SAMSUNLU olup Samsun' dan uzakta olanlar

bu konu tam benim konum. sevgilim samsunlu evlenırsek samsunda yaşıcaz. ben izmirliyim. nasıl samsun kızlar yapabılır mıyım alısabilirmiyim yarı hemserinize cvp verin :)

selam izmirde yaşadıgına göre samsundada yaşarsın havası ,mekanları insanları süper bende doğma büyüme istanulda yaşıyorum atakumda yazlıgımız var 4 ay kaldım gittim hatta orda radyoda çalıştım burdan sunucu olarak gitmiştim zaten ortamları süper ,insanları kalıtelı eglenmeyı biliyorlar ,,kımse kımseye öküz gibi bakmıyor :))) burdan bir arkadaşla gittik dedıkı ben kendımı çokkkk bakımsız hissettım saçaında fön olmayan makyajsız tek kız göremedık :)mekanları otantık kalıtelı

katılıyorum evleri de çok güzel caddeleri geniş ne ararsan var daha ne olsun ....genelde ögrenci ve memur kenti zaten

ben çiftlik caddesinde büyüdüm ordaydı evimiz çok alışmıştım oranın kalabalığına atakuma ilk gittiğimizde çok sessiz geldi ama şimdi atakumda epeyce kalabalık kesinlikle amisos tarafları güzel manzarası var hem çiftliğe yakın olursun cnm hem atakuma ben şuan bursadayım ve burayı hiç sevemedim kapalı bir şehir samsundan sonra mudanyaya geldim 4 senedir mudanyadayım deniz olmayınca olmuyor benim için ama ailem samsunda sık sık geliyorum kısa zamanda alışırsın kesinlikle arkadaş olunca alışmasıda kolay oluyor trafik yok havası temiz güzel evleri yeni insanları sıcak güleryüzlü ve bakımlıyızdır buraya gelince dahada farkettim burdaki kızlar biraz bakımsız geldi bana güzel samsunum 55 im

evet canım samsundan sonra bursa sessiz gelmiştir ....ordayken her sabah sahılde koşardım merkeze kadar kşamları geniş kaldırımlarında yürürdük ....amisos bılmıyorum belkıde gitmişimdir :) mudanyada güzeldir ama küçük degılmı canım ?

bu sene yazın gidicem kısmet olursa 10 günlüne bayadır gitmiyoum ...bakarsın aynı tarıhlerde orda oluruz

Mudanya küçük ama denizsiz yapamadım çekirgedeydim merkez boğdu beni atakumun yerini asla tutamaz ama burda daha iyiyim burası bursaya görede daha modern inş cnm benim işlerim yoğun bu yaz ama bir 5 günlüğüne gidicem samsuna geçen yaz 2 ay kaldım ordan bodrum yaptım 10 gün tatil sonra mudanyua dönüş çok zor geldi inş aynı tarihlere denk gelirsek tanışırız atakumun keyfini çıkarırız güzel olur cnm gündüzü denizde akşamları güzel barlarında bodrumu aratmıyor artık atakum dimi gittikçe gelişiyor

ben merkezi yerleride severım malum istanbulda yaşıyorum alışmışım tragıgıne gürültüsünede :)

bende 1 hafta 10 günlüne gitmeyı düşünüyorum inşallahya sen bılmedıgım yerlerinide ögretırsın bana .......

2 ay ne güzelya gecen senede ablam gitti 2 ay kaldı ....yaşadıgın yerden başka yere alışmakta zordur severek evlendin sanırım ?

bodrum 2.evım gibidir heryerini bılırım :) 2sene önce gitmiştim sahıldekı barlara negüzeldi valla canı müzikte vardı gitar eşliginde ...ordan çık sahılde yürü gece amma romantık oluyor :)) evet özellıkle avm yapıldıya sahıle ondan sonra dahada harketlendı dimi ?

istanbuldn ılk gittigime samsuna çok açık kıyafetlerimi götürmemıştım bayaa zorlanmıştım nasıl gıyıncem ne gıyıncem dıye....oraya gidince ablamı aradım kıyafetlerımın hepsini yollaaaaaaaa dıye burdan daha rahattım orda bıkınımı giyip karşıdan karşıya geçiyodum ve tek kişide la atmıyodu en güzel yanıda buydu sanırım

kızlar valla içimi rahatlattınız umarım bende severim Samsun'u. Ben İzmir aşığı biri olarak hiçbiyerde ailemden uzak yapamam gibi gelıyo samsunda sadece eşimi tanıyo olcam bide ailesini umarm alısabilirim ya.

