SAMSUNLU olup Samsun' dan uzakta olanlar

Dilshad

Nirvana
Kayıtlı Üye
30 Ekim 2007
1.187
1
681
güzel Samsunum' dan 4 yıldır uzaktayım eş dolayısıyla ama sık sık gidiyorum benim gibi arkadaşlarla burda konuşmak isterim

başlık benm için ters sanırsam bende 3 ay önce zorla samsuna getirildm eşimin memleketi ben buralı değilim yanlış anlamayın ama hiç alışamadım deniz yok burdaondan sanırım gezilck nereler var ben bafradayım gelince tanışa biliriz :)

tabi haklısın merkezde olsan alışırdın hemen denizi çiftliği sahili yeter ben atakumdayım ama doğma büyüme çiftlik sık sık geliyorum samsuna gelince tanışırız neden olmasın

selamm bende samsunluyum ama doğma büyüme istanbul da yaşıyorum ara ara giderim bızımde atakumda evımız var ..

hatta 4 ay kaldım ordada ....

bu konu tam benim konum. sevgilim samsunlu evlenırsek samsunda yaşıcaz. ben izmirliyim. nasıl samsun kızlar yapabılır mıyım alısabilirmiyim yarı hemserinize cvp verin :)

bu konu tam benim konum. sevgilim samsunlu evlenırsek samsunda yaşıcaz. ben izmirliyim. nasıl samsun kızlar yapabılır mıyım alısabilirmiyim yarı hemserinize cvp verin :)

cnm Samsun öyle güzel bir şehir ki anında alışırsın güzel sahili sıcak insanları yabancılık çekmezsin ve çok modern bir şehir atakumda oturmanı tavsiye ederim bizde atakumu ilk keşfedenlerdeniz karadenizin parisi

cnm merkezde yaşıcaz sanıyorum atakum merkeze çok uzak mı ki? çevremdekıler yapamazsın orda falan diyolar yazın samsuna gidicem görmeye cok merak ediyorum :)

Bende İzmir'den Samsun'a geldim iş için buradayız samsunlu değiliz yani.
İlk başlarda çok zorlandım ama zamanla alışılıyor bende merkezde oturuyorum.
İzmir'den sonra biraz zorlanabilirsin

Bende İzmir'den Samsun'a geldim iş için buradayız samsunlu değiliz yani.
İlk başlarda çok zorlandım ama zamanla alışılıyor bende merkezde oturuyorum.
İzmir'den sonra biraz zorlanabilirsin

şu anda izmirde deilim başka bı sehırde memurum zaten ama izmiri hiç bişeye deişemem ya da öle gelıyo bılmıyorum. samsun nasıl güzel mı pekı :)

şu anda izmirde deilim başka bı sehırde memurum zaten ama izmiri hiç bişeye deişemem ya da öle gelıyo bılmıyorum. samsun nasıl güzel mı pekı :)

İlk geldiğimde hiç güzel değilmiş gibi geliyordu
Zamanla arkadaşlar edindim yavaş yavaş alıştım öğrendim şimdi seviyorum Samsun'u
İzmir'den sonra hiç alışamıcaksın gibi geliyor ama zamanla alışılıyor.
Yaşadığın yeri sevmek için çevrende seveceğin kişiler olması gerekiyormuş bunu tecrübe ettim burda.
Zamanla eminim sende çok severin
Samsun'un neresinde yaşıcaksınız ?

merkezde :)
cnm ben ozellıkle dıyorum ben kalabalık sevıyorum mutlaka kalabalık bı yerde otrmam ınsan görmem lazım dıyorum o da çiftlik o zaman dedi :) orayı da bılmıyorum bakalım ama merkez kesınlıkle.

Çiftlik caddesi en bilinen en kalabalık yer burda canım ama gerçekten çok kalabalık
Biraz daha sakin yerleri tercih etmeni tavsiye ederim.
Ben gittiğimde caddeyi baştan sona gidinceye kadar bağuluyorum o kadar kalabalık ki
Yeni bir avm açıldı Samsun'da açıldıktan bi kaç hafta sonra gittik gezmeğe yürüyen merdivenler yürüyemiyordu insandan

mesela neresi olabılır :)
bu arada sız de mı ızmırlısınız ?

Evet canım İzmirliyiz 35,5
Çok güzel siteler var Samsun'da evler geniş güzel siteler kalabalık bi kaçta iyi komşu edindinmi deyme keyfine
Amisos tarafında olabilir süper manzarası var biz meşe tesisleri tarafında oturuyoruz önümüzde kocam bir orman ve deniz manzarası var buralarda çok güzel geldiğinde mutlaka bakmanı tavsiye ederim

zaten calıscam arkadaş edınırım dıe düşünüyorum cunku kımsem olmıcak esımden başka

meşe tesıslerını soyluodu erkek arkadasm gelde bi çay ısmarlım güzellik doğa manzara gör diodu :)

gerçekten görülmeye değer bi yer canım bi pazar sabahı brunch gitmenizi tavsiye ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…