SAMSUNLU olup Samsun' dan uzakta olanlar

allahımmm inanamıyorum yaa okurken ağladım kızlar biliyormusunuz böyle güzel içten dualar herkese nasip olmaz nasıl mutluyum

nazzikom birtaneciğim canım benim seni herkesten ayrıseviyorum inan ki iyiki varsın inan eşinle seni çok yakıştırıyorum hyat hepte aşktan ibaret diil inan ama öyl güzelsin ki allah ta sana mutlu bir yuva rasip etmiş canım benim yaa :) bende bebeğin olsun die hep aklıma geldiğinde dua ediyorum inan ki canım allah kalplerimize göre veriyor işallah benide seviyordr allah istediğimi verir sevdiğime kavuşturur :) canım benim ben çok inannırım kadere işallah alnımın yazısıda odur canım aleyküm selam bitanem
dilşad aydebuz canmlarım ayyy siz alırsınızda ben gelmezmiyim davulla zurnayla gelirim yaa işallah allahımmmmmm duyyyy bu dualar kabul olsun çok seviyorum sizi olsun vallahi samsuna düğüne davetlisiniz:)

sultane canım şimdiden tebrik ederim samsun çok güzel bir yer allahım ömrümün geri kalanını orda geçirtsin işallah :)

nazzikocumm canm benim enişte bulmuş güzel kızı kaçırmayım die düşmüş peşine allahımda yazmş canım sizi birbirinize hani diyorlar ya ağzın dilin bağlanıyor die gerçekten öyle oluyormu çok kişi kaderindeki kişi geldiğinde öyle hissediyorsun diyor canım enişte güzel jestler yapmış canım sana birömür mutlu olun işallah senin gibi tatlı süslü bir kızında olsunn:)

berencim canım ne güzel sözler bunlar çok teşekkür ederim canım gerçekten dediğin gibi insanın ağzı ,dili bağlanıyor kısmet işte :)) inşallah allahım bir evlat nasip eder bize bu güzel dileğin için de ayrıca çooooooookkkk teşekkür ederim canım allahım senin de benim de dileğimizi kabul eder inşallah çok öpüyorum seni canım :):)

berencim bende seni çooooookkkk seviyorum benim için değerlisin , yerin apayrı ne güzel sözler bunlar canımmm çok teşekkür ederim çok saol sen bitanesin yaaaaa allah herşeyi gönlüne göre versin sen herşeyin en iyisine layıksın :)

dişladla senı degiş tokuş yapıcaz desene :)) anam çarşambada bişicik yk zaten seversin samsuna ba yı lır sın hatta geri gelmek istemessin her bakımdan canım.....git gör bakalım ..ALLAH TAMAMINA ERDİRSİN MUTLULUGUNUZU

aynen öyle bak oda sevmemiş bursayı şu bursayı neden severler zaten anlamıyorum gdicem buralardann

aynen öyle bak oda sevmemiş bursayı şu bursayı neden severler zaten anlamıyorum gdicem buralardann

bir yeri yada bir şehri güzelleştiren aslında insanın yanındaki kişidir heryer sevılır yoksa :))

sen şunu söle gidecegimmmmmmmmmmm bu yerlerdennnnnnnnn gayriiiiiii duraaaaaamammmmmmmm

bir yeri yada bir şehri güzelleştiren aslında insanın yanındaki kişidir heryer sevılır yoksa :))

sen şunu söle gidecegimmmmmmmmmmm bu yerlerdennnnnnnnn gayriiiiiii duraaaaaamammmmmmmm

duygularıma tercüman oldun insanlarını sevmiyorum zaten şimdi kötü konuşmayayım ki has bursalıyım ama sevmiyorum burayı napaym seneye samsundayım bakalım nersei güzel kıyaslama yapıcammm

duygularıma tercüman oldun insanlarını sevmiyorum zaten şimdi kötü konuşmayayım ki has bursalıyım ama sevmiyorum burayı napaym seneye samsundayım bakalım nersei güzel kıyaslama yapıcammm

gıt canım emınımki seversin bizim oraları:)

kızlarr ben samsundayım aranızda burda olan varmı ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…