ayy aldebuzzz kızlar işallah bende güzel samsununuza gelin giderimm allahımmmmmm işallahhhhh:))

dogdugun yer degıl ınan bana doydugun yer önemli oluyor .zaten eşinde olunca cabuk alışırsınkı ,insanın yanında sevdıgı olunca heryer saraydır yavrum sen yınede şanslısın güzel biryere gidiyosun :)

bide kızları çok bakımlı falan demişssiniz bu hiç hoşuma gitmedi :))

sende bakımlı olursun işte fenamı :)

ayy aldebuzzz kızlar işallah bende güzel samsununuza gelin giderimm allahımmmmmm işallahhhhh:))

eniştemiz samsunlu sanırım ne güzelya bak benımde gidesim geldi ailem orda şuan zaten ben burda

evet cnm severek evlendik yoksa gelir miyim bursaya kızlar toplanalım bu yaz samsunda görüşelim

ben zaten oldukça kokoşum ama uzak olduğumuz için kızların bakımlı olması hoşuma gitmedi :)) samsunda denk gelırsek aynı dönemlerde görüşebilirz aslında :)

evet cnm severek evlendik yoksa gelir miyim bursaya kızlar toplanalım bu yaz samsunda görüşelim

yanı dimiii :)) sevmese insan hiç dayanamaz zaten ........ayy toplanalım valla ne güzel olurrrrrrrrrr

ben zaten oldukça kokoşum ama uzak olduğumuz için kızların bakımlı olması hoşuma gitmedi :)) samsunda denk gelırsek aynı dönemlerde görüşebilirz aslında :)

korkma senın olan her zaman senındır hertürlü .......o senı seçtıyse başkası gözüne bıle gelmezkiiiiiiiiiiii evett görüşelim bencide

korkma senın olan her zaman senındır hertürlü .......o senı seçtıyse başkası gözüne bıle gelmezkiiiiiiiiiiii evett görüşelim bencide[/QUOTE]

evet ama ne bilim kıskançlık huyumu bi yenemedim samsunu da sizler sayesınde sevıcem :)

canlarım evet benimde sevdiğim samsunda geldim bi kaç kere gördüm samsunu ayyy ben ankaraya gitmicem dedimmm :) işallah allah sonumuzu evliliğe götürür dua edin olurmuu:))

canlarım evet benimde sevdiğim samsunda geldim bi kaç kere gördüm samsunu ayyy ben ankaraya gitmicem dedimmm :) işallah allah sonumuzu evliliğe götürür dua edin olurmuu:))

canım benim bol bol dua ediyorum sen aklıma geldikçe inşallah sevdiğine kavuşur mutlu olursun ben o duygu nasıl bilmiyorum benim evliliğim severek ,çıkarak değil de görücü üsulü gibi bir şey oldu nasıl evlendim onuda anlamadım yani eşimle bizi tanıştırdılar ben kabul etmedim tabi eşim beni bir 6 ay takip etmiş evimi öğrenmiş iş yerimi herşeyimi peşimi bırakmamış bir gün yine karşılaştığımızda bir çay içtik sonra ailesi sürekli geldi gitti bir de bakmışım ki nişanlanıp evlenmişim inan ne olduğumu anlamadım kader kısmet meselesi ama bir aşşşkk yaşayım isterdim bizimkisi sevgiden ibaret bir evlilik oldu :)) inşallah aşkına kavuşursun berencimm biran önce evlenirsin aşkınla canımmmm senin gibi yüreği güzel , kendi güzel kız herkese nasip olmaz canım enişteye slm söle çoooookkkk sanslııı :)

inşallah canım sevdıgıne ömür boyu kavuşursun .bıızm gelınımız olursun :)

allah herkezi sevdıgıne kavuştursun aminnnnnnnnn

inşallah cnm evlenin seni samsuna gelin alalım inş mutlu son olur evlenir samsunda huzur dolu bir evliliğin olur

seneye bende samsuna gelin gdicem kısmetse erkek arkadaşım çarşambalı ama samsunda oturucaz büyük ihtimal bursadayım şuanda hiç sevmiyorum bursayı o yüzden pek özliceğimi düşünmüyorum bakalım samsunu hiç grmedim ama çok güzel diyolar gdip grücem kısmet olursa yakın zmanda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…