büyüttüne getirip kapatıyorlar konuyu. Kaç oldu bu böyle...

Anlıyorum zaten dolmuşsun kaç gündür insan kayinaileye ziyarete gittiğinde arkasında bir destek istiyor böyle zamanlarda ama bizim eşler her zaman en gereksiz zamanlarda destek oluyorlar saolsunlar
Eşler ailelerin yanında gerçek yüzlerini gösteriyorlar ben bunu anladım...

Artık yüzlerini bile görmek istemiyorum. Sürekli laf arasında terbiyesizlik yapıp ben bişey yapmadım sen büyüttüne getirip kapatıyorlar konuyu. Kaç oldu bu böyle...
Bosverin.Bu kadar yipratiyorlarsa sizi gorusmeyin.Ogullariyla evlendik diye hayatimizin sahibi degiller.Herkes haddini bilsin.

Beni aileme göndermiyorlar resmen. Orda kalmayın buraya geri dönün diyorlar. Kv göndermemek için sürekli bahane buluyor. Kısacası ben ailemle vakit geçiremiyorum. Tek gidiyorum.
İlaç içmemin sebebi depresyon yaşıyorum ve kaldıramıyorum söylenenleri.
Ben görümcemle zaten mesafeliyim fikrimi paylaştım kabak patladı.
Ben hiç bir misafirlikte başımı alıp gitmedim. Kendi aileme de yapmadım. Ama benimde bir arkadaş ortamım var onlarla eşler toplanıp vakit geçirmek görüşmek istiyorum yada yalnız bir gün gezmek istiyorum yaşadığımız şehirde gideceğimiz yerler aynı ve sınırlı burada değişiklik istiyorum ben sürekli tek çıkalım demiyorum ailesine zaten 10 gün geldiysek 1gün istiyorum ama iç çamaşırı alırken bile yanımda onlardan biri olması boğuyor beni. Özel bişey yapamıyoruz herşeyi geçtim ortak yapılan herşeyde huzursuzluk yapıyorlar eşim tabi üç maymunu oynuyor mutsuz olan ben oluyorum.

Benim eşim küçük kardeş. Ablalık yapıyorlar. Eşimde tın tın. Üç maymunu oynamak işine geliyor. Bilmiyorum.

Ay okurken ben sinir oldum tepenize cikarmissiniz kusura bakmayin. Her seyi neden anlatiyor ve hesap veriyorsunuz ki? Sanaaaaaa neeee bu kadar basit. Haddini bilmeyene kibarca bildirmek gerek bazen.
Bende öyle iyi niyetli anlatıyorum saf salak gibi. Kadın illa bir yerden nasıl huzursuz etsem diye öküz altında buzağı arıyor. Daha önce de söylemiştim evime karışmaya kalktığında burası benim evim kararları biz veririz size laf düşmez diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…