Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Tüp Bebek MerkezleriSamsunda hangi tüp bebek merkezine gitmeliyim. Acele cevap verirseniz çok sevinirim
Samsunda oturuyorum önümüzdeki ay tüp bebek tedavisine başlıycam ve nereye gidiyim bir türlü karar veremedim. Konu hakkında bilgisi olan arkadaşlar yardım ederse çok sevinirim. Yazılanlardan dolayı çok kafam karıştı.
ben fakültede tüp bebek yaptırdım ilk denememde oldu 31 haftalık olduk çok şükür
medikali ben hiç bilmiyorum. gidip görmen en iyisi bence.
fakülteye gelince ilgi var evet ama çok kalabalık oluyor.
ben fakültede tüp bebek yaptırdım ilk denememde oldu 31 haftalık olduk çok şükür
medikali ben hiç bilmiyorum. gidip görmen en iyisi bence.
fakülteye gelince ilgi var evet ama çok kalabalık oluyor.
Öncelikle cevap verdiğin için çok teşekkür ederim. Allah bebeğini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. Ben medical ve samsun tüp bebek merkezine gittim. İkisi arasında kararsız kaldım. Fakülte bana çok uzak geliyor. Birde dediğin gibi aşırı kalabalıklaşmış. Bu ayın 10 gibi başlıycam. Senin problem neydi