İnşallah canım
Şimdiden mutluluklar size
bu konu tam benim konum. sevgilim samsunlu evlenırsek samsunda yaşıcaz. ben izmirliyim. nasıl samsun kızlar yapabılır mıyım alısabilirmiyim yarı hemserinize cvp verin :)
cnm Samsun öyle güzel bir şehir ki anında alışırsın güzel sahili sıcak insanları yabancılık çekmezsin ve çok modern bir şehir atakumda oturmanı tavsiye ederim bizde atakumu ilk keşfedenlerdeniz karadenizin parisi
ben çiftlik caddesinde büyüdüm ordaydı evimiz çok alışmıştım oranın kalabalığına atakuma ilk gittiğimizde çok sessiz geldi ama şimdi atakumda epeyce kalabalıkkesinlikle amisos tarafları güzel manzarası var hem çiftliğe yakın olursun cnm hem atakuma ben şuan bursadayım ve burayı hiç sevemedim kapalı bir şehir samsundan sonra mudanyaya geldim 4 senedir mudanyadayım deniz olmayınca olmuyor benim için ama ailem samsunda sık sık geliyorum kısa zamanda alışırsın kesinlikle arkadaş olunca alışmasıda kolay oluyor trafik yok havası temiz güzel evleri yeni insanları sıcak güleryüzlü ve bakımlıyızdır buraya gelince dahada farkettim burdaki kızlar biraz bakımsız geldi bana güzel samsunum 55 im
evet canım samsundan sonra bursa sessiz gelmiştir ....ordayken her sabah sahılde koşardım merkeze kadar kşamları geniş kaldırımlarında yürürdük ....amisos bılmıyorum belkıde gitmişimdir :) mudanyada güzeldir ama küçük degılmı canım ?
bu sene yazın gidicem kısmet olursa 10 günlüne bayadır gitmiyoum ...bakarsın aynı tarıhlerde orda oluruz
Mudanya küçük ama denizsiz yapamadım çekirgedeydim merkez boğdu beniatakumun yerini asla tutamaz ama burda daha iyiyim burası bursaya görede daha modern inş cnm benim işlerim yoğun bu yaz ama bir 5 günlüğüne gidicem samsuna geçen yaz 2 ay kaldım ordan bodrum yaptım 10 gün tatil sonra mudanyua dönüş çok zor geldi inş aynı tarihlere denk gelirsek tanışırız atakumun keyfini çıkarırız güzel olur cnm gündüzü denizde akşamları güzel barlarında bodrumu aratmıyor artık atakum dimi gittikçe gelişiyor
ayy aldebuzzz kızlar işallah bende güzel samsununuza gelin giderimm allahımmmmmm işallahhhhh:))
kızlar valla içimi rahatlattınız umarım bende severim Samsun'u. Ben İzmir aşığı biri olarak hiçbiyerde ailemden uzak yapamam gibi gelıyo samsunda sadece eşimi tanıyo olcam bide ailesini umarm alısabilirim ya.
bide kızları çok bakımlı falan demişssiniz bu hiç hoşuma gitmedi :))
ayy aldebuzzz kızlar işallah bende güzel samsununuza gelin giderimm allahımmmmmm işallahhhhh:))
evet cnm severek evlendik yoksa gelir miyim bursayakızlar toplanalım bu yaz samsunda görüşelim
ben zaten oldukça kokoşum ama uzak olduğumuz için kızların bakımlı olması hoşuma gitmedi :)) samsunda denk gelırsek aynı dönemlerde görüşebilirz aslında :)
canlarım evet benimde sevdiğim samsunda geldim bi kaç kere gördüm samsunu ayyy ben ankaraya gitmicem dedimmm :) işallah allah sonumuzu evliliğe götürür dua edin olurmuu:))
canlarım evet benimde sevdiğim samsunda geldim bi kaç kere gördüm samsunu ayyy ben ankaraya gitmicem dedimmm :) işallah allah sonumuzu evliliğe götürür dua edin olurmuu:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?